MØS Tømrer & Snedker Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Meget professionelt firma med Michael og Frederik, der supplerer hinanden fantastisk. Overholder aftaler, gør sig umage og er meget dygtige. En helt igennem god oplevelse. Kan på det varmeste anbefale... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Godt håndværk og venlig betjening. Han overholder aftalerne. Jeg var meget tilfreds.

Oceniono na 5 z 5

Arbejdet udført af Møs tømrer & Snedker har været en yderst tilfredstillende oplevelse. De gjorde det fra begyndelsen. Vi fik en grundig vejledning og med deres store ekspertise og professionalisme fi... Zobacz więcej

1. Budownictwo i produkcja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Alt i traditionelt tømrer- og snedkerarbejde. Speciale i vinduer og døre. Velfac Vinduesmester.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

39 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Håndværkere der gør sig umage

Meget professionelt firma med Michael og Frederik, der supplerer hinanden fantastisk. Overholder aftaler, gør sig umage og er meget dygtige. En helt igennem god oplevelse. Kan på det varmeste anbefale firmaet.

30 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Hurtig montering i god kvalitet

Hurtig montering i god kvalitet - god kommunikation. Der var fejl i leverancen fra Valfac hvilket Michael sørgede for at kommunikere til fabrikken, så det blev fikset.

17 listopada 2025

Kæmpe Anbefaling til MØS

Kæmpe Anbefaling til MØS
Vi har lige fået skiftet vinduer af MØS. Super professionelt arbejde lige fra rådgivning til udførelse. Skarpt håndværk og behagelig ejer. Vi vil klart bruge dem igen en anden gang.

14 listopada 2025

Meget stor anbefaling af MØS

Meget stor anbefaling af MØS, Michael og Frederik. Vi har fået udskiftet alle vinduer og yderdøre i vores 60'er villa. Hele processen, fra de første drøftelser af valg og løsninger til de sidste detaljer, har været utrolig god.
Alle løsninger bliver gennemtænkt, og der er sans for detaljen. Og ikke mindst er de to meget søde og behagelige håndværkere.

11 listopada 2025

Varmt anbefalet!

Vi har fået lavet arbejde af MØS 2 gange, først med vinduer og derefter døre. Begge gange har Michael og Frederik leveret et godt arbejde, været punktlige og meget behagelige og professionelle at være i dialog med. Varmt anbefalet!

15 października 2025

Dygtige vinduesmestre

Michael og Frederik har lavet et flot stykke arbejde med udskiftning af vores vinduer. Alle aftaler blev overholdt, og de var grundige i tilbudsfasen. Jeg kan varmt anbefale dem.

1 maja 2024

Sikkert i mål

MØS og søn installerede nyt vinduesparti. Alt er forløbet som forventet og arbejdet udført til perfektion, uden skader på lidt sart facade, selvom vinduesfag vejer 121 kg. Well done !
Derudover behagelig dialog og hjælp med opretning af et par havedøre der hang.
De bedste anbefalinger herfra !

25 maja 2023

Kæmpe anbefaling

Michael og hans gode folk har lavet vinduer og døre hos os ad to omgange. Arbejdet er flot udført, ligesom der er god dialog om forbedringer løbende. Kæmpe anbefaling!

20 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Michael og hans team har udskiftet…

Michael og hans team har udskiftet stort vinduesparti til skydedøre. WOAW et flot resultat og super godt arbejde. Michael kom med proaktive løsningsforslag.
Det er søde og kompetente medarbejdere. Vi havde forventet at der skulle en maler forbi for at spartle og male - men det var ikke nødvendigt.
Michael var hurtig, præcis og en skarp pris.
De bedste anbefalinger fra Luise og Allan, Nærum

25 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Udskiftning af træfacade i murstenshus.

Jeg giver MØS tømrer og snedker min bedste anbefaling, efter de har udskiftet en gammel træfacade med en ny glasfacade fra Velfac i vores hus. Rigtig god planlægning af Michael der også var god til at tilpasse projektet efterhånden som der dukkede overraskelser op i den gamle facade. Havde godt kendskab til den type løsninger så han kunne komme med gode forslag. Etageadskillelse til krybekælder var heller ikke noget problem. Rigtig pænt arbejde og superflot finish af Frederik. Det er blevet rigtig flot. Ved sammenligning med andre, der har fået lavet lignende, var prisen bestemt fair.

4 sierpnia 2022
Oceniono na 5 z 5

MØS tømrer og snedker har lavet super flot tag.

MØS tømrer og snedker har skiftet vores garage tag, lavet loft, og vi har også fået nye perfekte og flotte Velfac porte og dør i garagen. Alt til perfektion, og vi fik, på MØS anbefaling, en super flot beplantning ( cedum plantekasser) på hele taget, som vi nyder hver dag. Så biodiversiteten kan øges på vores grund til gavn for bier etc.
Herudover hjalp Michael med at få vores indgangsparti shinet op med stor flot antrakit plade så alt fungere arkitektonisk.
Kan kun anbefale Michael og Frederik hos MØS.
Troels

19 czerwca 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej