Mam kaski motocyklowe Nolan i tylko w tej firmie znalazłam wyściółki do kasków ( stare już były zniszczone). Moja radość była ogromna, że nie muszę kupować nowych kasków. Towar przyszedł szybko, d... Zobacz więcej
Na plus cena. Na minus - nierzetelność jeżeli chodzi o terminy dostawy. Moje zamówienie dotarło pięć dni po czasie i gdybym się nie dopominał to pewnie dłużej by trwało. Support nie podaje żadnych kon... Zobacz więcej
Zamawiałem kask leatt 8.5 adv. Szybka wysyłka, z kaskiem wszystko w porządku. Dostałem przy okazji jeszcze 400pln zwrotu z okazji "wyrównanie ecommerce".
Super sklep z wyposażeniem dla motocyklisty. Szybkie dostawy. Bardzo duża oferta. Można by było jeszcze troszkę więcej promocji robić. Bardzo polecam ten e-sklep.
Motardinn specialises in motorcycle accessories, gathering the finest quality products into one convenient and easy-to-use online shop. Motardinn’s product range features top quality goods from some of the sport’s best brands, all at affordable prices. The Motardinn team is made up of motorcycle riders, meaning that they can share their expertise and experience with the customer. The team can advise motorcyclists on the best products for their needs, while taking into account their ability and experience. From clothing and footwear to safety equipment, electronics and spare parts, Motardinn is able to ship its top-quality items to over 180 countries around the world with fast delivery times and a 30-day returns policy. Motardinn is one of the 18 stores of the Tradeinn group featuring a 30,000m2 main logistics centre, with over 2,500,000 legitimate products and over 10,500 trusted brands available. Shipping & secure payment! Visit us today at www.motardinn.com
C Pirineus 9 , 17460 , Celrà , Hiszpania
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Super oferta. Produkt zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa. Polecam!

Odpowiedź od Motardinn
Polecam sprzedawcę! Towar przyszedł bardzo szybko do Polski. Kask bardzo dobry jakościowo i w bardzo konkurencyjnej cenie w porównaniu do innych dostawców :)

Dzień dobry,
Złożyłem zamówienie 11.09.2021 do dzisiaj tj 27.09.2021 nie otrzymałem przedmiotu zamówienia !
Nr zamówienia 25555610

Odpowiedź od Motardinn
Szczerze polecam ten sklep. Obsługa i wysyłka szybka, 3 dni i paczka w Polsce w domu.
Ceny konkurencyjne, więc ja bym skorzystał ponownie.

Odpowiedź od Motardinn
super kask , bardzo szybka dostawa , wszystko ok. polecam sklep za cenę , obsługę

Odpowiedź od Motardinn
Jestem bardzo zadowolony, wszystko zgodnie z opisem, rozmiar dobierałem biorąc pod uwagę informacje ze sklepu i okazało się ze maja racje, kurtka taka objawień myślałem. Możliwość śledzenia przesyłki daje pewność wysyłki, bardzo polecam ten sklep i sam do nich wrócę po kolejne zakupy.

Odpowiedź od Motardinn
Zakupiłem przedmiot w złym rozmiarze, dokonałem zwrotu na stronie w bardzo prosty sposób, MOTARDINN proponuje wysyłkę zwrotną za pośrednictwem Cycleon . To jakaś tragedia, przedmiot nadałem 8 grudnia z Polski dziś jest 28 grudnia i zwrot znajduje się w punkcie pośrednim w Niemcy . Niestety to zniechęca na przyszłe zakupy.
Numer zamόwienia:
Yusen Logistics (Deutschland) GmbH
Type:
INBOUND

anulowałem zamówienie 16006665
jak długo będę czekał za zwrotem pieniędzy?

Odpowiedź od Motardinn
Trzy zamówienia - trzy razy zły przedmiot. Mam wrażenie że jak okazuje się że nie mają na stanie danego przedmiotu - zamiast się skontaktować wysyłają cokolwiek zbliżonego.
MA SA KRA