Hvordan kan i sende invitation til at komme med en bedømmelse her på Trustpilot, INDEN i overhovedet er begyndt at behandle min ordre? Søndag bestilte jeg kaffe hos Mycoffee.dk, men fik inge... Zobacz więcej
Jeg glædes ved at kunne spørge mine gæster om, hvilken kaffetype, de gerne vil smage, og så servere en kop nybrygget og velsmagende kaffe. Lidt ligesom ved god vin! Fantastisk at kunne have variation... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
ADVARSEL - Pas nu på! Dette er ikke et firma (MyCoffee) der sælger kaffe, men derimod 'medlemskaber'. MyCoffee hæver bare 149,00 hver måned på min konto uden at levere varen eller sende en kred... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har uden held forsøgt at opsige mit abonnement. Jeg kan udskyde min næste levering i flere år, men jeg kan ikke afslutte mit abonnement. Har både forsøgt at chatte med firmaet og sendt mail. H... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi er kaffenørder og ønsker at dele vores passion med ligesindede. Vores kaffekapsler er skabt ud fra tre grundprincipper: pris – bæredygtighed – økologi. Simpelthen fordi vi mener, at kaffe generelt er for dyr og at vi sagtens kan levere god kvalitet til gode priser uden at belaste vores klima. Bestil en prøvepakke i dag og bedøm selv resultatet!
Dania
- mycoffee.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Ikke styr på de mest simple ting for en netbutik
Søndag bestilte jeg kaffe hos Mycoffee.dk, men fik ingen ordrebekræftelse, så jeg tjekkede min mobilepay, som jeg havde betalt med.
Her var pengene reserveret til Biokapslen.dk - så var det jeg tjekkede Trustpilot, og fandt ud af at jeres rodebutik ikke skulle have haft min ordre.
Onsdag kom opfordringen til denne anmeldelse.
Torsdag skriver jeg denne anmeldelse, og pengene er stadig reserveret, men jeg har ikke fået en ordrebekræftelse endnu, og det roderi behøver man ikke.
Jeg bestilte i en anden online butik samtidig, jeg fik ordrebekræftelse med det samme, og kaffen kom igår onsdag, ca kl. 12.00, men mycoffee.dk hører jeg ikke fra..
Jeg har ikke modtaget nået fra jer ind…
Jeg har ikke modtaget nået fra jer ind nu selvom det er over en uge siden jeg bestilte hos jer. Ikke engang en bekræftelse på at I har sendt mine vare.

Nice coffee, dirty floor
Nice coffee. Pleasant service. Dropped something on ground. In searching for it, discovered the floor is filthy.

Odpowiedź od Mycoffee
Jeg får hele tiden af vide
Jeg får hele tiden af vide, at bestillingen ikke er gået igennem, men pengene er trukket, så jeg kontakter firmaet, og får af vide at de ringer tilbage samme dag, det er nu tredje dag, og jeg har stadig ikke hørt noget, jeg har også sendt en mail, som jeg ikke har fået svar på, så jeg er slet ikke tilfreds

Ingenting
Ingen ordre på e-mail. Har ikke fået tilsendt noget. Ingen svar på chat. De svarer ikke på e-mail eller tlf.

Odpowiedź od Mycoffee
Jeg glædes ved at kunne spørge mine…
Fantastisk at kunne have variationen af kaffetyper hele tiden uden at skulle tænke på, at smagen forsvinder, som når man åbner en traditionel pose kaffe.

Så tilfreds!
Meget meget glad! Udfylder mine kaffe needs, når jeg har dem, hvad end de er.

Odpowiedź od Mycoffee
Jeg vil min første levering fredag
Mine første leveringer gik godt derefter kom der ny ejer så køre det ikke mere os derfor jeg stoppede med at bruge dem

Rigtig god kaffe
Rigtig god kaffe, Fin service
Prøvede deres rensekapsler og de
Virkede rigtig godt 😀

Super hurtig service
Super hurtig service, kaffen er i topkvalitet - elsker at man selv kan ændre kapselsammensætning løbende i sit abonnement

Odpowiedź od Mycoffee
Jeg har uden held forsøgt at opsige mit…
Har både forsøgt at chatte med firmaet og sendt mail.
Har benyttet MyCoffee i 2 år og har været ok tilfreds - især i 2020 - 2021, hvor kommunikationen var mere effektiv.
Det er nu efter flere besøg på hjemmesiden, lykkedes mig at opsige mit abonnement via mail kommunikation med Jesper.

Odpowiedź od Mycoffee
Svindelfirma overtaget af person med moralen i orden
Efter at have erfaret at jeg helt uventet var blevet medlem af en “forening”, som jeg 11 gange betalte medlemsskab på 149 kr pr.måned uden at modtage noget som helst, har det trods alt været godt nu at kommunikere med Jesper som siden oktober 21 har overtaget firmaet. Han har tilbagebetalt mig “kontingentet” fra det tidspunkt hvor han overtog firmaet, og der foruden sendt mig kaffekapsler efter eget valg for alle de måneder, hvor jeg intetanende har betalt uden at modtage en eneste kapsel.
Det må være svært at overtage sådan en “svindelbule”, så hatten af for at han forsøger at “udbedre skaden”.

Godt koncept
Mycoffee er et super sted at købe de miljøvenlige bio-kapsler. De fungerer super i en Nespresso-maskine, men er dog ikke de allerbedste jeg har smagt. Fint med mulighed for prøvepakke! Jeg var lidt uheldigt at være i abonnement uden at modtage nogle kapsler, men dette skulle nu være ændret for fremtidige kunder. Hurtig levering samt imødekommende og god kundeservice (der dog har lidt længere svartid). Tak for hjælpen!

Odpowiedź od Mycoffee
Ny ejer Jesper ryder op efter gammel ejers svindel
Som så mange andre opdagede jeg ved et tilfælde, at jeg var blevet fanget ind i snyd og bedrageri, som de tidligere ejer stod bag. Kort fortalt var jeg blevet trukket for 19 pakker, som jeg aldrig havde modtaget. Efter en masse skriv frem og tilbage med den nye ejer Jesper fra Mycoffee fik jeg tilsendt kapsler.
Jeg er meget tilfreds med, at Jesper har imødekommet mig og påtaget sig dette ansvar, selvom det ikke er ham, som står bag svindelnummeret. Ros for håndteringen herfra og anbefaling til nye kunder.

God kundeservice
Jeg opdagede ved et tilfælde, at jeg var blevet fanget ind i et absurd abonnement, hvor jeg ikke fik kapsler. Efter en masse skriv frem og tilbage med Jesper fra Mycoffee fik vi en rigtig god behandling og tilbagebetaling. Stor ros til Jesper for en god kundebetjening

Kapslerne fungerer desværre ikke
Kapslerne fungerer desværre ikke, for min kaffemaskine kan ikke presse huller i dem og nu duer det slet ikke mere, da de bare krøller sammen og intet vand kommer igennem.

Lækker kaffe og service
Jeg har været kunde hos Mycoffee.dk i et års tid og har aldrig oplevet andet end lækker kaffe og fantastisk service

Odpowiedź od Mycoffee
God service og kaffe, men dårlige kapsler
God service, god kaffe og fleksibelt abonnement, men kapslerne er desværre hårde for min kaffemaskine at lave huller i, og nu duer det slet ikke mere, da de bare krøller sammen og intet vand kommer igennem. Samtidig ser det ikke rigtig ud til, at kapslerne bliver nedbrudt i komposten - i hvert fald slet ikke efter 1 år. Så går meget af fidusen væk for mit vedkommende, da de komposterbare kapsler var grunden til, jeg har købt netop dem…

Odpowiedź od Mycoffee
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.