My-Moments.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Juist voor verre adressen is deze webwinkel een geweldige oplossing. Erg leuke keuzes met zeer schappelijke prijzen. Zeer gewaardeerd was de persoonlijke boodschap die we zelf hadden toegevoegd voo... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Zeker een aanrader! Er zijn heerlijke diverse theesmaken, zeer ruime keuze. Thee zit in handige en mooie opbergblikken, staat leuk in huis een echte eye catcher. Snelle bezorging en een persoonlijk ka... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prachtige producten qua look and feel en heerlijke unieke smaken. Ik ben helemaal fan van Ginger Lemon, alleen de geur uit het blik kan ik al zen van worden ;-) Ook kennis mogen maken met de taste... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over My Moments! Ze kwamen supersnel in actie en alles was vlot geregeld. Ook konden we fijne en duidelijke afspraken maken. Absoluut een aanrader!

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z podarunkami
  2. również w kategorii:
  3. Dostawca prezentów firmowych
  4. Sklep z herbatą

Napisane przez firmę

Maak van kleine dingen iets bijzonder! Ons assortiment is bedacht om de alledaagse momentjes om te toveren tot iets bijzonders. Geluk zit in kleine dingen en een klein gebaar kan daarin een groot verschil maken. Elk cadeau is een uitnodiging om even stil te staan. Om te genieten van het hier en nu. En een speciaal moment te delen met de mensen om wie je geeft.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Kreeg gelijk een leuke reactie!

Ik heb dit als kado verstuurd en kreeg gelijk een blije reactie via whatsapp.

Ook mooi op tijd geleverd.

5 maja 2025

Odpowiedź od My-Moments.nl

Bedankt voor je mooie reactie!

Amazing

Kwam op de gekozen dag en het zag er allemaal perfect uit.

14 kwietnia 2025

Odpowiedź od My-Moments.nl

Bedankt voor deze mooie reactie!

Goede service en communicatie

Vanaf het moment van bestellen werden we goed geïnformeerd over onze bestelling zowel per mail maar ook het telefonisch contact was prettig. Bestelling goed binnen gekomen.

24 marca 2025

Beste Angelique,

Bedankt voor je mooie reactie en goede beoordeling!

Heerlijk om te geven

Mijn bestelling was een kado voor een trouwdag. Pakketje werd op tijd bezorgd en de ontvangers hebben er van genoten!

10 marca 2025

Beste Anne,
Bedankt voor deze mooie reactie. Ik hoop dat het een onvergetelijke dag voor ze is geweest.

Groot compliment

De kwaliteit van het product maar vooral de uitstekende service. Het pakketje leek bij de post te zijn verdwenen maar werd uiteindelijk 3 dagen later toch nog bezorgd. My-moments.nl had in de tussentijd kostenloos een nieuw pakketje toegestuurd. Uiteindelijk had ik dus 2 pakketjes maar besloot ze allebei te houden. Ik kreeg op het 2e pakketje korting. Ik werd er heel blij van. Dikke pluim👍

24 lutego 2025

Odpowiedź od My-Moments.nl

Beste mevrouw Struijs, bedankt voor uw flexibiliteit en deze positieve review. Hopelijk waren de ontvangers van de pakketjes er blij mee:)

Oceniono na 5 z 5

Makkelijke manier om een leuk pakket…

Makkelijke manier om een leuk pakket samen te stellen.
Originele producten.
Winkelmandje makkelijk aan te passen en alles staat duidelijk omschreven.
Alles snel voor elkaar.

13 stycznia 2025

Odpowiedź od My-Moments.nl

Bedankt voor deze mooie review

Mooie artikelen

Duurt wel even voordat je het pakketje hebt, maar keurig verpakt.

18 listopada 2024

Odpowiedź od My-Moments.nl

Bedankt voor uw reactie. We moesten even wachten tot de Kerst thee beschikbaar was. Dat hadden we u even moet melden. Excuses hiervoor. Toch bedankt voor uw positieve review en geniet van de thee!

Cadeaupakketten

Super leuke cadeaupakketten besteld! Een echte aanrader!

4 lipca 2023

Odpowiedź od My-Moments.nl

Hi Nancy, dankjewel voor je mooie review!

Oceniono na 1 z 5

Odpowiedź od My-Moments.nl

Dag Dominique, Bedankt dat je de tijd neemt om een review achter te laten. Helaas is het de laatste weken erg druk bij PostNL geweest en is het pakketje ergens in een sorteercentrum blijven hangen. Dit is ook voor ons overmacht. Zodra wij pakketten meegeven aan de post, hebben wij hier geen invloed meer op. Jammer dat je ons direct een 1 ster review hebt gegeven, in onze beleving hebben we namelijk vanaf het eerste moment met je meegedacht en er alles aan gedaan om achter jouw bestelling aan te gaan en dit met je op te lossen. Desondanks hebben we je het bedrag geretourneerd.

Oceniono na 5 z 5

Top kwaliteit en de thee is echt heel…

Top kwaliteit en de thee is echt heel lekker en hele goede service.
Je hebt je producten snel thuis.
Kan het iedereen aanraden….

1 kwietnia 2023

Odpowiedź od My-Moments.nl

Hi Erika, super bedankt voor je leuke review! Geniet van je favoriete smaakje en hopelijk tot snel!

Fantastische thee

Zeer behulpzaam en vriendelijk!
Fantastische thee!
Prijs/kwaliteit ❤️

12 stycznia 2023

Odpowiedź od My-Moments.nl

Hi Samantha, Bedankt voor je mooie review! Superblij mee! Hopelijk zie ik je snel weer terug. 😊

Sneller dan 3 werkdagen bezorgd

Sneller dan 3 werkdagen bezorgd. Kado deed aan verwachtingen, werd zeer goed ontvangen.

9 stycznia 2023

Odpowiedź od My-Moments.nl

Hi Vincent, Bedankt voor deze mooie review! Ben ik heel erg blij mee. Fijn dat de ontvangers blij waren! Hopelijk tot een volgende keer!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej