I bought a parfum samples online, by DHL error was lost, DHL didn't offer any solution, contact the seller , they respond really quickly, and kindly resolved this issue. I usually don't write reviews... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Super snelle levering, goede prijs, heel netjes ingepakt met zelfs geparfumeerde kartonendoos. Ernaast kreeg ik een kaartje als een bedankje omdat ik dit voor de eerste keer bij hen heb gekocht en kre... Zobacz więcej
Prachtig assortiment met luxe beauty producten. Heb ook heerlijke parfum samplebox met 5 samples besteld. Hier zit dan een voucher bij voor bijna t gehele bedrag! Zo kun je lekker uitproberen! Bestell... Zobacz więcej
Had wat vragen voordat ik mn bestelling wilde plaatsen,kreeg binnen aantal minuten al vriendelijke reactie terug via de chat. Bestelling was bezorgd en zorgvuldig en mooi verpakt. Waren alleen de 2... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dé Beauty Hotspot van Nederland. ✨Exclusive Brands ✨ Niche Parfums ✨ Beauty Treatments ✨ Brow Bar ✨ Cosmetics ✨ Hair & Skin Care ✨ Home Fragrances
Dane kontaktowe
Dorpsdijk 149, 3161 CA, Rhoon, Holandia
- 010 501 15 41
- info@mysc.nl
- mysc.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Duidelijke website.
Duidelijke website.
Bestelproces is eenvoudig en overzichtelijk.
Betaling verloopt soepel.
De bezorging kan beter, maar dat ligt aan de vervoerder.
Ik heb het enige tijd geleden besteld
Ik heb het enige tijd geleden besteld. Betalen via Riverty dus achteraf. Datum al naar later verzet. Heb product nog steeds niet binnen maar moet wel julliecrdkening betalen bij Riverty.. wat ik dus niet ga doen want ik heb nog steeds niks ontvangen!
Goede service. 1 tester kon niet volledig gevuld worden. Daarvoor nog een extra tester gekregen. Super klantvriendelijk!
Super tevreden wat een service
Hetgeen ik zocht was niet meer voorradig bij Olcay Gulsen, een vriendin van mij wees me op de site van Mysc. En gaf aan dat ze daar de toilettas wel hadden. Meteen besteld en hetgeen ze niet op voorraad hadden kreeg ik netjes een telefoontje over wanneer het weer zou komen. Set Toilettassen zijn snel geleverd bedankt daarvoor. Kan niet anders zeggen 5 sterren meer dan waard!
Op tijd bezorgd
Op tijd bezorgd,
Maar liefst 3 testjes gekregen en originele geuren!!
Doen wat ze zeggen en dit ook nog zeer…
Doen wat ze zeggen en dit ook nog zeer snel ook. Prima club, zal in de toekomst zeker weer bij bestellen
Heb precies de proefjes ontvangen die ik opgegeven had, met per proefje de juiste naam erop. Snelle levering ook.
Beste winkel
Super goede winkel en zeker ook online winkelen. Echt heel goede producten en heel goede prijs kwaliteit. Als je hier koopt dan blijf je ook bij deze winkel hier kan je heel veel vinden van parfum tot verzorgingsproducten. Goede service doe zo verder !!!
Snelle verzending en leuk ingepakt
Snelle verzending en leuk ingepakt! Ook kreeg ik een sample van de parfum die ik had besteld. Ik neem aan zodat ik hem eerst kon proberen voordat ik de parfum open maakte. Zou de norm moeten zijn.. pluspunten!
Ook meer samples gekregen van parfums die in mijn straatje pastten (voorkeuren kun je ook nog eens invullen), echt top. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
goede winkel
eerst tester pakket besteld. Hierna gelijk een luchtje bestelt. Beide producten erg snel binnen en in goede staat. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Product was uitverkocht maar na…
Product was uitverkocht maar na telefoontje snel voor mij gepost toen die dag binnen kwam.
Telefonisch contact ook erg vriendelijk.
Klantvriendelijk, netjes en SAMPLES
Ideaal om eerst samples van een geur te kunnen bestellen, netjes verpakt. Op elke sample ook duidelijk welke geur het is... Kortom een bedrijf wat klantvriendelijk werkt.
Zoals altijd weer snel bezorgd
Zoals altijd weer snel bezorgd, mooie producten en proefjes naar keuze
Top bedrijf
Snelle service, qualiteit en veel producten die ze nergens anders hebben.
Hele mooie zaak
Hele mooie zaak! Met leuke en unieke geuren waarbij je heel speciaal voelt! leuk verzorgende personeel! Je wordt echt goed geholpen en luisteren wat je zegt en wat je wilt. Ik vind dit echt een leukere zaak dan bijvoorbeeld de Douglas hier wordt je echt gezien!
Originele parfums
Originele parfums
Discreet en snel geleverd. Ben enorm tevreden
Doświadczenie Trustpilot