Moon Slaapadviseurs Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn erg prettig geholpen. We kregen deskundig en eerlijk advies, waarbij ruim de tijd werd genomen om verschillende bedden en matrassen uit te proberen. De showroom heeft een mooie collectie en d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn ontzettend tevreden over onze aankoop en de geweldige service! We hebben hier een Serta bed gekocht en zijn uitstekend geholpen door José en Lisette. Vanaf het eerste moment waren ze vrie... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn bij Moon Slaapadviseurs fantastisch geholpen door Lieke. Zij heeft goede adviezen gegeven en heeft goede aandacht gegeven aan eventueel lichamelijke klachten om er echt voor te zorgen voor ee... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn door Lisette zeer prettig geholpen. Zij heeft alle tijd voor ons uitgetrokken. We hebben uitleg gehad over de verschillende soorten bedden en toppers. Na de diverse bedden te hebben gepro... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z łóżkami
  2. Sklep z pościelą
  3. Sklep z łóżkami wodnymi

Napisane przez firmę

Een nieuw bed of matras kopen is geen dagelijkse bezigheid. Waar moet u op letten en rekening mee houden? Bij Moon nemen wij de tijd om samen met u in kaart te brengen wat belangrijk voor u is. Onze adviseurs stellen samen met u het bed of matras van uw dromen samen. Waarbij het belangrijkste van slapen altijd voorop staat. En dat is goed slapen voor u! Wij hebben een breed assortiment van boxsprings, ledikanten, waterbed, matrassen, beddengoed, hulpmiddelen, bijmeubelen en accessoires. Wist u dat ... wij het grootste assortiment zorg-, senioren-, en comfortbedden onder 1 dak verkopen?

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 45

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Bestelde is niet ontvangen

Bestelde is niet ontvangen. Onbekend wanneer levering plaatsvindt. Geen track trace bij bestelling gezien

23 sierpnia 2021
Logo Moon Slaapadviseurs

Odpowiedź od Moon Slaapadviseurs

Geachte mevrouw Hessel, uw pakket is ook nog niet verzonden. Zodra deze verzonden is, zal u een bericht ontvangen met track and trace. Met vriendelijke groet, Moon Slaapadviseurs

Oceniono na 5 z 5

Nog nooit zo heerlijk geslapen!

We hebben een maand of 3 een nieuw bed aangeschaft. Echt een heerlijk bed, nog nooit zo lekker geslapen. Normaal gesproken sliepen we alleen zo goed op vakantie, nu hebben we een hotelbed in onze slaapkamer.
Chris heeft ons supergoed geholpen en meegedacht in onze wensen. De poten wilden we graag in het zwart hebben maar waren helaas niet op voorraad. Chris heeft ze zelf gebracht en samen met mij gemonteerd. Als je het over service hebt!
De bedden zijn qua prijs in het hogere segment maar alleen door proef te gaan liggen merk je het verschil met andere beddenfabrikanten.

Als wij over 20 jaar weer een nieuw bed nodig hebben gaan wij zeker weer naar Moon!

17 lipca 2021
Oceniono na 5 z 5

We absolutely loved the bed we…

We absolutely loved the bed we received!! We have been sleeping so good 😍😍 i dont feel my partner’s moving through the night and I sleep amazingly well! We also received two pillows which we love!! 💪🏻

16 maja 2021

Moon Snooze Gold hoofdkussen

Ik heb al een hele tijd last van mijn nek en hoofdpijn klachten als ik opsta. Door de medewerker die mij goed heeft geïnformeerd en geadviseerd over slaap comfort en wat een goed kussen voor je kan betekenen, heb ik het Moon Snooze Gold hoofdkussen voor mij en mijn partner aangeschaft.
Ik kan je vertellen heb nog nooit zo fijn geslapen.
Bedankt!!

De levering was snel, service goed en kwaliteit top!!

28 kwietnia 2021

10 Met een GRIFFEL

Op zondag middag alle Serta dealers een bericht gestuurd om een goed advies en een goede prijs. Van vele kreeg ik de volgende dag, of een paar dagen er na, een bericht dat ik niet moet zeuren en gewoon moet langs komen. En dat wou ik JUIST niet! De meeste reageerde helemaal niet... OP 1 NA. En wel José Schitz met, per mail, de juiste vragen!! Of ik een zij of rug of buik slaper was enz enz. Alles om een goed bed te kunnen krijgen/kopen op mij afgestemd zonder de gladde verkooppraatjes wat ik al genoeg hoor. Nu een wereld bed thuis staan van 220 lang 200 breed en 150 (of zo) hoog. Koste iets maar JE HEBT IETS en slaap SUPER nu!! PS En de bezorgers waren ook top. Zijn even bezig geweest maar ze wouden eerst het bed klaar hebben (groot bed dus) en daarna wouden ze wat drinken en prima service!! OOK DAT mag gezegd worden!

27 lutego 2021
Oceniono na 5 z 5

I was very unhappy with my nightly…

I was very unhappy with my nightly pillow fight: foulding it double, sweat spots, everytime I turned around a new fight and resulting in a painful neck.
Thanks to the advise of the MOON lady I bought a pillow that I would have never bought. Different shape and different thickness and very firm.
I now sleep much better 😴😴😴
Henk

19 lutego 2021

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej