Vi er meget glade for samarbejdet med Sofus og vores flotte nye skabe, som Sofus leverede til tiden aftalt pris, kvalitet og design.
Sofus møbelsnedker er gennem autentisk fra 1. Møde og selv efter levering. Han er super dygtig , dedikeret, ordentlig, ærlig , pertentlig - en ung snedker der giver mig følelsen af at han har gene... Zobacz więcej
Sofus har netop leveret de smukkeste håndlavede møbler til mit nye showroom. Samarbejdet har været så godt, fra start slut. Sofus har lyttet til alle mine behov og ønsker - og har formået at opfylde d... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi er et dansk inventar-, køkken- & møbelsnedkeri. Vi fokuserer på at skabe skræddersyede snedkerløsninger, der passer netop til vores kunders omgivelser, ønsker og behov. Vi indgår tæt samarbejde med vores kunder i designprocessen, med henblik på at skabe unikke snedkerprodukter. Vi tilbyder rådgivning og sparring i forbindelse med alle vores kunders ønskede opgaver. Alle vores tilbud er gratis og uforpligtende. Møbelsnedker Sofus Koch er en del af SK Design ApS. Firmaet er til dagligt drevet af møbelsnedker Sofus Ogstrup Koch. Sofus er udlært møbelsnedker fra Gribskov Inventarsnedkeri i 2021. Sofus blev tildelt et legat på 7.500,00 kr og en medalje for sit svendestykke.
Asminderødgade 7, 2200, København N, Dania
- +45 61559899
- sofus@sksnedker.dk
- sksnedker.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Vi er meget glade for samarbejdet med…
Sofus arbejder med en præcision og…
Sofus arbejder med en præcision og grundighed, der bedst kan sammenlignes med et schweizisk urværk. Alt hænger sammen, intet er tilfældigt, og man mærker hele vejen igennem, at der er styr på både håndværk, proces og detaljer.
Man skal ikke vælge Sofus, hvis man udelukkende går efter den billigste løsning. Han er ikke billig, men han er til gengæld ekstremt dygtig, ærlig og meget transparent i sine vurderinger. Det giver en tryghed, som er svær at sætte pris på, før man har stået midt i et større projekt.
Sofus var med hele vejen fra de første overvejelser om køkkenudvidelsen, over vurderingen af hvad der funktionelt kunne lade sig gøre, til de æstetiske valg og samspillet med det eksisterende køkken. Undervejs tog han sig altid tid til at drøfte, om de beslutninger vi traf, også var de rigtige på den lange bane.
Slutresultatet taler for sig selv. Finish er meget flot, og helheden fremstår gennemtænkt og solid. Det er tydeligt, at der er tale om håndværk på et højt niveau.
Fuldt ud styr på tingene
Jeg hyrede i starten af 2025 SK-Design som designer og hovedentreprenør til totalrenovering af mit 30’er køkken (formentlig), herunder også lægning af et massivt fyrretræsgulv. Resultatet er design- og håndværksmæssigt særdeles tilfredsstillende, og det var en fornøjelse at se, at der igennem hele processen var fuldt ud styr på tingene, herunder at snedkerarbejdet var nøje koordineret med el-, VVS- og malerarbejdet. Jeg valgte en bordplade af massivt egetræ, massive fingertappede egetræsskuffer og en klassisk front, så køkkenet passer til ejendommen, der er af ældre dato. Jeg kan se, at slutresultatet kan ses på sk_snedker på Instagram under 16. april 2025 – Snedkerkøkken på Østerbro. For nylig udførte han også et mindre snedkerarbejde for mig, også til min fulde tilfredshed.
Den bedste investering til min bolig! Kæmpe anbefaling!
Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse hos Sofus, der har hjulpet med mig med unikt snedkerarbejde, blandt andet et håndlavet spisebord i sildebenspaket.
Jeg elsker god kvalitet og det har Sofus virkelig leveret! Jeg har set hele processen fra vores første møde til at han lavede mit spisebord. En meget unik oplevelse hvor man virkelig kan se hvor meget kærlighed han lægger i sit håndværk.
Dette er ikke blot et spisebord, men et samlingssted for gode snakke og minder. Og det er lige præcis derfor jeg valgte Sofus, netop for at lave et stykke håndværk der fortæller en historie.
Og hvor er det fantastisk med en professionel der virkelig lytter til mine behov og rådgiver mig på bedste vis. Man kan virkelig mærke at Sofus brænder for hans håndværk og hans største ønske er at jeg var glad.
Fra ide til færdigt produkt, gik der 10 dage hvilket er enormt hurtigt!
En kæmpe anbefaling hvis du drømmer om håndlavede møbler/gulve/køkkener af absolut højeste kvalitet!
Varmeste og bedste anbefalinger i fht et unikt samarbejde om vores drømmekøkken
Sofus møbelsnedker er gennem autentisk fra 1. Møde og selv efter levering.
Han er super dygtig , dedikeret, ordentlig, ærlig , pertentlig - en ung snedker der giver mig følelsen af at han har generationers viden lagret i sine hænder og krop / sind .
Det har været en udsøgt glæde at samarbejde med Sofus , der med træsko træder ind i mennesker med høflighed , åbenhed og lytten. Sofus har givet os vores drømmekøkken for livet , med smukke detaljer , solidt håndværk og kyndig vejledning. Vi nyder at opholde os i det - Sofus “ køkken” er blevet hjertet i vores lille hus i skoven 🏡 af hjertet tak kære Sofus 🙏
Gennemgang af snedkerkøkken
Havde besøg af Sofus, som skulle gennemgå vores nyligt installerede snedkerkøkken for fejl og mangler. Sofus var kompetent, behagelig og kvalitetsbevidst - og han fandt nogen fejl vi ikke selv havde fundet. Kan varmt anbefale Sofus.
Vores ønskeløsning kunne vi kun få hos Sofus
Vi har lige haft Sofus forbi til opfølgning på det snedkerkøkken, som han efter mange gode samtaler, skitser og kælen for detaljerne har lavet hos os.
Køkkenet er blevet lige så lækkert som vi håbede - inklusive de bordplader og hvidevarer, som Sofus også leverede.
Skal jeg fremhæve syv unikke ting (vi ikke kunne få hos nogle af de køkkenfirmaer, vi talte med forinden), er det:
1 Sofus designede de snedkerskydelåger, vi ønske i væggen til stuen i præcis samme udtryk som køkkenet og den underliggende køkkenbordsfront
2 Sofus tilbød os dybe skabsskuffer, en skabsindbygget bordplade til maskiner og ditto dybe hylder i højskabene efter vores ønskemål
3 Sofus tilpasse højden på skabene efter rummet
4 Sofus lavede skuffeelementer efter ønskemål til den af os ønskede ekstra dybe køkkenbordplade
5 Sofus kunne ikke levere et ekstra dybt snedkerkøleskab, men til gengæld fik vi en fin reol bag bag køleskabet
6 Sofus optimerede Installationsaftaler direkte med vores hovedentreprenør og dennes fagfolk, så vi undgik at blive fanget på mellemhånd mellem de forskellige fagfolk og leverandører
7 Sofus leverede præcis det, vi ønskede efter lang og grundig fælles proces plus et smil og nogle gode råd, da vi pga byggeøkonomi i stedet for en snedkerløsning gik med en kombination af brugte genbrugsskabe i gang, bad og soveværelse
Har fået lavet et super fedt køkken i…
Har fået lavet et super fedt køkken i Lyngby af Møbelsnedker Sofus Koch. Har ikke noget at sætte en finger på. Kan klart anbefales.
Et mesterværk af et køkken
Jeg kontaktede Sofus fordi familiemedlemmer kun havde godt at sige om hans arbejde og anbefalede ham. Nu har jeg fået et nyt køkken og er så glad at jeg også går og anbefaler ham til folk jeg kender, og jeg tænker også lige at dele mine erfaringer her.
Sofus er enorm rar at have i sit hjem, man får følelsen af at han er god til samarbejdet med en selv såvel som andre der er involveret i at lave et køkken. Køkkenet er faktisk endnu finere end det jeg havde drømt om, det var ikke gået op for mig at man kunne have et køkken lavet med så meget sans for detaljer og kvalitet. Sofus er utroligt god til sit arbejde, laver ekstra research for at dobbelttjekke at f.eks. hvidevarer har gode evalueringer og at du får det bedste til dit behov. Man kan mærke hans grundighed, engagement, ordentlighed, talent og arbejdsglæde. Derudover følte jeg der var en god balance mellem at han var lyttende overfor de behov og tanker jeg havde og også gav nogle super gode råd ud fra hans erfaringer.
Udover hans evner som snedker var jeg rigtig glad for hans totalenterprise. Jeg kunne fokusere på mit arbejde og hvad der ellers var at se til fordi Sofus havde helt styr på det. Han havde oversigt over processen, fik fat i kontakter til vvs, elektriker og gulvsliber som han havde gode erfaringer med, og satte endda et kort op i opgangen med hans telefonnummer i tilfælde af at naboer havde brug for at komme i kontakt hvis der var noget. Men det hele gik gnidningsfrit. Det var en meget anderledes proces end hvad man ellers hører om at få et nyt køkken/renovering i det hele taget. Det er så fint når man spørger om det ene eller det andet og så viser det sig at det allerede er ordnet før man havde tænkt tanken. Jeg har flere gode ting at sige men den korte version: smukt arbejde fra én man kan have fuld tillid til, jeg kan ikke anbefale ham nok.
Vi havde en rigtig god oplevelse med…
Vi havde en rigtig god oplevelse med Sofus. Vi fik lagt nyt gulv samt lavet en ny vindueskarm.
Vi er meget glade for det nye gulv og kan tydeligt se, at Sofus går op i sit håndværk.
Mine varmeste anbefalinger
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Sofus. Servicen var helt i top fra start til slut – professionel, venlig og imødekommende, hvilket resulterede i, at jeg følte mig tryg og velinformeret hele vejen igennem.
Kvaliteten af deres arbejde er helt i særklasse, og det er tydeligt, at de går op i selv de mindste detaljer.
Tusind tak for en fantastisk oplevelse!
Kan helt klart anbefale Sofus og hans…
Kan helt klart anbefale Sofus og hans arbejde, han yder en top professionel service, og levere i virkelig høj kvalitet.
Perfekt ny gulvplanke
Sofus lavede en ny gulvplanke til os, hvor det tidligere havde stået en væg. Gulvene havde endda to store højdeforskelle, men Sofus lavede en hældning på planken der gør at man slet ikke lægger mærke til det i dag! Vi er utroligt glade for hans arbejde! Kan kun anbefales! Og endda til en rigtig god pris!
Sofus leverede en super flot løsning
Sofus leverede en super flot løsning, og overholdt alle aftaler, vi kan varmt anbefale Sofus.
Jeg kan klart anbefale Sofus
Jeg kan klart anbefale Sofus! Jeg skulle bruge et stykke flot egetræs plade til en hylde og her leverede Sofus et flot stykke arbejde. Derudover så er Sofus en rigtig behagelig fyr, jeg skal i hvert fald benytte mig af Sofus hjælp igen næste gang
God service og kvalitet
Dygtig møbelsnedker, som går op i god service og god kvalitet.
Indbygget bænk og skabslåger til perfektion
Vi har - indtil videre - fået lavet en bænk med opbevaring i vores køkken, samt et indbygget skab i vores gang. Sofus har leveret top kvalitet fra start til slut, og han forstår virkelig at være rummelig, lytte til ens idéer og skabe et resultat der matcher den drøm man har. Vi er SÅ glade for at vi fik Sofus til at hjælpe os med vores projekter, og når vi har besluttet os endeligt for hvad vi vil med vores andre rum kommer vi også til at få ham ombord. Rimmelig pris for et godt håndværk til én der brænder for at give sit bedste. De varmeste anbefalinger herfra!
Fornøjelse!!
Det var en fornøjelse at have Sofus til at hjælpe min virksomhed med at fikse en drilsk montering af en køkkenlåge på en opvaskemaskine. Sofus var nem at kommunikere og planlægge aftalen med og meget imødekommende og inddragende ifm arbejdet. Varm anbefaling herfra!
Nyt køkken i Toldbodgade
Vi har haft den store fornøjelse at samarbejde med Sofus fra SK Snedker i forbindelse med etablering af vores nye køkken i en lejlighed i Toldbodgade, og vi kunne ikke være mere begejstrede for resultatet. Fra start til slut oplevede vi en fantastisk dialog, hvor Sofus virkelig lyttede til vores ønsker og kom med værdifulde input omkring både design og materialevalg. Vi er især utroligt glade for hans anbefaling af en bordplade i linoleum, som har givet køkkenet et elegant, roligt og klassisk udtryk, præcis som vi drømte om. Hele processen forløb glidende, alt blev leveret til tiden. Sofus' øje for detaljer og hans evne til at balancere æstetik med funktionalitet er imponerende. Vi vil uden tøven anbefale Sofus fra SK Snedker til alle, der ønsker en professionel, engageret og detaljeorienteret snedker.
Vi bestilte en bænk til vores spisebord…
Vi bestilte en bænk til vores spisebord i vores sommerhus. Sofus fik lavet en meget fin hjørne bænk med mulighed for opbevaringen i. En helt perfekt løsning og super udført. Vi kan sagtens anbefale Sofus hvis I skal have lavet nogle specielle løsninger.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.