Heel blij met ons nieuwe vloerkleed
Heel blij met ons nieuwe vloerkleed. We zochten een vintage vloerkleed voor een leuke prijs . En dat is gelukt. Erg mooi vloerkleed, heerlijk zacht en mooie kleuren. De levering duurde een paar dagen.
Bij Carpetique vind je stijlvolle en moderne vloerkleden die perfect passen in ieder interieur. Het assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde kleden in verschillende maten, kleuren en stijlen, van Japandi tot Scandinavisch. Elk vloerkleed is ontworpen met oog voor detail, comfort en kwaliteit. Dankzij de wasbare stoffen en antislip-onderzijde geniet je van praktisch gemak met een luxe uitstraling. Omdat wij rechtstreeks samenwerken met de fabrikant en een grote voorraad in Nederland hebben, kunnen wij jouw vloerkleed snel en voordelig leveren. Bestel je vóór 18:00? Dan wordt je bestelling morgen geleverd. Zo geef je jouw interieur in no-time een stijlvolle upgrade. Ontdek het verschil met Carpetique, waar design, comfort en service samenkomen.
Maanlander 43, 3824MN, Amersfoort, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Slecht bedrijf. Ontvang het geld niet naar retour kleed.
En wordt op geen enkele manier meer gereageerd op mail.
Op zich een prima levering, het vloerkleed was van goede kwaliteit maar te fluffy voor ons dus terug gestuurd. Deze is inmiddels 3 weken geleden aangekomen in het magazijn van Carpetique maar nog steeds is de terugbetaling niet verwerkt.. er wordt ook niet meer gereageerd op de mails. Dus pas op met bestellen, ik zou niet weer voor deze leverancier kiezen.
Prachtig vloerkleed en snelle levering. Service erg goed. Ik had een fout in het kleed maar kreeg gewoon en nieuw gestuurd. Complimenten voor dit bedrijf. Aanrader!
Heb mijn preorder ontvangen. Een Japandi vloerkleed zo mooi, past perfect bij mijn meubels. Erg fijne service van Carpetique. Thx ! 🥰
Snelle levering en mooi tapijt. Fijn dat je niet nog apart een antislipmat hoeft te kopen of iets. Aanrader!