Ponieważ nie rozumiem po angielsku. Muałam trudności z wprowadzeniem danych. Teraz dostałam informację że moje karty pokładowe będą gotowe 16 września. Ale to dotyczy powrotu. Brak informacji co z kar... Zobacz więcej
Mieliśmy problem z bagażem. Na lotnisku okazało się, że musimy za niego zapłacić, mimo, że z informacji od mytrip wynikało, że jest w cenie. Po powrocie skontaktowaliśmy się z mytrip, które wszystk... Zobacz więcej
Firma oferuje bilety lotnicze w atrakcyjnych cenach. Brak czwartej i piątej gwiazdki spowodowany jest „nagabywaniem” podczas zakupu do wykupienia: ubezpieczenia od upadłości, ubezpieczenia od choroby,... Zobacz więcej
Samo kupno biletów u nich bardzo dobrze ale miałem dokupione u nich odprawę, która słabo działa. W jedną stronę na 4 bilety odprawili 3 i napisali, że jeden bilet muszę odprawić na lotnisku. Po wejści... Zobacz więcej
O mytrip.com
Keep that suitcase ready because you never know when wanderlust might strike again! With nearly 14 million customers and over 4 million holidays sold, we fill 140 Boeing 737s every day, departing and arriving from 77 countries across the globe.
With mytrip, you always travel more, for less!
To contact us you can follow this link
Szwecja
- mytrip.com
Polecam jestem zodowolony
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Oszuści
Oszuści. Zarezerwowałem w styczniu anulowali rezerwacje już połowa marca a Zwrotu dalej nie mam. Rezerwacja była odrazu anulowana przez myTrip a zwrot kosztów tak i dalej nie robią. Nie polecam.

Zakup biletów lotniczych
Kolejny raz kupiłem bilety przez mytrip.com , wszystko przebiegło sprawnie.
Fatalna obsługa po sprzedaży biletu
Fatalna obsługa po sprzedaży biletu . Najpierw na 8 osób u jednej stwierdziliśmy błąd w nazwisku . Mytrip wziął pieniądze za zmianę po czym poinformował , źe zmieni tylko w powrotnym bilecie . Nie poinformował , źe jeżeli nie wylecisz na wspólnym bilecie powrót jest nieważny. Notabene na powrocie też nie zmienił . Nie pomógł w znalezieniu nowego lotu . W rezerwacji był jakiś błąd i przy odprawie widniały 4 osoby zamiast 8 . Stąd na każdej przesiadce musieliśmy się odprawiać osobno . Rozmawiałem z nimi z 8 razy i za każdym razem komunikat był sontaktuj się z linią na lotnisku . Linie zaś zawsze odsyłały mnie do mytrip źe oni są właścicielami rezerwacji i tylko oni mogą coś zmienić . Lot z nimi to jedna wielka nerwówka i zero pomocy nie mówiąc już o naciąganiu na pieniądze ( za zmianę nazwiska, której nie mogli zrobić i nie zrobili - pieniędzy jeszcze nie zwrócili ) Jak najdalej od nich

Brak profesjonalizmu
Bardzo słaba komunikacja, pisanie z robotami, anulowanie 3 krotne lotu, teraz czekamy tygodniami na zwrot środków i pieniedzy dalej nie ma. Anulowali za 1 razem, podniesli cene, anulowali za 2, podniesli cene, anulowali za 3 podniesli cene. Zrezygnowalismy a piniędzy dalej nie ma po 2 tygodniach.

Wszystko bardzo sprawnie
satysfakcjonujacy efekt
Czytelny sposób pomagajacy dokonać wyboru lotu.Jasny, klarowny sposób otrzymywania informacji dotyczacych podrózy tzn bezpieczeństwa, organizacji, kosztów etc
Szybką i profesjonalna usługa.
Wszystko sprawnie
Jak najdalej od tej firmy !
Jak najdalej od tej firmy !! Żałuję że nie przeczytałam wcześniej opinii, Teraz mam za swoje. Wszystko było ok do czasu, kiedy linia lotnicza nie anulowała lotu powrotnego z Nyc do Wwa. Nie pasowała nam ta zmiana więc , byliśmy zmuszeni anulować bilety. I tu zaczyna się cały cyrk. Pisanie z agentami, którzy uspokajaja , że pieniądze zostaną zwrócone od 10-15 dni , odsyłanie do linii lotniczej, linia lotnicza odsyła do pośrednika. Błędne koło. Kontaktowałam się z linią lotnicza , która uparcie twierdzi że już dawno pieniądze zostały zwrócone do pośrednika. Bilety na nowy lot kupione , a za tamten lot pieniądze są w
" chmurze"

Odpowiedź od mytrip.com
Nie róbcie tam rezerwacji !!!!
Nie róbcie tam rezerwacji, skandal w obsłudze!!!
Zarezerwowałam bilet 07.11.2023r z australii do wrocławia cena to 8000 pln. anulowano rezerwację. Nie podano powodu.
lot który miał trwać 21 godzin w jedną stronę i tyle samo powrotny zaproponowano mi inny z czekanie 8 godzin w Monachium.
Po rezygnacji w grudniu 2023 z rezerwacji czekam miesiąc na zwrot pieniędzy, kontakt to chyba bot. głupie uprzejmości brak kontaktu telefonicznego. Informacja jest tylko że stracę pieniące 1000 pln jakieś opłaty.
Witam, zmiana daty
Witam, pomyliłam się w rezerwacji biletu lotniczego podając inną datę wylotu od prawidłowej. Skontaktowałam się w tej sprawie z Waszym doradcą i bardzo mi pomógł w zmianie daty, za co ogromnie dziękuję. I wszystko przebiegło w porzadku. pozdrawiam U. Muszynska
Lot Rzeszów - Warszawa
Lot odbył sie o czasie , przebiegał spokojnie. Załoga była pomocna i przyjazna , jak zwykle.
Lux pośrednik !!!
Bardzo dobrze oceniam przebieg zakupu biletów, natychmiast otrzymałem potwierdzenie, a także moja rezerwacja była od razu widoczna w aplikacji linii lotniczych. Cena też była niższa niż u przewoźnika 😃. Polecam
Zwrot kosztów
Dzień dobry
Przychodzę z zapytaniem, czy jak komuś został odwołany lot i czekał na zwrot kosztów bardzo długi czas to czy ostatecznie te pieniądze otrzymał czy nadal został z niczym?

Odpowiedź od mytrip.com
Czekam na zwrot pieniędzy w niekończoność.....
Czekam na zwrot pieniędzy niesłusznie potrąconych za bagaż i zarezerwowane miejsca, mimo , że to linia lotnicza odwołała lot. Czekam i czekam , niestety na infolinii nie mogę uzyskać żadnych informacji, kiedy mi zwrócą , informacji na maila żadnej, nikt nic nie wie. Wykonałam już kilka telefonów za każdym razem rozmowa ta sama przekażemy do działu finansów i rezultat żaden, zwykłe zbywanie i przedłużanie. Uczciwa firma oddałaby pieniądze od razu w całości, ile można analizować ? Pewnie do nieskończoności, aż się zmęczę i przestanę domagać się swoich pieniędzy. Odradzam kupowanie w tej firmie!!
Jednym słowem bandyci.
Jednym słowem bandyci.
Kupowałem bilety na lot za półtorej miesiąca i pech chciał że na telefonie coś źle nacisnąłem. Data wylotu zmieniła się o dwa dni. Pomyłkę zauważyłem zaraz jak przyszło potwierdzenie rezerwacji to jest za dwie minuty.
Wylot ma być 19.02.2024 a mi zmieniło datę na 21.02.2024.
Nie zauważyłem przy zatwierdzaniu transakcji - życie zdarza się.
Bilety kosztują 730zl. Mytrip może zmienić to za 2300zl.
Anulacja kosztuje 1118zl
To jakiś horror. Lepiej wywalić bilety do kosza i kupić następne za 730 zl. będzie taniej. Zero pomocy. Tłumaczenie że mają zasady na które się zgodziłem i nie pomogą. Lot mógłby mi to zmienić gdyby nie był to bilet agencyjny a oni za zmianę chcą górę pieniędzy.
Bandyci.
Odradzam wszystkim ta firmę.
Kasę chcą ale pomoc nie.
*******************************************
Czyli jednym słowem gdybyście zechcieli mi pomóc wyprostować błąd doprowadziłbym waszą firmę do bankructwa ponieważ pół świata postawiłbym na nogi żeby zmienić datę wylotu? Żart.
To nie jest branża turystyczna tylko terrorystyczna. Tak działają terroryści a nie ludzie biznesu.
Widać wasze podejście nie zależy wam na kliencie żeby mieć dobrą opinię tylko żeby ogłosić skórę do samych kości z poważaniem niezadowolony klient.

konkurencyjne ceny