Myprotein Recenzje 1178

3,9

Mam bardzo pozytywne doświadczenie. Paczka doszła bardzo szybko, a jakość produktów jest na bardzo wysokim poziomie, szczególnie ubrania sportowe. Już dwukrotnie zamawiałam leginsy czy topy i na ten m... Zobacz więcej

Przesyłka została dostarczona pod niewłaściwy adres. Zapłaciłam na stronie za dostawę kurierem bezpośrednio pod wskazany adres oraz za opcję szybkiej wysyłki, tymczasem paczka została zostawiona w Żab... Zobacz więcej

Jestem zadowolona z każdych zakupów jakie robię w tym sklepie. To chyba moja ulubiona firma jeśli chodzi o odzież sportową. Ubrania nie prześwitują i starczają na prawdę na lata - nic się nie mechaci... Zobacz więcej

Najlepsza marka jeśli chodzi o odżywki. Sam stosuję białko serwatkowe o samku naturalna truskawka jest poprostu genialne. Bardzo dobrze się miesza nie powstają grudki a smak jest poprostu genialny.... Zobacz więcej

• Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Northwich, Zjednoczone Królestwo

• myprotein.pl

3,9

Dobra

1 tys. recenzji

Rewelacja

Rewelacja - zawsze i od lat zaufana firma

24 lutego 2025

Zawsze miło jest otrzymywać takie opinie od naszych lojalnych Klientów.

Twoja opinia zawsze pomaga nam w utrzymaniu i ulepszaniu naszych usług, a zespół będzie bardzo zadowolony, gdy usłyszy Twoje miłe komentarze.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, nie wahaj się z nami skontaktować, a my chętnie Ci pomożemy.

Już można płacić Blikiem

Płaciłem Blikiem, duży wybór produktów i szybka dostawa następnego dnia.

19 lutego 2025

Olá,

Obrigado por deixar sua avaliação!

É sempre um prazer receber este feedback dos nossos fiéis Clientes.

Seu feedback sempre nos ajuda a manter e melhorar nossos serviços, e a equipe ficará muito satisfeita em ouvir seus gentis comentários.

Caso você tenha alguma dúvida ou dúvida, não hesite em nos contatar e teremos prazer em ajudar.

Se cuide e tenha um lindo dia.

Atenciosamente,

szybki wybór produktów

szybki wybór produktów, sprawne płatności

14 lutego 2025

Cześć,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cenimy i doceniamy Twoje uwagi.

Zawsze staramy się ulepszać Twoje doświadczenia związane z zakupami i nie bylibyśmy w stanie tego zrobić bez Twoich cennych opinii.

Jeśli masz dalsze pytania lub wątpliwości, nie wahaj się z nami skontaktować, chętnie pomożemy.

Jane

Duże, ale nie idealne zadowolenie.

Nie chciało mi się już pisać i się tym zajmować, ale ostatnio zapłaciłem za dwa produkty i dostałem jeden. Jeśli chodzi o produkty to Mercedes jeśli chodzi o wiele produktów.

19 stycznia 2025

Dobre ceny

Dobre ceny, ale brak wysyłki do paczkomatu, brak opcji paypo i opóźnione pobieranie kasy z konta. Słabo trochę

14 stycznia 2025

Witaj Anna!

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią.

Wysłaliśmy do Pani wiadomość przez konto Myprotein.

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontaktowanie się z naszą Obsługą Klienta.

Zespół Myprotein

Little problem with paying by card

Little problem with paying by card. Lack of Blik payment.

2 stycznia 2025

Hello,

Thank you for taking the time to leave your review, we value and appreciate your comments.

We are always striving to improve and better your shopping experience and we wouldn't be able to do this without your valuable feedback.

Please don't hesitate to contact us should you have any further questions or queries, as we would be more than happy to assist.

Kind regards,

Jane

Najlepsze białka, ale są inne problemy

Najlepsze białko w Polsce – izolat bezsmakowy to najczystsza opcja, jaką spotkałem, niemal całkowicie pozbawiona chemicznych dodatków.

Niestety, opakowanie pozostawia wiele do życzenia – pierwsze otwarcie zawsze kończy się myciem kuchni. Wynika to z faktu, że struny zamykające worek nie działają, a proszek znajduje się już powyżej linii cięcia nożyczkami. Drugą konsekwencją notorycznie niedziałających zamknięć jest konieczność korzystania z własnych klipsów lub dodatkowego pojemnika (ja wkładam torbę z białkiem do reklamówki i zawijam, bo przesypywanie skończyłoby się wielką chmurą proszku).

Rozczarowujące jest również to, że sklep nie wysyła paczek do dobrych paczkomatów, takich jak InPost, tylko DPD, które nie należy do zbyt wygodnych opcji.

Brakuje także płatności Blik, a płatność kartą Visa dzisiaj u mnie nie działa (okno weryfikacji bezpieczeństwa jest całkowicie puste).

Niestety będę szukał innej opcji, co nie będzie łatwe, biorąc pod uwagę nieakceptowalny dla mnie skład większości innych białek, jakie widziałem u konkurencji.

