They don't communicate on the website that you need a grounded socket to use the product. You learn about this when you read the instruction. It's misleading and no action is taken when you addres... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
De loopband vlot en in goede staat ontvangen. Montage was simpel. Bij hogere snelheden wel wat rumoerig en de pootjes zakken meteen door de bijgeleverde mat. Wij hebben 6 wasmachinedempers gekocht o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik ben zeer tevreden met de band,maar er zijn 2 minpunten.hij is nl.kort en de helling moet je handmatig bedienen,het is of plat of 10%terwijl je andere banden hebt die automatich met afstandsbedieni... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zeer snelle levering. Alles goed en degelijk ingepakt. Mooie loopband, duidelijke instructies. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Makkelijk weg te bergen. Liggend of staand. Te gebruiken met a... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę
30 days to try. 2 years guaranteed.

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
De loopband nu een paar weken in huis. Heel blij mee, makkelijk in elkaar te zetten en simpel in gebruik.
Helling functie is ook echt top!

Odpowiedź od Moov
Hele goede ervaring, super snelle levertijd. En heel veel plezier en mooie kilometers op deze loopband

Odpowiedź od Moov
Ontzettend blij met onze Moov pro3 Incline. Het werkt goed en helpt ons op een makkelijke manier actief en fit te blijven!

Odpowiedź od Moov
Fijne loopband. Goede service en maak er veel gebruik van ☺️

Odpowiedź od Moov
Wij zijn ontzettend tevreden over deze loopband. Hij wordt hier echt elke dag gebruikt en dat zegt eigenlijk al genoeg. Hij werkt goed, is gebruiksvriendelijk en van fijne kwaliteit. Tot nu toe alleen maar positief. Echt een aanrader voor mensen die thuis meer willen bewegen.

Odpowiedź od Moov
Top loopband! Mooi om te zien, duidelijke cijfers om te lezen terwijl je loopt, snelle service en de handleiding is enorm fijn en handig om te lezen!

Odpowiedź od Moov
Handige en mooie loopband werkt prima. Alleen niet onder de bank te krijgen, de wieltjes blokkeren. En hij is dan best zwaar

Odpowiedź od Moov
Prima loopband, voldoet aan mijn verwachting. Makkelijk te bedienen, je schuift hem zo onder de bank. Vlotte levertijd, kortom ben er erg blij mee, lekker thuis sporten op je eigen tempo, wanneer je wilt.

Odpowiedź od Moov
Wij hebben de Smartstep Pro v3 incline gekocht.
Deze loopband voldoet volkomen aan onze verwachtingen.
Ik gebruik hem om hardloop training op te doen als het slecht weer is. Doordat je tot 12 km/ u kan is hij voor mij ideaal.
Afgelopen zondag een PR gelopen bij de Rotterdam Marathon 10 km 😊
Mede dankzij de Smartstep Pro!

Odpowiedź od Moov
loopband besteld en wel even gebeld maar binnen een week was hij er ook makkelijk in elkaar te zetten en lopen maar,loop band ziet er netjes en fraai uit ook kon hij bij ons onder het bed 15 cm

Odpowiedź od Moov
Over het algemeen heel blij met deze loopband. Enkele verbeterpunten:
De loopband maakt (veel) meer geluid dan gehoopt (en verwacht van de filmpjes die ik kon vinden) maar het is te doen.
Daarnaast vind ik de helling wel veel minder gebruiksvriendelijk dan verwacht. Dit was voor mij wel een belangrijke overweging in mijn keuze voor deze band. Met deze kennis zou ik misschien voor een andere gegaan zijn. Naast het uitklappen van de helling steun moeten namelijk ook de middelste pootjes worden bijgedraaid/afgesteld. Hierdoor is het tussendoor wisselen naar deze stand en terug veel minder makkelijk en snel.
Als laatste: ondanks meerdere checks en maatregelen krijg ik schokjes van de reling als ik met schoenen op de band loop. Hopelijk vind ik snel een oplossing en dit zal vast ook met andere loopbanden een probleem kunnen zijn.
Verder is het een fijne en stabiele loopband, kwaliteit voelt echt gedegen aan. Ook met joggen en hardlopen.

Odpowiedź od Moov
Erg blij met de loopband van Moovv. Aardig snel geleverd en zeer goed ingepakt. Makkelijk te installeren door duidelijk beschrijving. Fijne, snelle en heldere communicatie. Qua verplaatsen iets minder makkelijk, de loopband is aardig zwaar, verder super tevreden.

Odpowiedź od Moov
Gisteren een melding gekregen dat mijn loopband is geleverd maar niks ontvangen. Inmiddels gemaild maar geen reactie ontvangen.

Odpowiedź od Moov
Communicatie over het bezorgen was goed. Eenmaal geleverd, uitgepakt en alles was voorzien en zo in elkaar. Het is een mooie loopband. Ben heel tevreden👍

Odpowiedź od Moov
Er word snel op je mail gereageerd en uitleg gegeven dat vind ik persoonlijk een hele grote +!

Odpowiedź od Moov
Hele goede loopband, ik ben erg blij mee kortom Fantastisch!

Odpowiedź od Moov
Goede comunicatie als je bestelling wat langer onderweg is.
Makelijke handleiding en fijne loopband.

Odpowiedź od Moov
Lang getwijfeld of ik de Moovv loopband wilde aanschaffen. Het is toch een prijzige aanschaf waardoor ik veel heb gezocht en heb vergelijken met andere loopbanden die bijvoorbeeld worden aangeboden op bol.com. Toch kwam ik elke keer weer terug bij Moovv. Na een leuke actie de keuze gemaakt de loopband toch aan te schaffen en hier heb ik absoluut geen spijt van. Hij werd na aanschaf binnen een week bezorgd. Goed verpakt en alle extra’s zaten erbij. Een hele fijne handleiding en de loopband is heel makkelijk in gebruik. Het is een stillere loopband maar maakt natuurlijk wel geluid des te harder je loopt of rent. Sinds aanschaf elke dag gebruikt.
Zeker een aanrader!

Odpowiedź od Moov
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.