I bought a parfum samples online, by DHL error was lost, DHL didn't offer any solution, contact the seller , they respond really quickly, and kindly resolved this issue. I usually don't write reviews... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Super snelle levering, goede prijs, heel netjes ingepakt met zelfs geparfumeerde kartonendoos. Ernaast kreeg ik een kaartje als een bedankje omdat ik dit voor de eerste keer bij hen heb gekocht en kre... Zobacz więcej
Prachtig assortiment met luxe beauty producten. Heb ook heerlijke parfum samplebox met 5 samples besteld. Hier zit dan een voucher bij voor bijna t gehele bedrag! Zo kun je lekker uitproberen! Bestell... Zobacz więcej
Had wat vragen voordat ik mn bestelling wilde plaatsen,kreeg binnen aantal minuten al vriendelijke reactie terug via de chat. Bestelling was bezorgd en zorgvuldig en mooi verpakt. Waren alleen de 2... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dé Beauty Hotspot van Nederland. ✨Exclusive Brands ✨ Niche Parfums ✨ Beauty Treatments ✨ Brow Bar ✨ Cosmetics ✨ Hair & Skin Care ✨ Home Fragrances
Dane kontaktowe
Dorpsdijk 149, 3161 CA, Rhoon, Holandia
- 010 501 15 41
- info@mysc.nl
- mysc.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Top!
Top! Snel geleverd, origineel luchtje, en leuk dat je testers mag uitzoeken.
Zeer snelle bezorging en authentieke…
Zeer snelle bezorging en authentieke producten. Ook een groot assortiment wat het shoppen gemakkelijk maakt. Zal in de toekomst nog bestellen
Ik ben erg te spreken over MYSC.
Ik ben erg te spreken over MYSC.
Nu al meerdere online bestellingen geplaatst en altijd zeer snel de parfum in huis.
Ook fijn dat je zelf de testers mag kiezen!
Tot nu toe mijn favoriete webshop voor niche parfums.
Fijne winkel
Heb online en in de winkel in Rhoon geshopt. Werd altijd goed geholpen. Online bestellingen komen netjes aan met samples. Ook heel fijn dat je een sample van de gekochte geur erbij krijgt.
Super tevreden pakje kwam binnen en…
Super tevreden pakje kwam binnen en rook heel lekker. Een blij klant hebben jullie er bij gr joyce roelfs.
Goede en snelle service
Goede en snelle service. Mooi ingepakt en testers die erbij worden gedaan zijn ook erg lekker.
Echt een prachtige winkel met high end…
Echt een prachtige winkel met high end merken, hier zal je altijd slagen! Ik doe ook al jaren hier mijn gezichtsbehandelingen en mijn wenkbrauwen! Echt super kundig personeel met een grote glimlach! Aanrader dus.
Super snel geleverd
Super snel geleverd, tester zat erbij en we vonden de geur tog niet lekker. Zonder de verpakking open te maken konden we het meteen ruilen voor een ander. Super service zeker een aanrader !
Snelle en correcte service
Snelle en correcte service. Levering netjes verpakt.
I purchased a Soleil Toujours sunscreen…
I purchased a Soleil Toujours sunscreen but was surprised to receive an expired product. I contacted the company to find a solution, but their response was that they had already discounted the product and that it could still be used for up to 12 months after opening. This was not an acceptable solution for me since I do not want to use an expired product on my face. When I reached out to them again, they did not respond.
Goede service, snelle verzending en goede producten. Alles is mooi verpakt. Fijne plek om te bestellen.
Zeker aan te raden
Goed verpakt, heb zelfs een briefje gekregen en 3 gratis testers waaronder montale en by kilian. Ook was de parfum die ik zelf heb gekocht goedkoper dan op meeste websites
Ürün çok iyiydi
Ürün çok iyiydi. Kargo sorunsuzdu. Küçük hediyeleri çok beğendim teşekkür ederim
Bestelling gedaan 2 weken geleden en…
Bestelling gedaan 2 weken geleden en verstuurd met DHL. Dhl stuurt pakket retour naar verzender. Geen parfum ontvangen en moet wel de rekening betalen. Want mysc wil eerst contact opnemen met DHL wat niet mijn probleem is. Want DHL houd mensen voor de gek door geen pakketten te leveren.
Zeer tevreden
Ik haal vaker samples bij Mysc omdat ik het fijn vind om een parfum echt te testen in plaats van in een winkel te ruiken. Het fijne is dat je bij Mysc gelijk een voucher krijgt waarmee je korting krijgt op een parfum als je het besluit toch te nemen. Ik haal mijn bestelling altijd op in de winkel in Rhoon. Mooie winkel en vriendelijk personeel!
Artikel niet leverbaar
Fijn contact
M’n product was helaas niet op voorraad, bleek achteraf. Kreeg keurig telefoontje met de verwachte levertijd. Leuk ingepakt als cadeautje met een aantal monstertjes.
Van mijn favoriete parfum was gelukkig…lucky me
Van mijn favoriete parfum was gelukkig nog 1 fles te koop bij Mysc!!!
Doświadczenie Trustpilot