Själva processen med Nanny.nu verkade bra. Först skickar de profil på barnvakten sedan kan man bestämma om man vill träffa kandidaten eller inte. Det viktigaste kravet vi hade var att barnvakten sk... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Så viktigt att se skillnad mellan Nanny.nu och uppstickaren "My Nanny" som annonserar friskt på Platsbanken, men har lägre krav och en sämre deal för den som anlitar. Vi har positiva erfarenheter... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ett superbra företag som gör att både familj och barnvakt ska trivas ihop och att de ska känna sig så trygga som möjligt! Man har även en kontaktperson som man kan kontakta om man har några fundering... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nanny är väldigt engagerade och det är lätt att fråga om man undrar något. Det kan vara precis vad som helst. Man blir matchad med familjer som passar just mig. Och känns det inte rätt så är det lätt... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Nanny.nu grundades i oktober 2007 och ingår idag i Sveriges största barnpassningskoncern. Nanny.nu är verksamma i hela Sverige. Störst utbud av barnvakter är det i regionerna Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö med närkommuner. Med personligt engagemang drivs vi av att hjälpa familjer att lösa vardagspusslet med bästa möjliga kvalité. Vår viktigaste uppgift är att skapa långsiktiga relationer mellan våra kunder, barnvakter och oss på kontoret. Genom åren har vi hjälpt över 10000 familjer med barnvakter.
Dane kontaktowe
Arenavägen 39, 12177, Johanneshov, Szwecja
- 0101600200
- info@nanny.nu
- nanny.nu
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Inni użytkownicy przeglądali również
Nanny.nu har varit en räddare i nöden
Nanny.nu har varit en räddare i nöden. Vi fick snabbt en proffsig presentation på vår nuvarande barnvakt Linnea och sedan dess har hon hjälpt oss. Hon har varit en stjärna och personalen fick fullträff!

Odpowiedź od Nanny.nu
Jag har inte jobbat hos familjen så…
Jag har inte jobbat hos familjen så mycket .
Otroligt bra barnvakter som vi och våra…
Otroligt bra barnvakter som vi och våra döttrar tycker väldigt mycket om.
Kunniga, närvarande och professionella.
Kan varmt rekommendera
/Johan

Mycket nöjda kunder
Vi är väldigt nöjda med våra barnvakter. Oavsett vem som kommer blir barnen väldigt glada och ser fram emot besöken långt innan. Vi blev kunder 2018 och har alltid varit nöjda oavsett hur upplägget har sett ut.

Odpowiedź od Nanny.nu
Jag tycker allt har varit bra
Jag tycker allt har varit bra, det har gått smidigt och enkelt. Det är lätt att nå er och ni har mycket bra koll på både mig som jobbar hos er och för familjen. Ni ger tips och har en bra kommunikation med oss runt om

Hej, allting går jättebra
Tack för ert meddelande! Jag vill börja med att säga att jag trivs jättebra hos familjen Bashir Abduur. De är verkligen en fantastisk familj – supertrevliga och väldigt snälla! Allting fungerar mycket bra, och jag känner mig både uppskattad och välkommen i mitt arbete hos dem.
Upplägget vi har fungerar utmärkt, och jag tycker att det är lätt att kommunicera med familjen. Ordning och reda, säkerhet och kreativitet är alla delar som fungerar smidigt, och jag känner att jag kan utföra mitt jobb på bästa sätt.
Farhia Abdi Hashi

Odpowiedź od Nanny.nu
Familjen är super snälla och väldigt…
Familjen är super snälla och väldigt välkomnande

Nöjd och trygg
Min barnvakt har en fantastisk förmåga att kommunicera med min son. Han är lugn och tydlig när han pratar, och hans positiva energi påverkar min son på ett mycket fint sätt.
Jag känner också att samarbetet med företaget fungerar väldigt bra, vilket gör att jag känner mig både nöjd och trygg.

Smidigt och bra barnvakter
Smidigt och bra barnvakter
Bra företag, funkar smidigt. Vi behöver barnvakt bara sporadiskt, men har haft flera via NannyNu under åren. De skickar beskrivning och presentation av barnvakten och så får man bedöma om man vill träffa dem. Känns det bra så bokar man då in tider som barnvakt efter det. Tjejerna vi har haft har gått på gymnasiet så efter något år eller två flyttar de så att man får en ny barnvakt men för ett lite större barn är det inga problem. För ett mindre barn skulle jag försöka få en äldre barnvakt än gymnasieålder som mer sannolikt fortsätter några år. Vårt barn har älskat dem alla, de leker och har kul och hon ser upp till dem. NannyNu följer upp och kollar så att allt funkar bra. Vi har inget att klaga på.

Nannies på företagsevent
Vi hade 4 nannies på ett företagsevent. Allt gick bra och barnvaknterna var barnvänliga och barnen tyckte om dem.

Känns tryggt och tillförlitligt
Känns tryggt och tillförlitligt. Våra barn älskar sin barnvakt och vi litar fullt på henne.

Funkar utmärkt med Nanny.nu
Vi kom igång bra med Nanny.nu. Både med själva "back office" och med nannyn. Enkel och konstruktiv dialog kring uppstart. Både vi föräldrar och barnen tycker att vi fick en toppenbra nanny.

Odpowiedź od Nanny.nu
Ni har bra bemötande och ger…
Ni har bra bemötande och ger information på tydligt och enkelt sätt.

Odpowiedź od Nanny.nu
Barnvakten lämnade våra barn ensamma
Tyvärr fick vi, genom detta företag, erfara det som är alla föräldrars värsta mardröm. Vår nanny lämnade våra barn födda 2020 och 2022, ensamma hemma, för att åka och köpa pizza. Helt ensamma, utan någon som helst övervakning. Detta inträffade i december 2023. Vi har inte orkat skriva en recension förrän nu, men känner ändå att det är viktigt att andra kan ta del av vår upplevelse.
Vårt äldsta barn pratar fortfarande om detta och är rädd att bli lämnad ensam av vuxna. Barnet var väldigt rädd under tiden hon var borta, vilket tog sig i uttryck på sätt som vi inte vill gå in på, i en offentlig recension, av respekt för barnet.
Vi som föräldrar tänker såklart på allt som kunde ha hänt våra barn. Alltifrån skada, till försvinnande och faktisk död.
När barnet berättade om detta för oss, ljög nannyn först, men erkände sedan ganska snabbt att hon lämnat barnen.
Företagets VD och vår kontaktperson beklagade såklart det inträffade och var förfärade över att det kunnat hända. Båda var trevliga och tillmötesgående i kontakten. Då detta hände under julledighet tog det lång tid innan vi fick återkoppling, vilket VDn sedan beklagade. Detta var väldigt jobbigt för oss. De var vänliga nog att låta oss slippa betala för barnvakten. Som ju ändå faktiskt ändå inte var någon barnvakt, då en barnvakts främsta uppgift är att just passa barn.
Vi upplever att vi fått bristfälligt stöd och kompensation samt ingen upprättelse för det våra barn fått vara med om. För det vi som föräldrar fått vara med om. Ett ”beklagande” från företagets sida räcker inte när det handlar om ens barn.
Att slippa betala för en barnvakt som inte ens varit barnvakt är också otillräckligt.
Vi har alltså köpt/beställt en tjänst, som vi inte fått, OCH dessutom har den tjänsten utsatt våra barn för stor fara och nu lidande.
Notera att detta inte är kritik mot alla barnvakter inom företaget. Dock upplever vi företagets hantering av det inträffade som mycket bristfällig. Vi ifrågasätter också hur rekryteringsprocessen går till i detta företag. Sånt här ska inte kunna hända och bör uppmärksammas.
Händer något sånt här, ska familjen kompenseras, följas upp noggrant och företaget bör säkerställa att något liknande aldrig kan hända igen.
Vi är mycket skakade och besvikna.
/ Johanna och Fredrik

Odpowiedź od Nanny.nu
Jättetrevlig vid rekrytering men tar…
Jättetrevlig vid rekrytering men tar väldigt lång tid att få en familj väntat ca 1,5 månader nu

Odpowiedź od Nanny.nu
Nanny.nu är bra, men akta för varianter av företag som My.Nanny
Vi har positiva erfarenheter av Nanny.nu, som inte alltid lyckats hitta rätt match (vilket är förståeligt), men som för oss agerat helt professionellt och seriöst genom processen och har rimliga och bra villkor för båda parter.

Odpowiedź od Nanny.nu
please lets talk in English languang and send me the link to fill in
My name is Jackline Jepketer from kenya..am 24yrs..I hereby apply to work as a nanny in your country. I have good experience...since i have worked in Saudi Arabia...kindly..accept me in your company.i love babies.Thank you.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.