Myprotein Recenzje 1178

3,9

Mam bardzo pozytywne doświadczenie. Paczka doszła bardzo szybko, a jakość produktów jest na bardzo wysokim poziomie, szczególnie ubrania sportowe. Już dwukrotnie zamawiałam leginsy czy topy i na ten m... Zobacz więcej

Przesyłka została dostarczona pod niewłaściwy adres. Zapłaciłam na stronie za dostawę kurierem bezpośrednio pod wskazany adres oraz za opcję szybkiej wysyłki, tymczasem paczka została zostawiona w Żab... Zobacz więcej

Jestem zadowolona z każdych zakupów jakie robię w tym sklepie. To chyba moja ulubiona firma jeśli chodzi o odzież sportową. Ubrania nie prześwitują i starczają na prawdę na lata - nic się nie mechaci... Zobacz więcej

Najlepsza marka jeśli chodzi o odżywki. Sam stosuję białko serwatkowe o samku naturalna truskawka jest poprostu genialne. Bardzo dobrze się miesza nie powstają grudki a smak jest poprostu genialny.... Zobacz więcej

• Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Northwich, Zjednoczone Królestwo

• myprotein.pl

3,9

Dobra

1 tys. recenzji

Dzień dobry!

Przykro nam z powodu problemów z zamówieniem.

Wysłaliśmy do Pani wiadomość przez konta Myprotein.

W razie jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt z naszym działem Obsługi Klienta.

Polecam 5/5

27 września 2024

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Your feedback always helps us to maintain and improve our services, and the team will be so pleased to hear your kind comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Balthazar

Fast and easy

27 września 2024

szybka

szybka, bezproblemowa dostawa.

11 września 2024

Cześć

Dziękujemy za pozostawienie opinii!

Zawsze miło jest otrzymywać takie opinie od naszych lojalnych klientów.

Twoje opinie zawsze pomagają nam utrzymać i udoskonalać nasze usługi. Nasz zespół naprawdę docenia Twoje miłe komentarze.

Jeśli masz jakieś pytania lub wątpliwości, skontaktuj się z nami. Chętnie Ci pomożemy.

Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku i miłego dnia.

Z poważaniem.

Kaylee

Wszystko super 5 gwiazdek

Szybkie przygotowanie zamówienia do wysyłki bardzo duży wybór podczas wyprzedaży do tego dobre ceny oraz jakość produktów na dobrym poziomie.

13 września 2024

Dziękujemy za pozostawienie opinii!

Zawsze miło jest otrzymywać takie opinie od naszych lojalnych Klientów.

Twoja opinia zawsze pomaga nam w utrzymaniu i ulepszaniu naszych usług, a zespół będzie bardzo zadowolony, gdy usłyszy Twoje miłe komentarze.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, nie wahaj się z nami skontaktować, a my chętnie Ci pomożemy.

Uważajcie na siebie i miłego dnia.

Leah

Its my favourite gym shop

13 września 2024

Dziękujemy za pozostawienie opinii!

Zawsze miło jest otrzymywać takie opinie od naszych lojalnych Klientów.

Uważajcie na siebie i miłego dnia.

Leah

Jest problem z zamawianiem jako „gość”

Jest problem z zamawianiem jako „gość”, trzeba założyć konto bo inaczej cały czas wywala do koszyka zamiast do zapłaty.

7 września 2024

Cześć,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cenimy i doceniamy Twoje uwagi.

Zawsze staramy się ulepszać Twoje doświadczenia związane z zakupami i nie bylibyśmy w stanie tego zrobić bez Twoich cennych opinii.

Jeśli masz dalsze pytania lub wątpliwości, nie wahaj się z nami skontaktować, chętnie pomożemy.

Jane

Minusem jest brak możliwości zamówienia…

Minusem jest brak możliwości zamówienia do paczkomatu i płatności blikiem

19 sierpnia 2024

Forma płatności

Forma płatności, żeby nie można było zapłacić blikiem lub inną normalna forma niż te, które są oferowane na Waszej stronie. Jest to bardzo niewygodne.

7 sierpnia 2024

Witaj!

Przykro nam z powodu niedogodności związanych z płatnością.

Wysłaliśmy wiadomość przez konto Myprotein.

W razie jakichkolwiek pytań, zapraszamy do kontaktu z Obsługą Klienta.

Zespół Myprotein

Płatna przesyłka przy 130 pln to…

Płatna przesyłka przy 130 pln to przesada

31 lipca 2024

Słabe opcje dostawy

1. Słaba mapa wyszukiwania punktów odbioru.
2. Drogie punkty odbioru w stosunku do odbioru z pod drzwi.
3. Najlepszy dostawca to InPost, ale niestety nie było takiej opcji obecnie.
4. Brak możliwości wyboru przelewu jako płatności.
5. Brak płatności Blikiem.

26 lipca 2024

PROTEIN

WSZYSTKO SUPER

18 lipca 2024

Z przyjemnością otrzymujemy tę informację od naszych lojalnych Klientów.
Twoja opinia zawsze pomaga nam w utrzymaniu i ulepszaniu naszych usług, a zespół będzie bardzo zadowolony z Twoich miłych komentarzy.
Jeśli masz jakieś pytania lub pytania, nie wahaj się z nami skontaktować, a chętnie pomożemy.
Jane

Smaczne i łatwe w użyciu

Smaczne, dobrze się rozpuszcza!

11 lipca 2024

Jane

Ogólnie jestem nie zadowolony z…

Ogólnie jestem nie zadowolony z zakupów, dodają kody i rabaty ma zamówienie ale nigdy mi te kody nie wchodzą...

2 lipca 2024

Dzień dobry Kacper,

Przykro mi słyszeć o problemach, które wystąpiły.

Wysłaliśmy do Pana wiadomość przez konto Myprotein.

Jeśli będzie potrzebna dalsza pomoc, prosimy o skontaktowanie się z Obsługą Klienta.

Pozdrawiam Serdecznie,

Everything ok

29 czerwca 2024

Rewelacja!!

Rewelacja!!! doskonałe produkty i niesamowita obsługa !

18 czerwca 2024

Dziękujemy za pozostawienie opinii!

Zawsze miło jest otrzymywać takie opinie od naszych lojalnych klientów.

Twoje opinie zawsze pomagają nam w utrzymaniu i ulepszaniu naszych usług, a zespół będzie bardzo zadowolony, słysząc Twoje miłe komentarze.

Jeśli masz jakieś pytania lub wątpliwości, nie wahaj się z nami skontaktować, a my chętnie pomożemy.

Dbaj o siebie i miłego dnia.

Claire

Polecam, szybka dostawa i doskonała jakość

3 czerwca 2024

Oszukane zniżki

Oszukane zniżki, wysokie koszty dostawy, ogólnie bardzo słabe doświadczenie jeśli chodzi o zakupy.

2 czerwca 2024

Dzień dobry, Pani Olu!

Przykro nam słyszeć o problemach z zamówieniem.

Wysłaliśmy do Pani wiadomość prywatną przez konto Myprotein.

W razie jakichkolwiek pytań, zapraszamy do kontaktu z zespołem Obsługi Klienta.

Raczej nie kupię ponownie

Wysyłka tego samego dnia? No nie sądzę. Lepiej uzbroić się w cierpliwość. Ponadto właściwie to nie ma wyboru dostawy. Kurierem jest DPD, przed otrzymaniem przesyłki nie ma co liczyć na telefon, SMSa czy nawet maila ich infolinia nie działa bo BOT EWA (na infolinii DPD) nie może praktycznie nic zrobić w związku z twoją przesyłką.

I powiedzmy sobie szczerze, że ceny produktów bez promocji są zdecydowanie daleko ażeby nazwać je konkurencyjne. Stosunek ceny do jakości obsługi jest dramatyczny i z tego względu mojego polecenia nie można się spodziewać, a szkoda bo byłam bardzo pozytywnie nastawiona dzięki ich współpracy z Karoliną Czak.

Może jeszcze wspomnie o stronie i mailach- język polski? Tylko taki z translatora. W mailu od firmy paskudne błędy np. „Dziękujemy za niedawne zakupy w [nazwa firmy], mamy nadzieję […]”.

Co do produktu. Kupowałam szorty, leginsy i top na siłownię. Materiał, pomimo że cieniutki, to nie prześwituje, jest jak druga skóra i to jest super! Niestety jest też mały minus- w legginsach i szortach guma w talii odstaje- jest za luźna.

25 maja 2024

Dzień dobry!

Przykro nam słyszeć o problemach z zamówieniem.

Wysłaliśmy do Pani wiadomość prywatną przez konto Myprotein.

W razie jakichkolwiek pytań, zapraszamy do kontaktu z Obsługą Klienta.

Podrawiam,
Zespół Myprotein

Problem już na początku ze złożeniem…

Problem już na początku ze złożeniem zamówienia. Nie można było przejść do kasy i opłacić zamówienia jako gość, bo system pokazywał błąd…

23 maja 2024

Odpowiedź od Myprotein

Dzień dobry, Pani Julito!

Przykro mi słyszeć o problemach z zamówieniem. Wysłałam do Pani wiadomość prywatną przez konto Myprotein.

W razie jakichkolwiek pytań, prosimy o kontaktowanie się z naszym zespołem Obsługi Klienta.