Ja tam nie mam wątpliwości co do wyplat wszystko zatwierdzone po 20min. Blikiem wypłacone było na koncie jedno z dobrych kasyn. Z początku też było ciężko weryfikacja konta itd. Itp. Ale oni też muszą... Zobacz więcej
Witam. Wypłaciłem 300zł a otrzymałem 1zl. Zgloszenie przez telegram czat bot email. Brak konkretnej odpowiedzi. Moj id.257377964. Mija 6dni. Kontakt na imeil bez sensu ciągle proźby o wysłanie meila a... Zobacz więcej
Sprawdzajcie czy wszystkie wygrane sa wypłacone. U mnie z ostatniego weekendu brakuje ok 2.000. Złożyłam screeny, potwierdzenia z banku, pismo oficjalne z banku i co? I ch.... Nie ma z kim porozmaw... Zobacz więcej
246201446 Miłosz Stokowski Wypłacałem kilka razy pieniądze wszystko przychodziło na konto normalnie gdy teraz wypłaciłem blikiem nie dość że trwało to z 15 godzin to dostałem przelew 1.20 zł xd wię... Zobacz więcej
Huge bonuses for new players 20+ languages 20+ currencies Official Website - mostbet.com
Stasinou 1, 1105, Nicosia, Cypr
Mostbet to nie jest strona gdzie dają wygrać więcej strat niż wygrana ja wiem że nie ma co z tej strony korzystać i postanowiłam zamknąć konto całkowicie i radzę aby zrobić to samo bo grając człowiek tylko się łudzi że coś wygra. nie wiem kto pisze te pozytywne opinie ale szybko zmieni zdanie bo na początku też pozytywnie myślałam a od kilku miesięcy żadnej wygranej większej a nawet mniejszej to coś nie tak z tą stroną 😡😡😡🤔

Odpowiedź od Mostbet Official
Co niektórzy piszą prawdę o tych grach.
Tez wpłaciłam i grałam. Co chwile gra soe zacinała tak tylko żebym się skuła i przegrała. Nie opłaca się tutaj grać!!! Tylko stracicie a nie wygracie i jeszcze to oszustwo Co do bonusu, ze dostanie 15 zł na start. Zapomnieli tylko dodać ze dadza go dopiero jak wpłacę im kasę.
To prawda. Jedno wielkie oszustwo.

Odpowiedź od Mostbet Official
Złodzieje wygrałem i nie policzyli mi
Mam zdjęcia Na drugi dzień wszystko. W grze wyzerowane

Odpowiedź od Mostbet Official
W stosunku do innych kasyn wypłata na konto trwa kilka sekund

Odpowiedź od Mostbet Official
they do not transfer winnings back to your bank account

Odpowiedź od Mostbet Official
To jest jawne opierdzielanie ludzi z pieniędzy wpłacasz wpłacasz a wszystkie gry są tak ustawione że przestawiają się układy na oczach gracza nie ma gry która by dała chociaż się pobawić poklikać ile wpłacisz tyle zapierdzieli. Kolega trafił 91 tys to wypłacili mu 2 razy po 70 euro i cały czas piszą żeby przesłać ostatnie transakcje z banku przesyła a oni dalej to samo nie są wypłacalni ludzie uważajcie lepiej omijać te kasyno szerokim łukiem bo tu nic się nie wygra

Odpowiedź od Mostbet Official
Zostałam oszukana . Transakcja wypłaty została odrzucona według serwisu pieniądze wróciły na konto gracza natomiast nie ma ich w aplikacji ani na koncie bankowym

Odpowiedź od Mostbet Official
Jedno wielkie oszustwo. Okradaja z kasy. Nienazarte ruskie putinowskie szmaty. Wszystkie gry bez bonusow, bebny się zacinają, hamuja, istny Cyrk na kółkach. Z daleka od nich.

Odpowiedź od Mostbet Official
Jawne lecenie w c.... Ewidentnie jeśli chcesz zakręcić pseudo "kołem fortuny" to nie da się w ogóle codziennie opowiedz supportu"trwają prace techniczne " pracę techniczne od 5dni 🤣🤣🤣🤣🤣 nie polecam unikać jak ognia problem był zgłaszany na czacie wieleokrotnie i odpowiedź zawsze ta sama że prace techniczne naprawdę żenada

Odpowiedź od Mostbet Official
Czy mostbet jest legalny w Polsce? Trzeba płacić podatki od wygranej?

Odpowiedź od Mostbet Official
Krótko mówiąc oszuści. Tworza promocje,lecz nie przestrzegaja regulaminow. Gry sie wieszają,a później zżerają do zera. Profil vip i indywidualne bonusy to jedna wielka ściema. Niekompetentną obsługa.