Oceniono na 1 z 5

Jeg er ærligt talt frustreret over, at det er så svært at komme i kontakt med jer. Jeg har skrevet til jer 4 gange og ringet 2 gange, hvor jeg har lagt besked om, at I skal kontakte mig – uden held... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har købt flere ting og produkterne er af super kvalitet, har fået grundig vejledning med til både lamper mm. Samt til at ligge produkt. Indehaveren er super sød og serviceminded - intet at sætte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super overskuelig hjemmeside, fyldt med gode tilbud, lækre, nemme produkter. Optjen point ved køb. Super god kundeservice. De står altid klar til at hjælpe og er meget kompetente til at guide di... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg startede min negle rejse/udvikling hos Nailmania for snart 2 år siden. Har siden da prøvet lidt forskellige andre mærker, men intet slår hverken holdbarhed eller udseende! Så en kæmpe varm anbef... Zobacz więcej

1. Salon manicure i pedicure

Napisane przez firmę

Det er os med de gode produkter. Vi samler på glade kunder. Altid gode tilbud. Den rigtige negleshop. Hos os handler det om dig. Uddannelser: Prof. negletekniker, negle basisuddannelse, Workshops.

3,6

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Jeg er ærligt talt frustreret over

Jeg har skrevet til jer 4 gange og ringet 2 gange, hvor jeg har lagt besked om, at I skal kontakte mig – uden held. Når man ringer, får man blot at vide, at telefonen ikke er åben.
Men hvor kan man egentlig se, hvornår jeres telefon er åben? Det fremgår ikke tydeligt nogen steder, og det gør det meget svært som kunde at få fat i jer.

13 kwietnia 2026
Oceniono na 2 z 5

Jeg fik lavet negle hos Nailmania i…

Jeg fik lavet negle hos Nailmania i Slagelse. De var pæne, men de holdt i 2 dage, så faldt den ene af og senere hen også mange af de andre. Jeg prøvede at ringe og skrive sms, så jeg kunne få det rettet, men det lykkedes mig aldrig at få fat i dem.

1 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Hævet penge på min konto uden at afsende varerne, og nu kan man ikke komme i kontakt med dem.

Har virkelig dårlige oplevelser.
Jeg har bestilt nogle varer, men disse kommer ikke, dette på trods af, at penge er hævet på min konto.
Jeg har skrevet til NAILMANIA to gange og jeg har ringet til dem 7 gange.
De besvarer ikke mails / kontaktformularer. Ligesom de ikke tager telefonen, når man ringer.
Når man skriver til dem, modtager man et autosvar om, at de vender tilbage inden 48 timer, men de gør de ikke.
De har hævet pengene fra min konto, hvilket kun er lovligt, hvis de har sendt varerne. Jeg kan ikke se, at pakken er afsendt, hverken hos GLS eller på kontoside på NAILMANIA.

20 listopada 2025

God service & produkter

Indehaveren er super sød og serviceminded - intet at sætte en finger på dér.
Blev anbefalet nailmania af en veninde som har lavet negle i 10 år, og udelukkende bruger nailmanias produkter.

28 maja 2025

Opdatering - Halvtomt produkt og ingen ny på vej

Opdatering - Jeg har nu fået et gavekort på beløbet svarende til hvad cleaner bøtten kostede på tilbud uden fragt, samt måtte beholde den anden bøtte som kun er halvt fuld, så trods lang svartid er jeg meget tilfreds med det endelig resultat/servicen.
Og er stor fan af produktet, så er glad for stadig at kunne forblive kunde hos Nailmania.

Jeg fik en gel cleaner bøtte på 1 liter hjem som kun var halvt fyldt fordi låget ikke var skruet ordentligt på. Svaret jeg har fået indtil videre er at det var da noget øv og at gls burde have afvist at tage pakken med fra dem og nu føler jeg bare de ignorerer mig. Så dem vil jeg da helt sikkert aldrig handle hos igen medmindre de sender mig en ny.

3 listopada 2024

Dårlig kundeservice!

Jeg har handlet i denne webshop mange gange men nu er det slut! Fik en pakke leveret som jeg først så om aftenen efter job. Akryl flasken var ødelagt under fragt og hele æsken lugter meget af væsken. Tager billeder af flasken og smider det efterfølgende ud. Får besked fra Nailmania at de skal have flasken retur for at sende mig en ny. Jeg havde dog billederne men nej det var ikke nok. Man skal reklamere på hjemmesiden og det fremgik ikke så der var flere dages skriveri. Men til sidst fik jeg tilbud om et gavekort på 40 kr😡 nu har de lukket for adgang til hjemmesiden . Så fremover køber jeg mine varer et andet sted.
Det er virkelig dårlig kundeservice !

4 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Måske dks bedste negle shop

Super overskuelig hjemmeside, fyldt med gode tilbud, lækre, nemme produkter.

Optjen point ved køb.
Super god kundeservice. De står altid klar til at hjælpe og er meget kompetente til at guide dig med svar på div spørgsmål.

Hurtig levering samt clixk and collect.

15 marca 2024

Hej Ulla,
Mange tak for de fine ord, dem er vi bestemt glade for. Vi er stolte af at du har denne oplevelse ved at besøge vores hjemmeside, og når du har kontakt med os i kundeservice eller i butikken.

Vi takker mange gange for din anmeldelse.

Lækre produkter

Lækre produkter. Gode priser og kampagner.

25 lutego 2024

Hej Heidi,
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produkter og priser. Det er to ting vi sætter en ære i. Vi takker for din anmeldelse.

Glad og super tilfreds kunde 👌

Glad og super tilfreds kunde 👌
Nailmania har virkelig gode produkter.
Et kæmpe udvalg af forskellige produkter og et hav af forskellige flotte farver.🤗❤️
Derudover er der altid mega hurtig levering
+ rigtig god kundeservice
Og Et fantastisk sted at tage negle uddannelse 💅🏽

9 lutego 2024

Hej Maria,
Det er meget dejligt at høre du er super tilfreds med din oplevelse hos os. Vi er glade for, at både produkter og udvalg lever op til dine forventninger, da det er nogle af vores helt store fokus punkter. Skønt du altid oplever en hurtig levering og den gode kundeservice, som vi bestræber os på.
Vi er stolte over, at du oplever vores uddannelse så givende, da det er vores store passion, at videregive den store entusiame for negle, som vi selv har.
Fantastisk dag til dig.

Oceniono na 5 z 5

Nailmania har været mit fortrukne…

Nailmania har været mit fortrukne mærke, i en del år nu, og jeg har altid været tilfreds.
Der er stort udvalg, gode produkter, som er lækre at arbejde med og god kundeservice.

1 lutego 2024

Odpowiedź od NAILMANIA.DK

Hej, Vi siger mange tak og ser frem til at betjene dig med god service fremover. Rigtig god dag til dig.

Fantastisk shop..!!

Kvalitets produkter til en uovertruffen pris..!! Fantastisk service. Hurtig forsendelse. Jeg har alligevel bestilt herfra en 5-6 gange siden januar og serviceniveau er stadig helt i top. Produkterne er alle pakket omhyggeligt ned. Jeg er helt solgt i nailmania's produkter..!!! Varmeste anbefalinger herfra..!!

14 lutego 2024

Odpowiedź od NAILMANIA.DK

Weee, 1000 tak for de fine ord. Vi elsker at du elsker vores produkter og glæder os til din næste bestilling.
En fantastisk dag til dig.

Oceniono na 5 z 5

Der er altid hurtig og god service…

Der er altid hurtig og god service…
De produkter man bestiller holder virkelig godt og længe og man for smukke negle…
Altid god vejledning hvis man har brug for det… helt klart favorit mærke til negle!

10 stycznia 2024

Odpowiedź od NAILMANIA.DK

Tak for det, og du er altid velkommen til at ringe og skrive til os, så hjælper vi så godt vi kan :0)

Oceniono na 5 z 5

Du kan trygt handle hos Nailmania

Du kan trygt handle hos Nailmania. Det er gode og kvalitetssikre produkter. Jeg har selv taget negleteknikker uddannelsen hos dem og man bliver trygt guidet igennem uddannelsen.

13 lutego 2024

Odpowiedź od NAILMANIA.DK

Vi siger mange tak for rosen. Og er glade for at du valgte os.

Oceniono na 4 z 5

God service og hurtig levering

16 listopada 2023

Hej Birgitte,
Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse med servicen og leveringen fra vores side.

Klar anbefaling

Mit fortrukne mærke, altid hurtig levering.
Det eneste minus er leveringsomkostningerne, jeg hader at betale porto, og man skal handle for meget før man opnår fri levering.

13 lutego 2024

Hej Janne,
Vi har netop her 1/1 2024 sænket prisen på en pakke til bare kr. 19,- og fri fragt allerede ved kr. 299,-. Vi håber dette kan være med til, at du i fremtiden stadig vælger os, og vi fortjener den sidste stjerne fra dig. :)

TILFREDS

Jeg er så tilfreds med de produkter jeg har modtaget, det er lidt svært at vælge når der er så meget at vælge imellem. Alt hvad jeg har fået er pakket så godt ind at det er umuligt at skade det. Jeg har fået hjælp en gang til at bestille, hun gav mig superhjælp. Jeg fik også hjælp af en ung mand da der var gået kuk i min konto. Jeg er meget tilfreds så det er et godt sted at handle.

12 lutego 2024

Hej Laila,
Vi siger tusind tak for din feedback, og sætter stor pris på de rosende ord. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig både med produkter og da teknikken drillede.
Fantastisk dag til dig.

Kan varmt anbefales

Hurtig forsendelse. Stort udvalg af kvalitets produkter til både hjemmebrug og salon.
Skulle du få brug for hjælp fra kundeservice, kan du regne med god vejledning og fair behandling.

18 sierpnia 2023

Hej Line,
Tak for de fine ord - vi er glade for, at du har en god oplevelse ved at handle hos os, både i forhold til at vores produkter og kundeservice lever op til dine forventninger.

God oplevelse

Hurtig levering, gode produkter og fornem kundeservice😍

5 stycznia 2024

Hej Julie,
Tak for den meget fine og konkrete anmeldelse af os. Den sætter vi pris på.

Husk at skrive til vores kundeservice, hvis du er med i Nail Club.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej