They don't communicate on the website that you need a grounded socket to use the product. You learn about this when you read the instruction. It's misleading and no action is taken when you addres... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
De loopband vlot en in goede staat ontvangen. Montage was simpel. Bij hogere snelheden wel wat rumoerig en de pootjes zakken meteen door de bijgeleverde mat. Wij hebben 6 wasmachinedempers gekocht o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik ben zeer tevreden met de band,maar er zijn 2 minpunten.hij is nl.kort en de helling moet je handmatig bedienen,het is of plat of 10%terwijl je andere banden hebt die automatich met afstandsbedieni... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę
30 days to try. 2 years guaranteed.

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Snelle levering en heldere communicatie. Heel blij met het product tot nu toe.

Odpowiedź od Moov
Loopband heeft het een half jaar goed gedaan..helaas toen een defect. Verschillende keren hierover contact gehad en Moovvbedrijf werkte goed en vriendelijk mee. Uiteindelijk gekozen voor omruiling en vandaag is mijn nieuwe loopband geleverd.
Topservice!

Odpowiedź od Moov
Besteld en aardig snel binnen.
Prijs was voor mij oke. De reden waarom ik dit aanschafte was omdat ik MS heb en 2 x in de week fysio sport is voor mij niet genoeg met ook nog overgewicht. Hoop hiermee uiteindelijk mijn doel te bereiken.

Odpowiedź od Moov
Het model met helling wilde ik graag hebben als nieuwe uitdaging. Mijn vorige Moovv heeft dit namelijk niet. Ik ben super tevreden over beide Moovv toestellen. De Moovv zonder helling optie heb ik vol vertrouwen weggegeven aan 1 v.m. kinderen. Die gaat nog wel wat jaartjes mee. :)

Odpowiedź od Moov
Wanneer je een bestelling plaatst dan gaat alles naar wens maar wil je wat extra erbij zoals bij mij een extra lange kabel dan is die helaas niet leverbaar en heb ik diverse keren hierover gebeld en krijg dan als antwoord de leverancier kan het produkt niet leveren, voor mij was dat een reden om de bestelling te annuleren en het geld terug te storten.

Odpowiedź od Moov
Zeer snelle levering. Alles goed en degelijk ingepakt. Mooie loopband, duidelijke instructies. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Makkelijk weg te bergen. Liggend of staand. Te gebruiken met afstandsbediening. Ook app beschikbaar voor trainingsdoelen.
Heel blij met deze loopband.

Odpowiedź od Moov
Leider wurde das rote Band ohne Magnet geliefert. Ich hab den Kundenservice geschrieben und keine Rückmeldung erhalten oder Erstattung eines neuen Bandes.

Odpowiedź od Moov
De loopband is snel geleverd. Wel jammer dat de bezorger het apparaat gewoon aan de zijkant van het huis neerzet, zonder dat wij hier iets van weten. Maar ja dat kan Moovv ook niets aan doen.
Het is een fijne, stevige loopband. Hij maakt wel iets meer geluid dan verwacht, maar is niet super hinderlijk.
Al met al zeker tevreden met de aankoop!

Odpowiedź od Moov
Makkelijk te bestellen en al binnen 3 dagen in huis! De loopband vol doet aan de omschrijving en aan mijn verwachting. Heel blij mee

Odpowiedź od Moov
De loopband was zeer snel geleverd
Zag er allemaal goed uit
Klantenservice ook zeer behulpzaam

Geen aanrader
Eind maart bestelling geplaatst week erna kreeg ik via dpd details dat mijn bestelling teruggestuurd wordt naar afzender wegens te grote volume ik heb contact opgenomen met moovv wel goede en snelle communicatie ze denken mee naar een oplossing . Ze maakte een nieuwe zending voor mij en zou na paar dagen een track en trace krijgen kreeg ik niet ik stuurde terug een mail en ze reageerde dat mijn zending nog in depot zat en zodra de zending daar vertrok ik een track en trace zou krijgen tot hiertoe nog niet gehad terug opnieuw 2 x mail gestuurd ik krijg geen antwoord meer.

Odpowiedź od Moov
Geen aankoop doen in naam van een bedrijf.
Ze zetten de btw op uw factuur op "0%" maar de verkoopprijs blijft hetzelfde.
Hierdoor kan ik geen btw recupereren in mijn eigen land de de verkoper verdient er zelfs meer aan?
Nog nooit zoiets meegemaakt.
Terugstorten van btw kan ook blijkbaar niet..
Zeer amateuristisch!

Odpowiedź od Moov
Yeahhhhh… mijn loopband besteld en hij was er heel snel… heb m geïnstalleerd en ben er gelijk op gegaan … heb er de eerste paar x wel aan moeten wennen.. ivm evenwicht… maar heb het volgehouden en ik sta er heel regelmatig op… vooral als het niet zulk lekker weer is om buiten te wandelen.. ben erg blij met mijn aanschaf .. moovv bedankt en groetjes van een blije klant
Annemieke

Odpowiedź od Moov
We hebben nu al 4 weken een loopband besteld en nog niks ontvangen. We hebben meerdere mails verstuurd maar helaas geen reactie. Ook kan je ze nergens op bereiken.

Odpowiedź od Moov
Al weken voorbij, nog steeds mijn loopband niet ontvangen. Zo ontevreden

Odpowiedź od Moov
Ja hoor, topper dit apparaat! Ik was eerst een beetje sceptisch, aangezien het klein en opklapbaar is. Ik dacht, dit kan nooit goed zijn. Tot ik de renband bij een vriendin had gezien. Ik heb ‘m gelijk besteld. Heel tevreden!!

Odpowiedź od Moov
De loopband is stabiel en makkelijk in elkaar te zetten. Ik loop iedere dag ben heel tevreden. Een echte aanrader. Mijn vriendin heeft er nu 1 besteld op mijn aanraden

Odpowiedź od Moov
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.