29 grudnia 2024

Odpowiedź od Myprotein

Dzień dobry, Panie Jacku!

Przykro nam słyszeć o problemach, które wystąpiły. Wysłaliśmy wiadomość przez konto Myprotein.

W razie jakichkolwiek pytań, prosimy o skontaktowanie się z naszą Obsługą Klienta.

Zespół Myprotein

Sklep i proces zakupowy w porządku

Sklep i proces zakupowy w porządku.
Brak paczkomatów inPost i płatności blikiem, to w Polsce absolutne plecy za konkurencją. Cena za przesyłkę, to rozbój w biały dzień. Kupiłem, bo miałem kupon od trenera.
Do momentu wprowadzenia tańszych przesyłek np. Za pomocą inpost raczej nie wrócę.

7 grudnia 2024

Polecam z całego ❤️...

Polecam z całego ❤️...
W Myprotein zaopatruję się już od kilku lat przede wszystkim w przepyszne owsiane batony ,które stanowią świetny a przede wszystkim zdrowy zamiennik słodyczy...uwielbiam 😻😻😻

22 listopada 2024

Brak możliwości płatności BLIKiem

Strona bardzo przejrzysta ale nie można płacić BLIKiem

17 listopada 2024

Jane

Produkty fajne, składanie zamówienia droga przez mękę

na początku powiem, że bardzo lubię produkty Myprotein i dlatego korzystam ze sklepu. Niestety nie lubię robić zakupów na Waszej stronie. Robię dużo zakupów przez internet i są to zawsze przyjemne doświadczenia. Wyjątkiem jest strona Myprotein :((( Za każdym razem mam problem ze zrealizowaniem zakupu. Po pierwsze nie ma powszechnych form płatności jak blik czy szybki przelew, po drugie jest niejasny wybór rodzaju dostawy. Za każdym razem składając zamówienie jestem sfrustrowana :(( Poprawcie proszę!!! czytelność/intuicyjność oraz łatwość dokonywania zakupów.
Tym razem płatność miała pójść z karty płatniczej syna i nie wiem czy poszła, ponieważ przycisk "zatwierdź" nie działał :( Próbowałam wysłać wiadomość do obsługi klienta i nie mogę - pojawia się jakiś błąd.

15 listopada 2024

Dzień dobry Alicja!

Przykro nam z powodu problemów ze złożeniem zamówienia. Wysłaliśmy do Pani wiadomość przez konto Myprotein.

Zespół Myprotein

Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie. Polecam.

8 listopada 2024

Średnio

Łatwość zakupów, ale był problem z utworzeniem konta i zalogowaniem się. Dopiero po użyciu innegi adresu email udało się zalogować. Bardzo długi czas oczekiwania na wysyłkę. Nie spotkałam się jeszcze z tak długim oczekiwaniem. Bardzo droga wysyłka i jednocześnie mało opcji dostawy do wyboru. Możliwość wpisania kodu polecającego, ale skąd go wziąć, nikt nie zamieszcza go na mediach społecznościowych

8 listopada 2024

Witaj Caro!

Przykro nam z powodu problemów z zamówieniem.

Wysłaliśmy wiadomość przez Twoje konto Myprotein.

W razie jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt z Obsługą Klienta.

Zespół Obsługi Myprotein

I always buy your products with smile…

I always buy your products with smile on my face and I can’t wait for delivery

5 listopada 2024

Hello,

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Your feedback always helps us to maintain and improve our services, and the team will be so pleased to hear your kind comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Take care and have a lovely day.

Kind Regards,

Dobra jakość

Robiłam zamówienia nie jeden raz

31 października 2024

Jane

Po pierwsze moje zamówienie przyszło…

Po pierwsze moje zamówienie przyszło niepełne. Zamówienie składałam jako gość nie posiadając konta, dobrze że miałam potwierdzenie płatności na koncie razem z kwotą bo bardzo ciężko było mi się dogadać z obsługą klienta co tak naprawdę stało się z resztą mojego zamówienia. Po tygodniu udało się ustalić że po prostu nie zostało wysłane, a z uwagi na to że była to wyprzedaż to nie ma już tych rzeczy na stanie. No mimo, że rzeczy są okej To kontakt był naprawdę tragiczny… Ostatecznie czekam na swoją drugą partię zamówienia już trzeci tydzień, ale mam już informację, że jego część nie zostanie zrealizowane ze względu na braki Magazynowy. No porażka. Mogliście chociaż zaproponować jakiś rabat albo wysłanie innych leginsów w zamian, bardzo słabe podejście do klienta

10 października 2024

Dzień dobry, Patrycja!

Przykro mi słyszeć o problemach, które wystąpiły z zamówieniem.

Wysłaliśmy wiadomość do Pani przez konto Myprotein.

Jeśli będzie potrzebna dalsza pomoc, prosimy o skontaktowanie się z Obsługą Klienta.

Pozdrawiam Serdecznie,

Monika

Kody zniżkowe

Uwielbiam kupować u was zawsze są super promocje i duze kody zniżkowe

21 października 2024

Masło orzechowe

Już kiedyś korzystałam z myprotein. Byłam zadowolona i nic się nie zmieniło.

18 października 2024