Bondefangeri! Betalte for 6 personer…. Og fik samme materiale som havde vi været to! Den dyreste leg jeg har leget! Bevares det var da interessant nok at lære lidt om Kødbyen og quizzerne var sjove n... Zobacz więcej
Vi havde en hyggelig tur, opgaverne var ikke svære , så alle kan være med, så vi hyggede os meget , også dem i vores selvskab som var lidt nervøse for om de ville kunne finde ud af det.
Super fed oplevelse hos Mystery Makers med 15 unge mennesker i alderen 13-14 år. De blev hurtigt opslugte af opgaverne, og det var skønt at se deres samarbejde og engagement. Rummene var gennemførte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virkelig sjov og udfordrende aktivitet. Vi var en gruppe piger, der prøvede "The Ritual" og havde en super god oplevelse. Vores vært var imødekommende og meget hjælpsom. Alt var gennemført. Kan klart... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Mysteriernes tid er ikke forbi. Vi fylder den velkendte verden med gåder og spor. Underholdende og udfordrende oplevelser, der gør hverdagen til et mysterie. Gennem legen får deltagerne mulighed for, at blive klogere; på sig selv, og dem de er sammen med.
Grønningen 15, 1270, København K, Dania
- info@mysterymakers.dk
- mysterymakers.dk
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
En super spændende oplevelse at opleve…
En super spændende oplevelse at opleve Christiansborg slot på.
Alt leveret i en tjekket kasse

Odpowiedź od Mystery Makers
Stor oplevelse, kreativ udfordring for hele firmaet
Høj service hos værten og en god og underholdende samarbejdsøvelse for hele teamet

Sjov og god oplevelse
Sjov og god oplevelse, som var udfordrende men meget passende på tid.
Udfordrende og spændende opgaver
Udfordrende og spændende opgaver, som vi selvfølgelig fik løst, god introduktion og imødekommende gamemaster.

Super skøn oplevelse
Super skøn oplevelse. Fed måde at være sammen på og lære noget historie samtidig 🙏🏻

Odpowiedź od Mystery Makers
we had an exciting experience in The…
we had an exciting experience in The Crime Scene. Highly recommended! the guide was incredibly good

Super god oplevelse
Super god oplevelse! Vores game master var SÅ god. Tak til Simon for at sætte rammerne helt perfekt!

Hyggelig, men ingen udfordring
Hyggelig tur på Kastellet, men gåderne var alt for lette for nogle som os, der har prøvet lignende ture og escaperooms før. Vil sikkert være en fin og sjov oplevelse for nybegyndere.
I mine øjne var det en sværhedsgrad 2 ud af 5.

Odpowiedź od Mystery Makers
Fin oplevelse med spillet om magten
Vi var 4 voksne der havde købt Mystery Hunt på Christiansborg. Rigtig god oplevelse. Fint materiale med magtspillet, samtidigt med at vi oplevede slottet og de kongelige sale.

Vi kom ikke ud.....
Vi kom ikke ud...... Men hold da op vi var engagerede og virkelig godt underholdt 😄 en mega sjov måde at være sammen på og en virkelig god udfordring for hjernen og samarbejdsevnerne. Vi havde en fest 😃😃

God leg til teambuilding
God leg til teambuilding. Vi var på Kronborg, kollegaer, sjovt og hyggeligt. Manglede måske lige at føle sig lidt mere velkommen en bare at få udleveret en box i billetlugen. Men da det ligesom var forstået, så gik det nemt.

Odpowiedź od Mystery Makers
Pris og oplevelse hænger ikke sammen
Nem proces i forhold til at købe det og flotte omgivelser.
Men dyrt i forhold til, hvad man reelt for og opgaverne var forholdvis nemme.
Alt i alt gav vi knap 1800kr for at gå rundt med en boks med nogle printede kort og en mulepose.

Super sjov og (U)hyggelig oplevelse
Super sjov og (U)hyggelig oplevelse. Nogle gode værter, som gjorde at vi fik forklaret rummet godt.
Helt klart noget jeg kunne finde på at prøve igen.

Odpowiedź od Mystery Makers
Great challenges in a very well thought…
Great challenges in a very well thought out setting. A brilliant family activity which I highly recommend.

Odpowiedź od Mystery Makers
Vi blev sendt godt af sted og historien…
Vi blev sendt godt af sted og historien fra Kødbyen var interessant. Vi kunne gå i eget tempo og der var plads til at dvæle ved de forskellige poster

Odpowiedź od Mystery Makers
Har nu lavet fire mystery hunts på 4…
Har nu lavet fire mystery hunts på 4 forskellige lokationer. Den i går på Thorvaldsens museum, var klart den nemmeste. Selv historien var super fin og man fik en masse fine oplysninger om kunstneren. Æsken med gåder skuffede desværre fælt, det var småt med gåder og en del opgaver gik ud på vi selv skulle udfører gåden eks. lave en statue der ligner en glad ballerina. Der ud over er der ting i teksten, der ikke helt giver mening.

Odpowiedź od Mystery Makers
Tusind tak til Cornelia (håber det er…
Tusind tak til Cornelia (håber det er stavet rigtigt)! Du skal virkelig have ros for at være så sød og hjælpsom :-) hvis resten af teamet er ligeså søde så har I sku et drømme hold!

Odpowiedź od Mystery Makers
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.