Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Wat een kneuzen 50 euro gespendeerd maar geen producten gekregen we zijn al 2 maanden verder niks ontvangen en geen reacties terug op de email. Geen update over de status en de website om in te l... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Zeer snelle levering van een beeline moto. Eerst enkele vragen gesteld die snel en vriendelijk via mail werden beantwoord. Dus een goede betrouwbare eerste ervaring. Wel jammer dat klanten vanuit Belg... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Keine gute Kommunikation. Ich habe vor zwei Wochen etwas bestellt und keine Angaben zu meinem Paket bekommen. Auf meine Nachfrage wurde nicht reagiert. Ich habe keine Ahnung, wann und ob mein überhau... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bij Motorcorner een Cardo Duo 4x setje besteld. Pakketje werd verstuurd maar door DPD niet afgeleverd en teruggezonden. Supersnel door Motorcorner werd een nieuwe set afgestuurd en die was de dag er... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami do sportów motorowych

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Motoronderdelen, motoraccessoires en merchandise tegen scherpe prijzen en goede service.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Top en snel

Ik heb een uitlaat besteld voor mijn motor levertijd was 8-10 dagen, hij was na 7 dagen binnen. Netjes verpakt. Kreeg ook netjes een email over de status van mijn bestelling.
Bij motorcorner.nl zijn ze naar mijn mening serieus bezig met een webshop.
Top ga zo door.

8 sierpnia 2013
Oceniono na 3 z 5

Goede service, maar verkeerd onderdeel informatie

De Inlaat rubber set was niet geschikt voor de Honda CB750 K7. deze set is langer en de hoeken staan anders dan de originele set. Na enige brute kracht zijn ze als nog er op gegaan.. Normaal zou ik ze hebben terug gestuurd maar ik moest rijden dit weekeind en had dus geen keus dan het heel handeltje er op te forceren (met behulp van spanbanden). Dus heb nog steeds last van vacuum leaks.. :(
Verder goede service, binnen een week waren ze binnen ondanks dat ze niet op voorraad waren.

5 sierpnia 2013

Een spannende regelaar.

na veel speurwerk op internet kwam ik bij motorcorner terecht die mij op een vrij simpele manier liet zien hoe een onderdeel te bestellen,namelijk een spanningsregelaar voor yamaha dragstar .Keurige e-mail afhandeling hoe de voortgang van de bestelling was en naar mijn weten een van de goedkoopste.Ik zou zeggen ga zo door ,kom zeker terug.

m.vr.gr John

26 lipca 2013
Oceniono na 5 z 5

Perfecte deal voor een mooie prijs

Snelle levering van twee topkoffers merk Givi, was al bij drie winkels geweest en daar moest ik wachten tot half augustus kwam bij toeval (google) bij motorcorner terecht. Zeer tevreden met twee de super snelle levering.

24 lipca 2013

kwaliteit, snelle levering

Artikel ontvangen exact zoals omschreven op site. Goede kwaliteit/ prijs verhouding. Verzendkosten zijn zeer acceptabel. Je word steeds per email op de hoogte gehouden over de status van het pakket, zeer fijn :)

10 lipca 2013
Oceniono na 4 z 5

Goede documentatie op de website, je ziet wat er komen gaat. Artikel is sneller verzonden dan verwacht. Bericht van verzending kwam pas 3 dagen later dan de daadwerkelijke levering.

9 lipca 2013

TCX X-Street shoe black

De schoen is top om te hebben en ook erg handig voor op de motor, je hoeft niet per se een motorlaars aan te doen om bescherming te hebben. Deze onopvallende motor schoen staat prima onder jeans, is waterdicht wat voor mij een must is daar ik het hele jaar door wil rijden mits mogelijk. Een extra paar schoenen hoef je niet mee te nemen naar werk toe, je kan hier prima op lopen.

Enige minpunt wat ik kan verzinnen is dat er geen omdoos tijdens de verzending zat, de postpode kan zo'n doos achterhouden.

4 lipca 2013

Snelle service!

Alles dik in orde, had een lange wachttijd verwacht maar zowel de betaling als de verzending gingen enorm vlot! Op een dag van Nederland naar België verzonden, ideaal!

28 czerwca 2013

Zeer goede service

Het artikel netjes binnen de beschreven tijd geleverd en goed verpakt zodat er geen beschadigingen aan het bestelde artikel kwamen.
Ik had de tankpad besteld en hij is van zeer goede kwaliteit.

22 czerwca 2013

Tevreden klant

Hallo wij hadden lichten besteld voor op de moto , na dat we het geld hadden overgeschreven kregen we een email dat ons pakket onderweg was , alles zat heel goed verpakt !! Ik was zeer tevreden na een week werd het thuis bezorgd .
Met vriendelijke groeten Ronny

15 czerwca 2013

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej