Tømrermester Bertram Hjorthøj Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1. Stolarz

Napisane przez firmę

Trænger hjemmets udearealer til en forårs- og sommerklargøring, eller er der projekter indendørs, der kræver en fagperson? Tømrermester Bertram Hjorthøj kan klare både små og store tømreropgaver i hovedstadsområdet. Alt fra store renoveringsprojekter til de små vigtige detaljer på træterrassen eller ved køkkenmontering. Det vigtigste for mig er at levere kvalitetshåndværk og tilfredse kunder.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

18 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Passionen for arbejdet

Udskiftning af havedør udført professionelt trods problemer med råddent træ undervejs.
Bertram arbejdede med så stor passion, som var projektet til ham selv
Virkelig flot arbejde og jeg kan stærkt anbefale
Bertram.
Ryddede tillige pænt op og var helt gennem en behageligt person.

16 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Vi havde Bertram Hjorthøj ude for at…

Vi havde Bertram Hjorthøj ude for at fixe en gammel skæv dør med dertilhørende karmopretning med mere. Arbejdet og ikke mindst resultatet er vi top tilfredse med! Kan varmt anbefale Bertram Hjorthøj står i med tømreropgaver, i skal have løst.

1 października 2022
Oceniono na 5 z 5

God oplevelse fra start til slut

Bertram lavede en ny dør fra vores køkken ud til haven, han var rar og positiv, kom punktligt og leverede et rigtig godt stykke arbejde som vi er tilfredse med.
Han klarede alt koordination med mureren, hvilket gjorde hele processen nem og enkel.
Vi bruger ham gerne igen til vores næste projekt.

20 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Uprofessionelt og spild af tid

Uprofessionelt. Til at starte med virkede Bertram meget kompentent. Vi havde ham forbi vores projekt for at give et tilbud på flere forskellige ting. Han giver udtryk for at han sagtens kan klare opgaven og vi sætter vores lid til ham ved ikke at få andre håndværkere forbi. Herefter går der et par uger med den ene undskyldning efter den anden - han mangler hele tiden bare lige en ting for at kunne sende tilbuddet. Vi venter tålmodigt. Pludselig holder han op med at svare på opkald/beskeder. Vi giver ham nogle dage, og min partner prøver så at kontakte ham. Her tager han telefonen og siger at tilbuddet skulle være sendt og han ikke kan forstå hvorfor. Han spørger om en anden e-mail så han kan gensende tilbuddet i aften. Herefter starter det forfra med undskyldninger og manglende svar og der kommer aldrig noget tilbud i sidste ende.

Så til en anden gang, venligst hav den respekt og afvis en kunde hvis du ikke kan hjælpe. Vi er nu 3-4 uger bagud med projektet, som kunne være undgået hvis du på dag 1 havde sagt vi skulle finde en anden.

23 marca 2023

Alt som aftalt

Bertram var god til at sparre med os, da vi skulle have afskærmet stuen med en dør, samt opsat et åbent skur i forhaven. Han kom hver dag som aftalt, blev færdig til tiden, og til den aftalte pris.
Vi er meget tilfredse!

7 marca 2023

Levering til tiden

Levering til tiden. Endelig en håndværker der holder hvad han lover, og leverer rigtig god kvalitet. Bertram er kreativ, fleksibel og kompetent. Han kommer med rigtig gode løsningsforslag og er ærlig med pris og kvalitet. Mvh Jens

5 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Vi har haft Bertram til at lave 2…

Vi har haft Bertram til at lave 2 ting i løbet af året, nyt gulv på altanen og en ny havelåge i sommerhuset. Begge opgaver løste han til ug med kryds og slange (til jer der er for unge: pænt 12 tal)
Aftaler pris og bortskaffelse helt som aftalt og et super stykke håndværk, kan varmt anbefales

6 kwietnia 2022

Anbefaling af Bertram Hjortshøj

Vi har haft Bertram til at bygge en carport til os. Det var en virkelig god oplevelse. Bertram havde mulighed for at give os et fleksibelt tilbud, hvor han kunne passe vores opgave ind imellem andre opgaver og dermed få opgaven løst i en fart. Bertram var super flink til at give besked hvornår han kunne komme eller ikke komme og overholdt alle aftaler. Resultatet er desuden helt i top, og Bertram har ryddet rigtig pænt op efter sig og kørt affald væk. Stor anbefaling herfra

4 października 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej