Mam bardzo pozytywne doświadczenie. Paczka doszła bardzo szybko, a jakość produktów jest na bardzo wysokim poziomie, szczególnie ubrania sportowe. Już dwukrotnie zamawiałam leginsy czy topy i na ten m... Zobacz więcej
Przesyłka została dostarczona pod niewłaściwy adres. Zapłaciłam na stronie za dostawę kurierem bezpośrednio pod wskazany adres oraz za opcję szybkiej wysyłki, tymczasem paczka została zostawiona w Żab... Zobacz więcej
Jestem zadowolona z każdych zakupów jakie robię w tym sklepie. To chyba moja ulubiona firma jeśli chodzi o odzież sportową. Ubrania nie prześwitują i starczają na prawdę na lata - nic się nie mechaci... Zobacz więcej
Najlepsza marka jeśli chodzi o odżywki. Sam stosuję białko serwatkowe o samku naturalna truskawka jest poprostu genialne. Bardzo dobrze się miesza nie powstają grudki a smak jest poprostu genialny.... Zobacz więcej
Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Northwich, Zjednoczone Królestwo
Płaciłem Blikiem, duży wybór produktów i szybka dostawa następnego dnia.

Odpowiedź od Myprotein
Nie chciało mi się już pisać i się tym zajmować, ale ostatnio zapłaciłem za dwa produkty i dostałem jeden. Jeśli chodzi o produkty to Mercedes jeśli chodzi o wiele produktów.

Odpowiedź od Myprotein
Dobre ceny, ale brak wysyłki do paczkomatu, brak opcji paypo i opóźnione pobieranie kasy z konta. Słabo trochę

Odpowiedź od Myprotein
Little problem with paying by card. Lack of Blik payment.

Odpowiedź od Myprotein
Najlepsze białko w Polsce – izolat bezsmakowy to najczystsza opcja, jaką spotkałem, niemal całkowicie pozbawiona chemicznych dodatków.
Niestety, opakowanie pozostawia wiele do życzenia – pierwsze otwarcie zawsze kończy się myciem kuchni. Wynika to z faktu, że struny zamykające worek nie działają, a proszek znajduje się już powyżej linii cięcia nożyczkami. Drugą konsekwencją notorycznie niedziałających zamknięć jest konieczność korzystania z własnych klipsów lub dodatkowego pojemnika (ja wkładam torbę z białkiem do reklamówki i zawijam, bo przesypywanie skończyłoby się wielką chmurą proszku).
Rozczarowujące jest również to, że sklep nie wysyła paczek do dobrych paczkomatów, takich jak InPost, tylko DPD, które nie należy do zbyt wygodnych opcji.
Brakuje także płatności Blik, a płatność kartą Visa dzisiaj u mnie nie działa (okno weryfikacji bezpieczeństwa jest całkowicie puste).
Niestety będę szukał innej opcji, co nie będzie łatwe, biorąc pod uwagę nieakceptowalny dla mnie skład większości innych białek, jakie widziałem u konkurencji.

Odpowiedź od Myprotein
Sklep i proces zakupowy w porządku.
Brak paczkomatów inPost i płatności blikiem, to w Polsce absolutne plecy za konkurencją. Cena za przesyłkę, to rozbój w biały dzień. Kupiłem, bo miałem kupon od trenera.
Do momentu wprowadzenia tańszych przesyłek np. Za pomocą inpost raczej nie wrócę.

Polecam z całego ❤️...
W Myprotein zaopatruję się już od kilku lat przede wszystkim w przepyszne owsiane batony ,które stanowią świetny a przede wszystkim zdrowy zamiennik słodyczy...uwielbiam 😻😻😻

Odpowiedź od Myprotein
Strona bardzo przejrzysta ale nie można płacić BLIKiem

Odpowiedź od Myprotein
na początku powiem, że bardzo lubię produkty Myprotein i dlatego korzystam ze sklepu. Niestety nie lubię robić zakupów na Waszej stronie. Robię dużo zakupów przez internet i są to zawsze przyjemne doświadczenia. Wyjątkiem jest strona Myprotein :((( Za każdym razem mam problem ze zrealizowaniem zakupu. Po pierwsze nie ma powszechnych form płatności jak blik czy szybki przelew, po drugie jest niejasny wybór rodzaju dostawy. Za każdym razem składając zamówienie jestem sfrustrowana :(( Poprawcie proszę!!! czytelność/intuicyjność oraz łatwość dokonywania zakupów.
Tym razem płatność miała pójść z karty płatniczej syna i nie wiem czy poszła, ponieważ przycisk "zatwierdź" nie działał :( Próbowałam wysłać wiadomość do obsługi klienta i nie mogę - pojawia się jakiś błąd.

Odpowiedź od Myprotein
Łatwość zakupów, ale był problem z utworzeniem konta i zalogowaniem się. Dopiero po użyciu innegi adresu email udało się zalogować. Bardzo długi czas oczekiwania na wysyłkę. Nie spotkałam się jeszcze z tak długim oczekiwaniem. Bardzo droga wysyłka i jednocześnie mało opcji dostawy do wyboru. Możliwość wpisania kodu polecającego, ale skąd go wziąć, nikt nie zamieszcza go na mediach społecznościowych

Odpowiedź od Myprotein
I always buy your products with smile on my face and I can’t wait for delivery

Odpowiedź od Myprotein
Po pierwsze moje zamówienie przyszło niepełne. Zamówienie składałam jako gość nie posiadając konta, dobrze że miałam potwierdzenie płatności na koncie razem z kwotą bo bardzo ciężko było mi się dogadać z obsługą klienta co tak naprawdę stało się z resztą mojego zamówienia. Po tygodniu udało się ustalić że po prostu nie zostało wysłane, a z uwagi na to że była to wyprzedaż to nie ma już tych rzeczy na stanie. No mimo, że rzeczy są okej To kontakt był naprawdę tragiczny… Ostatecznie czekam na swoją drugą partię zamówienia już trzeci tydzień, ale mam już informację, że jego część nie zostanie zrealizowane ze względu na braki Magazynowy. No porażka. Mogliście chociaż zaproponować jakiś rabat albo wysłanie innych leginsów w zamian, bardzo słabe podejście do klienta

Odpowiedź od Myprotein
Uwielbiam kupować u was zawsze są super promocje i duze kody zniżkowe

Odpowiedź od Myprotein
Już kiedyś korzystałam z myprotein. Byłam zadowolona i nic się nie zmieniło.