Nafema Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Super gode produkter, har kun brugt argan olie fra Nafema i årevis. Også til dyrene. Hurtig levering

Oceniono na 2 z 5

Har tidligere brugt Nafema og bestilte de høje flasker med pumpe, men modtog de små brune buttede uden pumpe. Magen til ulækkert rod, olien løber ned ad flaskensiden, og ud over alt. Alt bliver fedt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt olien flere gange, men ikke fået lavet anmeldelse af den før nu. Den er ualmindelig velegnet til alle former for hudpleje. Super til ansigtspleje og som body-oil. Den er god til tørre ple... Zobacz więcej

1. Zdrowie i kosmetyka

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Nafema.com sælger vi 100% ren argan olie og andre lækre plejeprodukter fra Marokko. Desuden sælger vi den lækre og populære Cossy serie, som bygger på argan oliens mange gode egenskaber. Vi har egen produktion og import af den kendte og lækre argan olie direkte fra Marokko, ligesom vi selv producerer en lang række andre 100% naturlige produkter, så som ler, rasul, essentielle olier, salt mm. Ønsker du at pleje huden, håret og sjælen med naturlige plejeprodukter, har vi alt det, som du har brug for lige fra olier, over cremer og plejeprodukter til shampoo og conditioner.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service - og skønne produkter

Har flere gange bestilt Argan olie, da det er rigtig godt til min psorasishud. Hver gang kommer det hurtigt og det er nemt. Så jeg tøvede ikke, da jeg så Nafemas nye produkt - hårfjerningsvoks uden kemikalier.
Det blev som sædvanligt leveret hurtigt - men stor var min skuffelse, da jeg syntes det var ganske besværligt at bruge. Jeg skrev til Nafema og fik svar tilbage at de syntes jeg skulle prøve igen, hvilket jeg gjorde, men med samme nedslående resultat.
Da jeg henvender mig igen, får jeg med det samme tilbud om at få pengene tilbage, men i stedet laver vi en aftale om jeg får tilsendt en olie, og får både tilbudt at prøve salt eller ler. Jeg siger så ja tak til begge dele, mod betaling - men ender med at få det hele U/B.
Virkelig god kundeservice. Vil ikke tøve med at prøve nye produkter fra Nafema en anden gang - og vender helt sikkert tilbage efter deres olier.

2 lutego 2015

Fantastisk

Ikke mindre end fantastisk service. Oplevede at få mere end jeg regnede med, og det havde de faktisk ikke behøvet.
Super fleksible i forhold til ændring af leveringsadresse m.m.

30 stycznia 2015

Fuld tilfredshed :)

Jeg har brugt argan kosmetikolie i ca. to år, og har aldrig haft så pæn og problemfri hud som nu. Tidligere købte jeg flere forskellige ansigtsprodukter til daglig brug, såsom aftensning, vask, skin tonic og creme, men da olien nu har overtaget alle disse "funktioner", har jeg ikke blot sparet en masse penge, men også set en mærkbar forandring af min ansigtshud - fx har jeg stort set aldrig en bums, hvilket jeg tidligere fik ret ofte. Om vinteren tilføjer jeg dog en fugtighedscreme efter olien, så bliver huden ekstra blød og lækker og beskyttet mod den tørre luft.
Mht levering har der aldrig været problemer - et par dage efter bestilling ligger flaskerne i postkassen. Så jeg vender helt klart tilbage, når mit nuværende lager slipper op.

20 stycznia 2015

Alt i top

Olien er i top, leveringshastigheden er i top - kan kun anbefales!

19 stycznia 2015

Nethandel i særklasse

Produkter, hjemmeside, forsendelse og den personlige service er så god, at man bliver glad! Et af de bedste steder at handle på nettet, jeg kender.

13 stycznia 2015

Fint

Fin handel. Havde kontakt med kundeservice som gav hurtig tilbagemelding og et par dage efter var pakken fremme.

18 grudnia 2014

Tak til Nafema

Super gode og billige produkter. At det så også er økologisk og bæredygtigt, er kun fantastisk! Efter onlinebestillingen gik der 2 dage, så havde jeg det i hænderne 😊

15 grudnia 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej