Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Mottok etter 30 dager sensorslangen som virket i 5 min før den sluttet å fungere slik den skulle. Står bare stille og bråker. Har prøvd å få kontakt med mypawfamily flere ganger for retur men de svare... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 1 z 5

Jeg fikk tilsendt to dresser og hadde målt hundene på forhånd. Målene burde stemme - likevel var dressene alt for små. Hadde bestilt Xxl (største størrelse) og fikk Mail om at jeg kunne få tilsendt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Produktet var veldig bra

Produktet var veldig bra, men fordi det tok altfor lang tid å få det, så var det egentlig for lite da jeg fikk det. Valpen var altså vokst ut av vesten, vi kunne så vidt bruke det. Sporingen av leveransen var ikke god.

11 marca 2022
Oceniono na 3 z 5

Fikk beskjed om levering i et bestemt…

Fikk beskjed om levering i et bestemt tidsrom, men det tok over en uke etter siste antatte leveringsdag. Savnet info om leveringsmåter, men veldig fint å få det på døra. Dressen er fin, men foret blir nok veldig skittent når vår dachs har kost seg på tur.

10 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

Har ikke fått varene mine.

Dette er dårlig og skuffende service.
Bestilte varer for 2-3 uker siden. Jeg har ikke fått noen ordrebekreftelse eller sporing som de sier.
Jeg har prøvd å skrive til kundeservice, men får ikke noe svar.
Beløpet er trukket fra kortet mitt, så et svar burde vært på sin plass.

24 lutego 2022

Kjempebra👍

8 lutego 2022

Hei Mona,

Alt for lang leveringstid

Alt for lang leveringstid. Bestillte først i januar og fortsatt ikke fått varen. For dårlig!

4 lutego 2022

Hei Monica!

Vi beklager veldig å høre at...

På grunn av tilstrømningen av bestillinger vi har mottatt, økte vår behandlingstid noe.

Vi gjorde vårt beste for å holde deg informert via e-post, men nå har vi oppgradert logistikken vår og vi håndterer ikke dette problemet lenger!

Bestilt dekke den9/1-22,ennå ikke fått

Bestilt dekke den9/1-22,ennå ikke fått. Får beskjed om at den er underveis,men hvor lenge skal den være underveis??

Dekket er nå levert,men passer ikke. Fikk beskjed fra Mypaws at jeg skulle få nytt kostnadsfritt og slippe retur av første bestilling.

1 lutego 2022

Hei Siri!

Vi beklager veldig å høre at...

Jeg finner imidlertid ikke navnet ditt på kundelisten vår, kan du sende oss en mail på kontakt@mypaws.no ved å oppgi ordrenummeret ditt slik at vi kan hjelpe deg?

Takk skal du ha

Levering av vinyervest

Hadde bestilt en alt for liten vintervest. På spørsmål om hvor jeg kunne bytte denne, fikk jeg til svar at de ville sende meg en ny vest uten at jeg trengte å returnere den andre. Strålende service, men litt lang leveringstid på varen.

31 stycznia 2022

Hei Henrik,

Størrelse

Eg bestillte ein vest i XL til min blandingshund (staffordshire bullterrier og Finsk støver) sto i beskrivelsen at den skulle passe ein golden retriver, men det eg mottok passer til Corgien til søstra mi... lite fornøgd med det...

14 stycznia 2022

Hei Kjersti,

Vi beklager at størrelsen ikke passet, men faktisk må du måle hunden din for å være sikker på at du har valgt den beste størrelsen fordi selv samme rasehunder kan være svært forskjellige i størrelse.

Vær imidlertid oppmerksom på at vi tilbyr 100 % gratis erstatning i tilfelle feil dimensjonering! Bare ta kontakt med oss ​​på kontakt@mypaws.no slik at vi kan ta ytterligere steg.

Med vennlig hilsen

Elendig service

Elendig service. Forsinket leveranse. Fikk en lenke for å oppspore ordre, en uke etter den skulle vært levert sto det at sendingen var levert, uten at jeg hadde mottatt noen pakke. Prøvde gjentatte ganger å få tak i firmaet via oppgitt e-post-adresse, uten å få svar. Prøvde deretter på sosiale media. Etter å ha lagt ut flere meldinger på deres Facebook-side og på messenger, fikk jeg omsider svar. Da viste det seg pakken ikke var levert. Fikk ny lenke, denne gangen til sporingsinfo fra leveringstjenester Helt Hjem. Det gikk en ny uke før jeg fikk beskjed om å hente pakken selv på leveringssted.

Skuffet over misvisende info og helt umulig å få tak i kundeservice.

14 stycznia 2022

Hei Birgitte,

Vi beklager veldig at du hadde denne dårlige opplevelsen med vår kundestøtte.

Teamet vårt jobber hardt for å gi deg god service og vi forbedrer MyPaws dag for dag, men dessverre må vi noen ganger håndtere fraktforsinkelser.

Jeg håper du likte vesten din,

Med vennlig hilsen

Oceniono na 4 z 5

Flott service.

Flott service, når jeg omsider fikk kontakt med de 👍.

13 stycznia 2022

Hei Eva,

Very nice produkt

Very nice produkt. My dog love it.😍 Thanks My Paws🐕

13 stycznia 2022

Hei Edyta,

Takk for at du handler hos oss!

Vi er glade for at du liker vintervesten vår.

Hei Inry,

Takk for tilbakemeldingen din, vi beklager virkelig å se at du hadde en dårlig opplevelse med leveringstiden.

Ta gjerne kontakt med oss ​​på kontakt@mypaws.no for å finne en løsning sammen.

Beste hilsner,
Liv

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej