Motardinn Recenzje

4,3

Mam kaski motocyklowe Nolan i tylko w tej firmie znalazłam wyściółki do kasków ( stare już były zniszczone). Moja radość była ogromna, że nie muszę kupować nowych kasków. Towar przyszedł szybko, d... Zobacz więcej

Na plus cena. Na minus - nierzetelność jeżeli chodzi o terminy dostawy. Moje zamówienie dotarło pięć dni po czasie i gdybym się nie dopominał to pewnie dłużej by trwało. Support nie podaje żadnych kon... Zobacz więcej

Zamawiałem kask leatt 8.5 adv. Szybka wysyłka, z kaskiem wszystko w porządku. Dostałem przy okazji jeszcze 400pln zwrotu z okazji "wyrównanie ecommerce".

Super sklep z wyposażeniem dla motocyklisty. Szybkie dostawy. Bardzo duża oferta. Można by było jeszcze troszkę więcej promocji robić. Bardzo polecam ten e-sklep.

1. Sklep z wyposażeniem motocykli

Motardinn specialises in motorcycle accessories, gathering the finest quality products into one convenient and easy-to-use online shop. Motardinn’s product range features top quality goods from some of the sport’s best brands, all at affordable prices. The Motardinn team is made up of motorcycle riders, meaning that they can share their expertise and experience with the customer. The team can advise motorcyclists on the best products for their needs, while taking into account their ability and experience. From clothing and footwear to safety equipment, electronics and spare parts, Motardinn is able to ship its top-quality items to over 180 countries around the world with fast delivery times and a 30-day returns policy. Motardinn is one of the 18 stores of the Tradeinn group featuring a 30,000m2 main logistics centre, with over 2,500,000 legitimate products and over 10,500 trusted brands available. Shipping & secure payment! Visit us today at www.motardinn.com

Doskonała

9 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2020

Napisz recenzję

Produkt zgodny z opisem

Produkt zgodny z opisem, szybka dostawa i dobry kontakt z firmą!

4 marca 2025

Cześć,

Bardzo doceniamy dokonany zakup i poświęcony czas na pozostawienie nam opinii.

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna.

Życzymy miłego dnia!

Pozdrawiamy serdecznie,

Firma do dupy

Firma do dupy! Kask nie wyjechal nawet z magazynu przez miesiąc. Teraz zwrot pieniedzy po anulowanym zamówieniu trwa latami. Czy ktoś coś zrobi z tą firmą?!

9 marca 2025

Dzień dobry,

Bardzo nam przykro, że nasza usługa nie spełniła Twoich oczekiwań.

W celu ciągłego doskonalenia chcielibyśmy zweryfikować, co się stało, prosimy o przesłanie nam numeru zamówienia, a my z przyjemnością zweryfikujemy sprawę.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Z wyrazami szacunku

Bardzo szybka wysyłka do Polski

Bardzo szybka wysyłka do Polski. Produkt zgodny i oryginalny w świetnej, nie dostępnej w Polsce cenie.
Polecam.

18 lutego 2025

Cześć,

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna i pomaga nam w ciągłym doskonaleniu. Ciesz się zakupem!

No problem, very fast

Szybko (5 dni, zamówione w poniedziałek, w piątek było na miejscu) jak na dostawę z Hiszpanii do Polski. Bez problemowo.

7 lutego 2025

Polecam sklep

Polecam sklep. Kupiłam buty o1/3 taniej niż w innych sklepach. Troszkę się czeka na wysyłkę ale zdecydowanie warto!

13 lutego 2025

Miłego dnia!

Super sklep z wyposażeniem dla…

Bardzo polecam ten e-sklep.

4 lutego 2025

Nie wysyłają zamówionego towaru

Zamówienie nr 54682770 złożone 13.12.2024 - data dostawy zmieniana była przez sklep co kilka dni o kolejne dni. Ostatecznie zamówienie anulowałem 9 stycznia 2025. Pieniądze oddali. Co ciekawe, widać, że jest to ich praktyka, by przetrzymywać pieniądze klientów. Dla przykładu rękawice Revit Quantum 3 mają rzekomo na stanie i miałbym je otrzymać za tydzień. Dziś jest 12.02.2025. Z tym, że te rękawice nie są dostępnę nawet u producenta. Jest to dopiero ich zapowiedź i mają być w sprzedaży za ponad miesiąc.

9 stycznia 2025

Witaj Rafal,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie do nas o tym, co stało się z Twoim zakupem. Zweryfikowaliśmy Twoją sprawę i przystąpiliśmy do dokonania odpowiedniego kredytu w dniu 11/01/2025. Zwrot zostanie dokonany w ciągu 3 do 7 dni roboczych bezpośrednio na Twoją metodę płatności.

Przepraszamy za wszelkie powstałe niedogodności
Życzymy miłego dnia

Nie wiem skąd tyle pozytywnych opinii. Czekam już prawie 2 miesiące na swój kask zamówiony na black friday. Codziennie przekładany jest termin dostawy na dzień później. Porażka. Pisanie do pomocy technicznej o jakiekolwiek informacje nie pomaga. Żałuję że tam zamówiłem bo powoli zaczynam wątpić że dostanę swoje zamówienie.

12 stycznia 2025

Cześć Adam,

Bardzo przepraszamy za niedogodności. Prosimy o udostępnienie nam swojego zapytania wraz z numerem zamówienia w celu skorygowania. Dołożymy wszelkich starań, aby zakończyć Twoje zapytanie. Miłego dnia.

Pozdrowienia,

Niestety nie mogę dać więcej

Niestety nie mogę dać więcej, nie mam za co. W ciągu miesiąca byłem zmuszony skasować drugie zamówienie, ponieważ przez tydzień od zakupu status mojego zamówienia się nie zmienił. W sumie to chyba niczego wcześniej nie udało mi się od nich kupić. Nie wiem skąd tyle pozytywnych opinii. Ja zdecydowanie NIE POLECAM.

5 grudnia 2024

Cześć,

Bardzo przepraszamy za niedogodności. Prosimy o przesłanie nam zapytania wraz z numerem zamówienia w celu skorygowania. Dołożymy wszelkich starań, aby rozwiązać powyższy problem. Miłego dnia.

ls2 437 fast fvo

Profesjonaliści którzy znają się na swojej pracy a towar pierwsza klasa, zgodny z opisem

3 grudnia 2024

Cześć,

Jesteśmy naprawdę wdzięczni za dokonany zakup i czas poświęcony na pozostawienie nam recenzji. Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna i pomaga nam w ciągłym doskonaleniu.

Miłego dnia!

wszystko było zgodne z zapowiedziami

wszystko było zgodne z zapowiedziami, towar dobrej jakości.

4 listopada 2024

Reklamacja

Reklamacja Towaru który mino zapewnionej wodoodporności odrzucony przez sklep. Kurtka jak i spodnie miały zapewniona wodoodporność na poziomie 10 000 czyli warunki extremalne, faktycznie po 30 km w lekkim deszczu byłem cały mokry. Sklep bez żadnego sprawdzenia ubrania odrzucił reklamacje, Napisali ze mogą ewentualnie wysłać do producenta ale jeśli on odrzuci to mnie obciąża kosztami transportu i obsługi. Ten sklep to jakaś porażka. Zdecydowanie nie polecam.

Dodatkowo moje negatywne opinie na ich stronie dziwnym przypadkiem nigdy się nie pojawiają.

10 lipca 2024

Cześć Damian,

Bardzo przepraszamy za niedogodności. W przypadku jakichkolwiek zapytań/skarg prosimy o podzielenie się nimi z nami, pisząc na adres support@tradeinn.com. Dołożymy wszelkich starań, aby rozwiązać Twoje zapytanie. Miłego dnia.

Pozdrowienia,

Brak towaru, brak kontaktu. Nie polecam!

27 maja zamówiłem towar, spodziewana przesyłka zgodnie z umową zakupu 13-17 czerwiec. Towar nie dotarł do dziś (26czerwiec), sklep nie podpowiada na wiadomości. Brak jakiejkolwiek informacji o dostawie. Nie polecam !!! Widzę że ciężko pracują na swoją opinię.

26 czerwca 2024

Cześć Andrzej,

Bardzo przepraszamy za niedogodności. Prosimy o podanie numeru zamówienia wraz z zapytaniem w celu sprawdzenia. Dołożymy wszelkich starań, aby spełnić Twoją prośbę. Życzę Ci wspaniałego dnia.

Pozdrowienia,

Firma nie zwraca pieniędzy za odesłany towar

Firma nie zwraca pieniędzy za odesłany towar. Na dodatek nie widzę swojej starej recenzji gdzie opisałem całą sytuację więc wystawiam 1 gwiazdkę jeszcze raz aby wszystkich przestrzec! Po prostu omijaj ten sklep!

11 czerwca 2024

Cześć Sebastien,

Bardzo przepraszamy za niedogodności. Prosimy o przesłanie nam swojej prośby wraz z numerem zamówienia w celu korekty. Dołożymy wszelkich starań, aby spełnić Twoją prośbę. Życzę Ci wspaniałego dnia.

Pozdrowienia,

Nie polecam. Trzeci raz zamawiany kask w czasie zamawiania dostępny inaczej niedarady tam kupić i opłacić. Po tygodniu piszą że produkt jednak niedostępny. Inne zamówienie wysłali kask inny rozmiar.
Wystawiają coś czego niemaja człowiek płaci czeka A potem piszą że jednak niedostępny.

23 lipca 2023

Witaj Dominiku,

Jest nam bardzo przykro, że ocenił Pan nasze usługi jako niespełniające Pana oczekiwań.

Zapewniamy, że doświadczenie naszych klientów jest dla nas bardzo ważne, dlatego zweryfikowaliśmy Twoją sprawę i zidentyfikowaliśmy problem.

Czasami może dojść do nieoczekiwanych przerw w łańcuchu dostaw, w wyniku których zmienią się informacje o wysyłce. Pamiętaj, że w takim przypadku możesz zmienić, dodać/usunąć pozycje w zamówieniu lub anulować całe zamówienie ze swojego konta, jeśli nie chcesz dłużej czekać na pozycję, która jest chwilowo niedostępna lub ma opóźnienie.

Niestety, możemy przekazać naszym klientom tylko podane terminy dostaw, które otrzymujemy od naszych dostawców.

W przeciwnym razie otrzymasz wiadomość e-mail, gdy tylko Twoje zamówienie zostanie wysłane, z numerem śledzenia przewoźnika i fakturą.

Wzięliśmy również pod uwagę Twoje uwagi i przesłaliśmy je do odpowiedniego działu w celu ciągłego doskonalenia i podejmowania działań również w celu podniesienia jakości naszych usług.

Proszę przyjąć nasze najszczersze przeprosiny za wszelkie niedogodności.

Serdeczne pozdrowienia

Bardzo szybka wysyłka.
Towar w świetnej cenie.
Dobrze zapakowany.
Przesyłka dotarła do Polski w 7 dni.
Na pewno jeszcze coś kupię w tym sklepie.

8 maja 2023

Cześć ,

Naprawdę doceniamy dokonany zakup i czas poświęcony na wystawienie opinii.

Miłego dnia.
Pozdrowienia,

Zastanówcie się dokładnie nad zakupem

Zastanówcie się dokładnie nad zakupem. Kupiłem rękawice motocyklowe i okazały się za duże. Nie zwrócili mi kosztów wysyłki przy zakupie ok . 27 zł. a za zwrot zgodnie z etykietą zwrotu zapłaciłem ok.42 zł. Straciłem zatem ok. 70 zł. a kupowałem zgodnie z rozmiarem swojej dłoni.
Dotyczy zamówienia: 36869939

14 lutego 2023

Dzień dobry Piotrze,

Jest nam bardzo przykro, że ocenił Pan nasz serwis jako niespełniający Pana oczekiwań.

Zapewniamy, że doświadczenie naszych klientów jest dla nas bardzo ważne, dlatego zweryfikowaliśmy Pana przypadek i zidentyfikowaliśmy problem.

Zwrot pieniędzy został właśnie wydany, odpowiednią kwotę otrzymasz w ciągu kilku najbliższych dni.

24/03/2023 14:42:05 - Abono importe:23.49 PLN

Jesteśmy świadomi kosztów zwrotów i stale się nad nimi zastanawiamy, ale celowo zdecydowaliśmy się pobierać opłaty za zwroty, aby uniknąć nadmiernych zwrotów, a tym samym zmniejszyć transport i wpływ na środowisko.

Bezpłatne zwroty są oferowane wyłącznie w przypadku dostarczenia nieprawidłowego, wadliwego, niekompletnego lub innego przedmiotu niżeli opublikowany na naszej stronie internetowej.

Wzięliśmy pod uwagę Państwa uwagi i przesłaliśmy je do odpowiedniego działu w celu ciągłego doskonalenia i podejmowania działań mających na celu również podniesienie jakości naszych usług.

Prosimy przyjąć nasze najszczersze przeprosiny za wszelkie spowodowane niedogodności.

Z poważaniem

Fajny sklep

Fajny sklep. Bravo ! Spory wybór, dobre ceny. Trochę czekania na przesyłkę (ok. tygodnia), do przeżycia.

11 stycznia 2023

Witam ,

Naprawdę doceniamy dokonany zakup i czas poświęcony na wystawienie opinii.

Miłego dnia.

Beznadziejna obsługa

Zamówienie złożone 23/05/2022 i potwierdzone. Brak jakiejkolwiek informacji o dalszej realizacji. Jedyny kontakt to zdawkowe odpowiedzi na moje monity że towar nie jest jeszcze dostępny. Status zamówienia został zmieniony przez sklep na "odwołane" 11/07/2022 chyba tylko po to żebym sam je zmienił na "anulowane".
Pierwsze i ostatnie spotkanie z tym sklepem

ps. Zwrot pieniędzy sprawny. Towar zamówiony u innego dostawcy za wyższą cenę

12 lipca 2022

Witam Wojciech,

Bardzo przepraszamy za Twoje uwagi i spowodowane niedogodnościami, widzimy, że zwróciłeś się do naszego zespołu obsługi klienta o opłacenie zamówienia i przystąpili do realizacji zamówienia w dniu 14.07.2022 r., otrzymasz płatność w ciągu 3 do 7 dni roboczych bezpośrednio na Twoją metodę płatności.

Bardzo przepraszamy za spowodowane niedogodności
Twoje zdrowie

Serwis was exellent

Everything ok

8 kwietnia 2022

Hello ,

We really appreciate your purchase made and the time taken to leave us a review.

Your opinion is very important to us and helps us to improve continuously. Enjoy your purchase!

Have a great day.
Greetings,