Wat een kneuzen 50 euro gespendeerd maar geen producten gekregen we zijn al 2 maanden verder niks ontvangen en geen reacties terug op de email. Geen update over de status en de website om in te l... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer snelle levering van een beeline moto. Eerst enkele vragen gesteld die snel en vriendelijk via mail werden beantwoord. Dus een goede betrouwbare eerste ervaring. Wel jammer dat klanten vanuit Belg... Zobacz więcej
Keine gute Kommunikation. Ich habe vor zwei Wochen etwas bestellt und keine Angaben zu meinem Paket bekommen. Auf meine Nachfrage wurde nicht reagiert. Ich habe keine Ahnung, wann und ob mein überhau... Zobacz więcej
Bij Motorcorner een Cardo Duo 4x setje besteld. Pakketje werd verstuurd maar door DPD niet afgeleverd en teruggezonden. Supersnel door Motorcorner werd een nieuwe set afgestuurd en die was de dag er... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Motoronderdelen, motoraccessoires en merchandise tegen scherpe prijzen en goede service.
Dane kontaktowe
Holandia
- motorcorner.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Snel en veilig afgeleverd.
Makkelijk snel en duidelijk te bestellen. De infolijn is gemakkelijk te bereiken voor vragen.
Snel en soepel!
Gemakkelijk in het bestellen, snel geleverd (zelfs eerder dan de geschatte levertijd)! Super!
Bestellen en volgende dag binnen, kan het beter!?
Leuke gadgets en snel besteld. Het beste is dat de volgende dag het pakje op de deurmat lag.
Vlot ,simpel , eenvoudig, snel en super gemakkelijk..... Wat nog meer !
Vlot,simpel, eenvoudig,snel en super gemakkelijk......wat nog meer !
Top en snel geleverd
Een goede ervaring, onderdelen goed verpakt en correct opgestuurd.
Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
internet service
Ik heb bij deze leverancioer eenm eenvouidige bestelling geplaatst naar aanleiding van een verwijzing van een familielid; order geplaatst op internet en van stap tot stap op de hoogte gehouden van de loevering na betaling via paypal. Bij thuiskomst van mijn vakantie bleken de onderdelen thuis op me te wachten, nadat het pakketje bij de buren was afgegeven. Conclusie: goede ervaring!
snelle levering
ik heb een LED smoke achterlicht voor de Yamaha FJ1200 van 88 gekocht en de unit heeft een perfecte pasvorm, gewoon 1 op 1 overzetbaar met de oginele stekkerverbinding.
over de duurzaamheid kan ik weinig zeggen, ik hoop dat ik er lang van kan genieten.
het achterlicht geeft in ieder geval veel licht ook op de kentekenplaat.
ik ben een zeer tevreden (nieuwe) klant.
Zeer slechte service
In april heb ik een bestelling geplaatst bij Motorcorner, het leek een betrouwbare en klantvriendelijke site. Nadat de bestelling geplaatst was kreeg ik een email dat het product niet leverbaar zou zijn tot de volgende maand. Inmiddels is het een maand verder en staat mijn bestelling nog steeds op "Wacht op artikelen". Ik heb hier 2 emailtjes achteraan gestuurd maar na 3 dagen nog geen response gekregen. Ik vind het zeer slechte service en zal hier niet nog een keer bestellen.
Even door het stof gaan... en hulde!
Ik heb een beoordeling van Motorcorner.nl gegeven die neerkwam op zeer slecht,dIt onder andere door een eerdere ervaring en de laatste bestelling gedaan door mij.
Na de beoordeling ben ik gebeld hierover en hebben wij een constructief gesprek gehad over de levertijden en producten die motorcorner wel/niet op voorraad heeft.
Met als resultaat een: ontzettend snelle levering van de door mij bestelde kettingset en kettingpons.
VANDAAR MIJN EDIT VAN DE EERDERE BEOORDELING ....
EN EEN DIKKE DUIM OMHOOG VD AFHANDELING DOOR MOTORCORNER.
Zeer goede service
Na een vergissing van mijzelf (iets vergeten te bestellen), heb ik meteen een mail gestuurd met daarin het probleem beschreven. Het was geen enkel probleem om dat alsnog bij te bestellen, ik kreeg zelfs nog advies over de maat.
Na het resterende bedrag te hebben overgemaakt, is de volledige bestelling afgerond.
Het mailcontact hierover was duidelijk en prettig, ik zou het zeker aanraden aan anderen om hier te bestellen, want prijzen zijn ook erg scherp (motorhoes en optimate besteld).
Geweldig
Bestelling binnen 24u ontvangen.
Vraag die ik geplaatst had bij mijn bestelling werd telefonisch vakkundig beantwoord.
Motoraccu besteld, volgende dag in huis
Accu besteld bij MotorCorner en de volgende dag al in huis. Bestelling is goed en correct verlopen.
Service defecte optimate goed
Twee maanden geleden een optimate besteld, die ineens taal noch teken gaf. Gemaild, kon direct opgestuurd worden. Aangezien ik in de buurt woon, maar even langsgereden. Na nog geen minuut bekijken direct een nieuwe meegekregen.
Zeer slechte aftersales
De bestelde accu was op voorraad, bleek later naar iemand verstuurd te zijn. Dus na lang wachten een accu ontvangen die uiteindelijk niet goed was. Na terugsturen was deze oke bevonden en zonder communicatie wederom teruggestuurd.
Update 20-05-2011, na wat heen en weer gemail is de zaak toch naar volle tevredenheid opgelost. Dus wat meer sterretjes gegeven.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.