Bondefangeri! Betalte for 6 personer…. Og fik samme materiale som havde vi været to! Den dyreste leg jeg har leget! Bevares det var da interessant nok at lære lidt om Kødbyen og quizzerne var sjove n... Zobacz więcej
Vi havde en hyggelig tur, opgaverne var ikke svære , så alle kan være med, så vi hyggede os meget , også dem i vores selvskab som var lidt nervøse for om de ville kunne finde ud af det.
Super fed oplevelse hos Mystery Makers med 15 unge mennesker i alderen 13-14 år. De blev hurtigt opslugte af opgaverne, og det var skønt at se deres samarbejde og engagement. Rummene var gennemførte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virkelig sjov og udfordrende aktivitet. Vi var en gruppe piger, der prøvede "The Ritual" og havde en super god oplevelse. Vores vært var imødekommende og meget hjælpsom. Alt var gennemført. Kan klart... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Mysteriernes tid er ikke forbi. Vi fylder den velkendte verden med gåder og spor. Underholdende og udfordrende oplevelser, der gør hverdagen til et mysterie. Gennem legen får deltagerne mulighed for, at blive klogere; på sig selv, og dem de er sammen med.
Grønningen 15, 1270, København K, Dania
- info@mysterymakers.dk
- mysterymakers.dk
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Mega godt og sjovt
Mega godt og sjovt! Perfekt aktivitet til at ryste sammen/teamøvelser!
Mystery Makers i Kongens Have
Jeg havde arrangeret en social dag med mine kolleger, som skulle give os muligheden for at tale sammen og hygge os.
Det var utrolig hyggeligt og lærerigt. Desværre regnede det, så oplevelsen af haven var ikke helt å god som ønsket - men vi kom godt omkring, og også til steder vi ikke kendte i forvejen.

Plads til forbedring
Overordnet set en sjov oplevelse, men et noget bedaget setup. Der var for mange ting, som ikke virkede - lys der ikke tændte, som det skulle og mekaniske ting, der var alt for slidte. Generelt set var der alt for mørkt i rummet, to af selskabets fem deltagende havde problemer med at se gennem hele processen.

Odpowiedź od Mystery Makers
God teambuilding og underholdning til gymnasieklasser
Jeg var inde med en gymnasieklasse i 3g, det var en rigtig god teambuilding- og kommunikationsøvelse/aktivitet. Vi var meget underholdte, og fedt med konkurrence elementet når man dyster flere grupper i klassen mod hinanden.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Kan kun anbefale det.
Eneste minus var at der stod vi skulle starte ved dronning trappen, men det skulle have været konge trappen.

Rigtig fin
Rigtig fin, men dyr oplevelse i forhold til prisen. Havde valgt en udfordring uden guide, men vi havde nok forventet mere til prisen, hvor man fx kunne have købt seks spil i butik og hygget sig med over længere tid.
Det var nogle fine gåde og man følte…
Det var nogle fine gåde og man følte der var proces i det hele tiden.
Fin og god oplevelse
Fin og god oplevelse at kunne lave, men nogle af opgaverne var lidt for lette og banale.

Odpowiedź od Mystery Makers
Vi var 12 gutter som dystede i to hold…
Vi var 12 gutter som dystede i to hold og selve escape roomet The Ritual var virkelig godt sat sammen og alle hyggede sig. Vi var i to rum om at løse det samme escaperoom. Det ene hold var færdige efter 40 min men ville lade os andre blive færdige. Efter 50 min kom den kvindelige escaperoom ansatte dog ind og gav os løsningen på den sidste del af escaperoomet, hvilket vi synes var ret ærgeligt da vi kun manglede den sidste del.

Odpowiedź od Mystery Makers
Sjov og udfordrende aktivitet for teenagere og op
Vi har været en blandet skare af folk, børn og voksne, som har været i 2 forskellige rum: Ritual og Killing room.
Det var virkelig gode oplevelser, og det var godt at tale med personalet efterfølgende, hvor de tog sig god tid til at forklare den del af rummet, som man ikke selv havde været med til at udforske.
Jeg kan virkelig anbefale de to rum.

Odpowiedź od Mystery Makers
Var på besøg i “The Lab” hos MM….
Var på besøg i “The Lab” hos MM….
Det var sk… skægt :)
Kan KLART anbefales for en gruppe på 5-8 personer….

Rigtig godt escape room
Rigtig godt escape room. Vi prøvede the Crime Scene som en gruppe på 8 personer og havde en virkelig fed oplevelse!

Odpowiedź od Mystery Makers
Sjovt og anderledes i de bedste…
Sjovt og anderledes i de bedste kulisser.
Det var lidt svært at komme i gang med gobelingerne da spørgsmålet ikke var tydeligt nok. Derfor blev der gættet lidt og heldigvis rigtigt.
Derfra gik det rundt på Kronborg Slot med nogle sjove opgaver/gåder og afslutning i Katematerne under Kronborg.

Overraskelse og sjovt.Så gennemført
Overraskelse og sjovt.Så gennemført
Bachelorette activity
We visited during my friend’s bachelorette party. It was such a fun and exciting activity, we were a big group and everyone had an amazing time. Nicole was a great help and very kind :)

Familiekomsammen med voksne 'børn'
En weekend-familiekomsammen startede på Kastellet. Vejret holdt tørt, vi picnikkede og vi var godt underholdt og mystifiseret fra start. Samarbejde og fællesundren fulgte os, mens historie og beviser blev udfoldet.

Odpowiedź od Mystery Makers
Vi konkurrerede 3 hold i Mystery Makers…
Vi konkurrerede 3 hold i Mystery Makers the lab, og havde en super oplevelse. Gode instruktører og sjove udfordringer!

Odpowiedź od Mystery Makers
Venlig gamemaster og sjovt rum
Mit team og jeg tog ind og havde en sjov oplevelse i the Ritual escape room - vores gamemaster var enormt venlig, og min ene kollega fik endda lov til at tage hendes 3 måneder gamle baby med ind uden problem. Alt i alt en sjov oplevelse og godt til team events.

Super hyggeligt indslag på en teamdag
Super hyggeligt indslag på en teamdag

Odpowiedź od Mystery Makers
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.