Købte en vare, hvor alle billeder på hjemmesiden viste, at det var to dele, men fik kun leveret én del. Ved nærmere undersøgelse var det tydligt, at jeg faktisk kun havde købt denne ene del, men der b... Zobacz więcej
Fremragende og utrolig god service - der er tjek på det må jeg sige. Jeg kludrede selv i min ordre og kom til at trykke 2 par bukser (skulle kun bruge 1 par :-) - sendte en mail - og i løbet af en... Zobacz więcej
For det første er kvaliteten på tøjet super lækkert og passe godt i pas formen, hvis man har spøgersmål bliver de besvaret rigtigt hurtigt som også er rigtigt dejligt. min pakke kom efter kun to dag... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har aldrig modtaget en pakke så hurtigt før, den blev sendt mandag eftermiddag og kom allerede mandag morgen. Har købt en bodystocking i farven camel, og stoffet er så lækkert og blødt. Langt fra sid... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Et modeunivers, der skal inspirere og underholde; med et mix af tidens trends og vores egne styles.
Dania
- mycph.store
Virkelig hurtigt levering
Virkelig hurtigt levering, fik min pakke efter 2 dage og den passede bare perfekt! Dejligt med noget tøj som er designet til adskillige kropstyper. Kan klart anbefale!!

Virkelig god oplevelse!
Mychp.store bygger på et virkelig gennemført koncept, som jeg virkelig har været glad for at kunne støtte! Jeg fik min pakke efter 2 dage og er helt vild med tøjet! Det er i fantastisk kvalitet og jeg vil helt sikkert shoppe der igen!

Alt var perfekt!
Synes helt klart jeg kan anbefale Mycph!
Hendes tøj er bare SÅ! Lækkert!
Jeg fik pakken efter 2 dage, hvilket er hurtig service.
Jeg var lidt hurtig til at bestille, så fik tastet mit nummer ind istedet for min mail. Det skrev jeg ind til Selma om, hvilket jeg hurtigt fik ordnet💘 køb med god følelse i maven her!

Fremragende!
Lækkert kvalitetstøj, præcis som på billederne. Man føler at man ser godt ud. Hvilket også specielt ses på designerstilen. Kun positivt!

Elsker det
Langt fra sidste gang jeg køber fra MYCPH

Høj kvalitet
Fantastiske produkter af høj kvalitet, med hurtig levering og super god service

Odpowiedź od Mycph
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering! Tøjet er i en vildt god stand

Bestilling + levering
Jeg bestilte et sweatsæt og en Isabella toppen, er meget tilfreds med kvaliteten og leveringen skete på 2 dage, lige til døren! Meget tilfreds kunde 🥰

Vidunderlige kvalitets produkter!
Vidunderlige produkter, med en meget hurtig levering på 3 dage!
Bestilte en kjole og en top, og de er perfekte i størrelsen i god kvalitet!
Tak! Mycph ❤️❤️❤️

Odpowiedź od Mycph
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.