Banner for Mr Fold

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heel tevreden van de Mr Fold Bolderkar 2-zits. De kwaliteit is echt top, de bolderkar voelt goed en stevig aan. Onze twee kids zitten er super graag in, dus dat maakt elke uitstap meteen een stu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super goede kar, hij rijd super soepel makkelijk in gebruik ook bij kleine wagens( zoals ons opel corsa) makkelijk in en uit elkaar te halen in enkele klikken. Wij gebruiken hem overal dierentuinen,p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Als kinderopvang hebben we al heel wat wandelwagens getest maar geen enkele kon tippen aan het gebruiksgemak van Mr Fold. Wij zouden geen andere meer willen. Samen met onze kindjes gaan we regelmat... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Hele toffe buggy. Misschien kijken om de achterkant waar de kindjes zitten toch te kunnen neerleggen een stukje om de kindjes te laten slapen. En zoals gezegd bij de babyschaal niet echt praktisch... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami dla niemowląt

Napisane przez firmę

Mr Fold maakt multifunctionele kinderkarren die geschikt zijn voor 2 tot 6 kinderen. Onze producten zijn ontworpen om het dagelijks leven makkelijker te maken: meer ruimte, minder gesleep en eenvoudig in gebruik. Geschikt voor gezinnen, gastouders en kinderopvang.

Onze belofte

Napisane przez firmę

Altijd klaar voor avontuur
Bij Mr Fold maken we alledaagse avonturen makkelijker en leuker voor gezinnen. Onze opvouwbare kinderkarren combineren slim ontwerp met comfort en stijl — zodat op pad gaan met kleintjes gaat over genieten, zonder gedoe.

Onze servicebelofte

Zekerheid bij elke bestelling

Bij Mr Fold willen we dat je met een gerust gevoel bestelt. Daarom kun je rekenen op: • Snelle en duidelijke levering • Stevig en betrouwbaar product • Snelle klantenservice • 30 dagen bedenktijd – niet tevreden? Dan lossen we het op Geen gedoe. Gewoon goed geregeld.

Dane kontaktowe

Promotion box for Mr Fold

Mr Fold Kinderkarren

Shop jouw favoriete producten online op mr-fold.com

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 87% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Goed product en goede communicatie

Ik had een bolderkar met 2 zitjes retourdeal besteld. Toen ik het pakketje ging ophalen bleek het een regenhoes te zijn.. dat klopte dus niet. Ik heb toen meteen gemaild en heb na +/- 3 uur reactie ontvangen. Diegene die ik als retourdeal had besteld bleek niet op voorraad te zijn en hadden ze dus blijkbaar een regenhoes gestuurd. De verkoper heeft mij toen aangegeven dezelfde in dezelfde kleur alleen dan als nieuw op te sturen. Ook mocht ik de regenhoes houden.
Oftewel, goede communicatie en de bolderkar is top!

1 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Wij hebben de P-series kinderkar voor 4…

Wij hebben de P-series kinderkar voor 4 kinderen gekocht als pre-order. Hoewel we dachten dat deze op 26 augustus geleverd zou worden, hebben we hem op 1 augustus al mogen ontvangen. Montage was heel makkelijk en duidelijk door het boekje. Een paar dagen later via mail een vraag gesteld, welke binnen 10 minuten werd beantwoord met een hele fijne oplossing. Dus heel tevreden over de snelle verwerking, levering en service.

4 sierpnia 2025

De Mr.Fold kinderopvang

De Mr.Fold aangeschaft voor onze peutergroep op de kindernopvang. We hebben er al een aantal uitjes meegedaan. Onze peuters vinden het fantastisch en wij ook! Super tevreden. Veilig, makkelijk te bewegen en heel veel opbergruimte. We trekken veel bekijks. Beste keuze die we konden maken!

21 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

mijn mr fold wagen is zo fijn

mijn mr fold wagen is zo fijn! gebruik hem voor park en kids vinden het top. vouwt makkelijk, wielen goed op gras. levering was super snel naar rotterdam. beetje duur maar kwaliteit is echt goed dus ik ben blij. 😊

18 czerwca 2025
Oceniono na 4 z 5

Mooi

Levering was normaal, niks bijzonders. De bolderkar kinderwagen is super top, ik hou ervan en de kinderen ook. Heel veel opbergruimte en makkelijk te besturen dankzij de wielen. Kleur is ook super mooi, ik had de nude kleur. De instructies kan beter, ik vond niet duidelijk genoeg dus duurde even om inelkaar te zetten.

13 czerwca 2025

Een top kinderwagen

Een top kinderwagen. Alles kan mee. De kleine kan zelfs heerlijk plat liggen en slapen. Vering en dakje zijn erg fijn. Heel blij mee.

9 czerwca 2025
Oceniono na 4 z 5

Deze kar maakt het leven makkelijker

Deze kar maakt het leven makkelijker. Vouw je op zonder gedoe, past in een kleine gang, en de wielen rijden soepel over hobbelige paden. Ideaal voor marktbezoekjes. Een zonnescherm zou handig zijn, maar verder weinig klachten. Snelle bezorging.

16 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

De Mr Fold wagen is perfect voor onze…

De Mr Fold wagen is perfect voor onze wandelingen. Hij draagt alles – kinderen, tassen, zelfs een koelbox. Na modderige parken is hij zo schoon. Besteld in de avond, volgende ochtend al thuis. Echt een aanrader voor actieve gezinnen.

16 kwietnia 2025

Fine service

Bij vragen snel reactie, snelle verzending.

Maar niet te vergeten! Super fijne en lichte kinderkar.

28 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

We hebben een Mr Fold kar voor de…

We hebben een Mr Fold kar voor de dierentuin, en hij bevalt uitstekend. Vouw je in een paar tellen op, past in onze flat, en de kinderen zitten comfy. Wielen zijn sterk, zelfs op kiezels. Snelle levering, zoals het hoort. Goed spul.

23 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

MR FOLD WAGEN IS TOPPIE!!

MR FOLD WAGEN IS TOPPIE!!! voor park gekocht en het is ZO MAKKELIJK. kids klimmen erin, wielen super op gras. levering was bliksemsnel naar den haag. handvat mag langer voor lange lui zoals ik. TOCH HELEMAAL BLIJ!! 😍

21 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

De Mr Fold wagen is echt een uitkomst…

De Mr Fold wagen is echt een uitkomst voor onze stranddagen. Hij vouwt zo op en past in onze kleine kofferbak. Kinderen vinden het geweldig om erin te zitten. Wielen doen het goed op los zand, en hij was de volgende dag al in huis. Topding!

5 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Slechte kwaliteit product

Slechte kwaliteit product, dingen passen niet in elkaar, nu al gescheurde stofjes

2 czerwca 2025
Logo Mr Fold

Odpowiedź od Mr Fold

Hi Loes,

We vinden het jammer om te horen dat de Mr Fold kinderkar niet naar verwachting was.

Zou je misschien een foto willen sturen van de gescheurde stofjes? Voor ons is klanttevredenheid het allerbelangrijkst, dus ik hoor graag hoe we het kunnen goed maken met je. Ik zie dat je bestelling korter dan 30 dagen geplaatst is, dus je kunt deze ook kosteloos retourneren.

Zou je ons misschien willen mailen op info@mr-fold.com. Ik heb zojuist ook een e-mail naar je gestuurd.

Marloes
Mr Fold

Oceniono na 5 z 5

De bolderkar werd super snel en netjes…

De bolderkar werd super snel en netjes geleverd!

2 czerwca 2025
Logo Mr Fold

Odpowiedź od Mr Fold

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent :) Jouw positieve feedback betekent veel voor ons. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Marloes

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej