1. Renowacja podłóg
  2. Piaskowanie i polerowanie podłóg
  3. Wykańczanie drewnianych podłóg

Napisane przez firmę

MPT Gulve er din erfarne gulvsliber med over 12 års erfaring inden for gulvafslibning og gulvservice. Vi lægger stor vægt på kvalitet i alt, hvad vi laver, og hos os er en aftale altid en aftale. Kvalitet af det færdige resultat er altid vigtigt for os, derfor tjekker vi altid dit gulv efter med dig, så vi er sikre på at du er tilfreds. Vi tilbyder professionel gulvafslibning og gulvslibning i Søndersø, Odense og resten af Fyn, så dine gulve kan få et nyt liv. Vores kunder sætter pris på vores punktlighed, og vi sikrer altid, at arbejdet bliver udført til perfektion. Fra start til slut arbejder vi tæt sammen med dig for at sikre, at dine ønsker bliver opfyldt.

4,1

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 2 z 5

Anmeldt til Byggeriets Ankenævn

MPT Gulve har udført gulv- og gulvlistearbejde for os, som ved første øjekast så fint ud. Men desværre har de skåret vores originale gulvlister alt for korte, og fejlen er forsøgt skjult med en masse fuge. Resultatet er ødelagte lister, manglende finish og et stort hul mellem vores gulvbrædder. MPT Gulve har anerkendt fejlen og har i snart to måneder lovet at fikse det. Men hver gang har de brændt os af - for til sidst fuldstændigt at ignorere vores henvendelser og forsøg på at få udrettet fejlen. Vi er derfor nødsaget til at tage sagen til Byggeriets Ankenævn, og jeg vil anbefale andre at vælge en anden til lignende arbejde for at undgå samme fejl.

3 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Smukke gulve – og fantastisk service

Vi mødte Philip fra MPT Gulve for to år siden, da han sleb gulvene i vores hus. Allerede dengang var vi imponeret over hans arbejde.
I sommers sleb han så træterrassen i vores nye sommerhus, og endnu engang blev vi bekræftet i hvor dygtigt og hjælpsom han er. Terrassen var næsten gråsort og endte med en lys gylden farve. Senere gik han i gang med gulvene i sommerhuset, som var dækket af et tykt lag orange lak, og han blev ved med at lave prøver indtil vi fandt det helt rigtige som vi ønskede os. Han var tålmodig, positiv og havde hele tiden “ja-hatten” på.
Det er sjældent, man møder en håndværker med så høj faglighed, fleksibilitet og engagement, og må sige at Philip er typen af håndværker som går rigtigt langt for sine kunder for at sikre at de får lige det de vil have. Vi kan kun anbefale Philip og MPT Gulve på det varmeste. Vi vil helt sikkert bruge ham igen

3 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Professionel og ærekær virksomhed...

Har fået slebet og lakeret et fineret trægulv, med et fejlfrit resultat. Ved første lakering var der et problem med lakken, men Philip tog ansvar og løste problemet straks. God rådgivning, aftaler overholdt og en positiv oplevelse. De varmeste anbefalinger herfra...

15 października 2025
Oceniono na 4 z 5

Fra frustration til forbedring – firmaet reagerede på kritikken

Firmaet kunne hurtigt komme og slibe vores gulve, hvilket var rigtig positivt. Slibningen var fin, men den efterfølgende lakering har efterladt meget synlige og store mærker i gulvet. Vi fik af vide at disse mærker ville forsvinde med sæbebehandling, men det passer desværre ikke. Firmaet reagerer heller ikke på vores utilfredshed.

Firmaet har nu lavet en efter-slibning og en let omlakering, således at det ser bedre ud. Dejligt at de reagerede på en dårlig anmeldelse.

29 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Fik slebet gulve i mit sommerhus

Fik slebet gulve i mit sommerhus, - gamle gule trægulve fik nyt liv - virkelig flot resultat.
Meget meget venlig og imødekommende betjening af Philip. Kan varmt anbefale til andre

16 lipca 2025

Hej Tina.

1000 tak for de 5 flotte stjerner, vi sætter kæmpe prise på dem.

Vi er glade for at høre i er godt tilfredse med vores service.

Vi ønsker dig en god sensommer

Oceniono na 5 z 5

Kompetente, venlige og særdeles effektive

Kompetente, meget venlige og effektive gulvmænd. Holder deres aftaler. Kan varmt anbefales.

14 maja 2025

Hej Marianne

Tak for 5 flotte stjerner og det pæne ord
det sætter vi stor pris på

Vi ønsker dig en god aften

Meget god oplevelse.

Har fået slebet og lakeret gulv i stue.
Kan kun anbefales.
Philip var hurtig, effektivt og meget venlig.
Super flot resultat og desuden til en meget fornuftig pris….
Jeg har allerede anbefalet Philip til noget familie…

7 maja 2025

Hej Hanne.

Mange tak for de 5 flotte stjerner og den varme anbefaling det sætter vi kæmpe pris på

Vi er glade for du at haft en god oplevelse og er til freds med resultatet

Vi ønsker dig en god aften

Christel mptgulve

Oceniono na 5 z 5

Kommer til tiden og leverer et flot resultat

Skulle have slebet og lakeret mit trægulv i stuen.
Ugen efter gik Phillip igang, og alle deadlines overholdt.
Resultatet kan jeg heller ikke sætte en finger på.
Alt i alt en god oplevelse med MPT Gulve

16 stycznia 2025

Hej Noah

Mange tak for de 5 flotte stjerner.
Vi er glade for du har haft en god oplevelse og er tilfreds med resultatet

Vi hos Mptgulve ønsker dig en god dag.

Super god service 😀

Super god service 😀
Holder hvad de lover, til en god pris🤩
Bedste anbefaling fra os
- Benny & Anja

12 września 2024

Hej Benny og Anja

Mange tak jeres anmeldelse samt de 5 flotte stjerner

Vi er glade for at høre i er godt tilfredse med vores service.

Jeg ønsker jer en rigtig god dag

Meget fin service

Meget fin service. God kommunikation. Rigtig godt arbejde. Jeg vil klart anbefale Mptgulve.

11 listopada 2024

Hej Heidi.

Tak for den gode anmeldelse og de 5 flotte stjerner.

Vi er meget glade for du er godt tilfreds med vores service

Jeg ønsker dig en en god dag

Super godt

Professionelt veludført arbejde af servicemindede gulvslibere - overholdte aftaler. Meget tilfreds.

8 grudnia 2024

Hej Finn.

Mange tak for de 5 flotte stjerner, vi sætter rigtig stor pris på din anmeldelse.
Vi er glade for at høre du er godt tilfreds.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag

Oceniono na 5 z 5

Bestilte mptgulve til slibning og lak…

Bestilte mptgulve til slibning og lak behandling af mine daværende 14 slidte trappetrin som så frygtelig kedelige ud efter flere års færdsel på disse.
Opgaven og arbejdet blev udført til aftalt tid og med et særdeles tilfredsstillende resultat.
En god oplevelse, tak for det.
Anbefaling herfra 👍

18 października 2024

Hej Kian.

Mange tak for din gode anmeldelse og de 5 flotte stjerne.
Vi er glade for du er godt tilfreds resultatet.

Jeg ønsker dig en en god dag

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik slebet gulve med lud

Jeg fik slebet gulve med lud, samt køkken bordplade givet olie, super godt resultat, dygtige og søde gulvsliber, kan varmt anbefales

5 grudnia 2024

Hej Hanne.

Mange tak for de 5 flotte stjerner
Vi er glade for at høre du er godt tilfreds.

Jeg ønsker dig en rigtig god aften

Christel Mptgulve

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej