Banner for Mr Fold

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heel tevreden van de Mr Fold Bolderkar 2-zits. De kwaliteit is echt top, de bolderkar voelt goed en stevig aan. Onze twee kids zitten er super graag in, dus dat maakt elke uitstap meteen een stu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super goede kar, hij rijd super soepel makkelijk in gebruik ook bij kleine wagens( zoals ons opel corsa) makkelijk in en uit elkaar te halen in enkele klikken. Wij gebruiken hem overal dierentuinen,p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Als kinderopvang hebben we al heel wat wandelwagens getest maar geen enkele kon tippen aan het gebruiksgemak van Mr Fold. Wij zouden geen andere meer willen. Samen met onze kindjes gaan we regelmat... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Hele toffe buggy. Misschien kijken om de achterkant waar de kindjes zitten toch te kunnen neerleggen een stukje om de kindjes te laten slapen. En zoals gezegd bij de babyschaal niet echt praktisch... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami dla niemowląt

Napisane przez firmę

Mr Fold maakt multifunctionele kinderkarren die geschikt zijn voor 2 tot 6 kinderen. Onze producten zijn ontworpen om het dagelijks leven makkelijker te maken: meer ruimte, minder gesleep en eenvoudig in gebruik. Geschikt voor gezinnen, gastouders en kinderopvang.

Onze belofte

Napisane przez firmę

Altijd klaar voor avontuur
Bij Mr Fold maken we alledaagse avonturen makkelijker en leuker voor gezinnen. Onze opvouwbare kinderkarren combineren slim ontwerp met comfort en stijl — zodat op pad gaan met kleintjes gaat over genieten, zonder gedoe.

Onze servicebelofte

Zekerheid bij elke bestelling

Bij Mr Fold willen we dat je met een gerust gevoel bestelt. Daarom kun je rekenen op: • Snelle en duidelijke levering • Stevig en betrouwbaar product • Snelle klantenservice • 30 dagen bedenktijd – niet tevreden? Dan lossen we het op Geen gedoe. Gewoon goed geregeld.

Dane kontaktowe

Promotion box for Mr Fold

Mr Fold Kinderkarren

Shop jouw favoriete producten online op mr-fold.com

4,6

Odpowiada na 87% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Top levering!

Geweldig dat de levering zo snel ging. Op maandag besteld, dinsdag al in huis. En dat zonder verzendkosten!

30 kwietnia 2025

Odpowiedź od Mr Fold

Wat fijn om te lezen – dankjewel voor je mooie review!

Marloes
Mr Fold

De klantenservice van Mr Fold is top

De klantenservice van Mr Fold is top! Ik had een vraag over het opvouwen van de kar en kreeg binnen een paar uur duidelijk antwoord.

30 kwietnia 2025

Wat fijn om te lezen – dankjewel voor je mooie review! Groet, Team Mr Fold

Oceniono na 5 z 5

Stevig en makkelijk te gebruiken

Deze bolderkar gekocht en natuurlijk gelijk getest. Het is een hele stevige kar en rijd goed. Heel makkelijk/snel uit en in te klappen. Zeker een aanrader.

21 kwietnia 2025

Odpowiedź od Mr Fold

Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met je Mr Fold bolderkar. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, weet dan dat je altijd welkom bent om contact op te nemen. Veel plezier met de kar! Liefs, Marloes en Team Mr Fold

Oceniono na 5 z 5

Gekocht om te gebruiken voor mijn werk

Gekocht om te gebruiken voor mijn werk. Handig om veel materiaal in te verplaatsen van punt A naar punt B, zeker als er geen parkeerplaats in de buurt is.
Je kan makkelijk onderaan openen en er langere items in kwijtraken.
Ik ga hem ook nog gebruiken voor het gezin, handig voor als je met wat volk gaat picknicken of naar een pretpark gaat om alles in op te bergen, eventueel een kind te laten meerijden.
De wielen zijn super! Het handvat is ook erg leuk omdat het vanzelf terug op zijn plaats gaat en niet op de grond valt zoals onze oudere bolderkar altijd deed.
Uitvouwen en opbergen gaat ook zeer makkelijk. Op een paar seconden tijd heb je hem helemaal uitgeklapt of opgevouwen. Topproduct!

23 kwietnia 2025

Odpowiedź od Mr Fold

Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met je Mr Fold kinderkar. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, weet dan dat je altijd welkom bent om contact op te nemen. Veel plezier met de kar! Liefs, Marloes en Team Mr Fold

Allereerst een fantastisch product

Allereerst een fantastisch product! Kids erin, hond mee en de nodige versnaperingen. Ten tweede een mooie en zeer duidelijke website, geen poeha maar gewoon precies wat je nodig hebt. Ten derde nette en vlotte aflevering met goede communicatie na het plaatsen van de bestelling, kortom wij als gezin zijn zeer tevreden

16 kwietnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej