Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Perfekt, just den tjänsten jag behöver! Enkelt och smidigt att bara kunna skicka in sin gamla telefon, få hela processen skött åt sig och sen få pengen in på kontot. En tjänst som kräver väldigt l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sålde min Samsung med skada på, inga konstigheter. Köpte den nya modellen och mellanskillnaden vart löjligt låg jämfört med det "vanliga" sättet. Detta bör definitivt fler använda sig av och hoppa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kunde inte vara mer nöjd. Att skicka in min gamla mobil var hur enkelt som helst. Sen fick jag mer än dubbelt så mycket betalt för den än om jag skulle ha skickat in till Telia. Hade tänkt köpa en hel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den första mobilen ni skicka mig fungerade inte (den accepterade inte lösenordet till mitt WiFi). När jag påtalade det fick jag omedelbart en annan mobil i utbyte. Den fungerar utan problem och den fö... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep internetowy
  2. Sklep z telefonami komórkowymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Moobil är en förmedlingstjänst anpassat för både privatpersoner och företag. Skicka mobilen till oss och vi gör resten. När mobilen är såld får du pengarna på kontot. - Vi raderar allt tidigare innehåll. - Vi diagnostiserar mobilen in- och utvändigt. - Vi fotograferar, betygsätter och värderar. - Vi säljer på moobil.se och i vår egen Tradera-butik.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jag är skitnöjd

Jag är skitnöjd ! Snabb leverans , mobilen som nytt (på riktigt) och stylig packning. Kommer aldrig att köpa nytt efter moobil upplevelse.

21 października 2020

Tack Dani,

Vilket fint omdöme, vi är så glada att du är så nöjd.

Väldigt enkelt

Väldigt enkelt. Bara att tömma mobilen och skicka in den i paketet jag fick. Efter några dagar så fick jag pengarna på mitt konto.

19 października 2020

Hej Catta,

Tack för ditt fina omdöme, så kul att du ser vår tjänst som väldigt enkel :)

Oceniono na 5 z 5

Vänligt bemötande av trevlig personal…

Vänligt bemötande av trevlig personal och som dessutom finns på telefon

19 października 2020

Hej Agneta,

Tack för ditt fina betyg, va glada vi blir på kundtjänst när du skriver så! Vi är jätteglada att du sålde din mobil via oss på moobil.se.

Superbra för android

Jättenöjd med försäljningen. Äntligen finns det ett bra alternativ när man vill sälja android!

17 października 2020

Hej Kjell,

Tack för ditt fina betyg! Ja alla mobiler ska användas igen tycker vi :)

Perfekt

Perfekt, enkelt och smidigt!

16 października 2020

Hej Malin,

Tack för ditt fina betyg!

Enkelt och smidigt är precis som vi vill upplevas :)

Bra tjänst

Bra tjänst, tog längre tid än väntat men fungerade smidigare än väntat.

14 października 2020

Odpowiedź od moobil

Tack Jonatan för ditt fina betyg!

Jättenöjd!

Snabbt och smidigt!

13 października 2020

Odpowiedź od moobil

Tack för ditt omdöme Karl!

Snabbt och smidigt = moobil.se

Mycket nöjd.

Snabb leverans.
Varan i utlovat skick.

12 października 2020

Hej Fredrik,

Tack för ditt fina betyg. Kul att du är mycket nöjd med leverans och skick.

Oceniono na 5 z 5

Så grymt bra service och snabbt går…

Så grymt bra service och snabbt går det. Rekommenderas starkt.

9 października 2020

Hej Caroline,

Tack för ditt fina betyg! Vi blir så glada av att läsa detta .Så bra att din gamla mobil får användas av någon annan också.

Bra skick

Snabb frakt och fin telefon

8 października 2020

Hej Johan,

Tack för ditt toppbetyg! Vad roligt att du är nöjd :)

Snabbt leverans

Snabbt leverans
Rekommenderar varmt

5 października 2020

Hej Ergun,

Tack för ditt betyg!

Vad roligt att du är nöjd :)

Oceniono na 5 z 5

Försäljningen tog något längre tid än…

Försäljningen tog något längre tid än förväntat men utbetalningen gick fort. Som helhet utmärkt

30 września 2020

Hej Karin,

Tack för ditt fina betyg av vår tjänst! :)

Oceniono na 5 z 5

Tjänsten för alla som inte har tid

Perfekt, just den tjänsten jag behöver!
En tjänst som kräver väldigt lite i gengäld, och som jag kommer fortsätta använda och rekommendera till alla jag känner!

29 września 2020

Hej Anisette!

Tack för ditt fina omdöme om vår tjänst! Vad roligt att du vill rekommendera oss vidare. Du beskriver upplevelsen precis som det ska vara. Vi sköter processen och du får pengarna på kontot! :)

Otroligt smidigt och enkelt

Otroligt smidigt och enkelt! Jag är supernöjd.

29 września 2020

Hej Johanna,

Tack för ditt fina omdöme, jättekul att du tycker det är smidigt att sälja din gamla mobil via oss på moobil.

Snabb och bra produkt

Snabb leverans och beskrivningen av telefonen och skicket stämde väl överens med annonsen.

25 września 2020

Hej David,

Tack för ditt fina omdöme, så kul att höra att du är nöjd .

Oceniono na 5 z 5

Väldigt imponerad av kvaliteten....de…

Väldigt imponerad av kvaliteten....de stämde med graden av slitage jag köpte....

25 września 2020

Hej Henry,

Tack för ditt omdöme, otroligt viktigt för oss att mobilens grad av användning stämmer mot det som står i annonsen.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, varan exakt som utlovat! Mycket nöjd!

23 września 2020

Odpowiedź od moobil

Tack för ditt omdöme Jessica!

Vi är så glada att du är mycket nöjd

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej