Vloerkleed besteld, op zich mooi alleen de kleur was toch verkeerd gekozen. Retour formulier ingevuld en aanvullende mail nog eens maar nooit een reactie ontvangen helaas
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb een bestelling gedaan en betaald, maar hem bevestiging ontvangen. Twee dagen later een mail via de contactpagina gestuurd met de vraag of het goed is aangekomen, geen antwoord op gekregen. Het... Zobacz więcej
Kleed van jute besteld, netjes geleverd bij servicepunt, kleed zag er goed uit, mooie natuurlijke kleur ook, helaas viel het bij ons te klein uit dus retour gestuurd. Info over retour goed te vinden o... Zobacz więcej
De jutte tapijt was snel geleverd, alleen de kleur van de jutte is donkerder dan op de foto. Het is verder een prachtige kleed van goede kwaliteit, erg blij mee. De jutte zelf heeft zwarte zandachtig... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
MrCarpet de vloerkledenspecialist met zeer scherpe prijzen
Dane kontaktowe
Dagwerkstraat 5, 9502 PR, Stadskanaal, Holandia
- info@mrcarpet.nl
- mrcarpet.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Vloerkleed besteld
Prima service!
Mijn tapijt werd niet geleverd, bij dpd stond de status 'tussen twee depots'. Dit bleef zo. Ik meldde dit via what's app aan MrCarpet. Zeer snelle reactie. Het probleem zat bij dpd. Er werd mij kosteloos een nieuw tapijt verzonden. Goede service en een mooi tapijt
Uitstekend
Gisteren een ronde jute vloerkleed besteld, vanochtend al thuis en volgens afspraak geleverd. Het is echt prachtig. Vriendelijk aan de deur. Dank
Een heel mooi tapijt ,😍 niks op aan te…
Een heel mooi tapijt ,😍 niks op aan te merken. Maar ik was ontgoocheld door de levering. Iedere keer opnieuw een mail met nieuwe leveringsdatum. Maar is toch geleverd . 🤪
Het was een snelle levering voor een…
Het was een snelle levering voor een eerlijke prijs.
Afgeleverd tapijt was naar verwachting.
Rond jute tapijt
Mooi tapijt, precies wat ik verwachtte, en snel geleverd.
Voor de eerste keer besteld maar dus tevreden
Zeer snelle service en tevreden met de…
Zeer snelle service en tevreden met de producten
snel geholpen
ik ben goed geholpen ondanks dat het niet mijn kleed was en retour gestuurd werd alles snel afgehandeld
Na bestelling binnen 24 uur vloerkleed in huis
Netjes ingepakt, mooi kleed heel blij mee!
Snelle levering mooi karpet
Mooie prijs kwaliteit verhouding en…
Mooie prijs kwaliteit verhouding en super snelle levering!
Doświadczenie Trustpilot