Perfekt, just den tjänsten jag behöver! Enkelt och smidigt att bara kunna skicka in sin gamla telefon, få hela processen skött åt sig och sen få pengen in på kontot. En tjänst som kräver väldigt l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sålde min Samsung med skada på, inga konstigheter. Köpte den nya modellen och mellanskillnaden vart löjligt låg jämfört med det "vanliga" sättet. Detta bör definitivt fler använda sig av och hoppa... Zobacz więcej
Kunde inte vara mer nöjd. Att skicka in min gamla mobil var hur enkelt som helst. Sen fick jag mer än dubbelt så mycket betalt för den än om jag skulle ha skickat in till Telia. Hade tänkt köpa en hel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Den första mobilen ni skicka mig fungerade inte (den accepterade inte lösenordet till mitt WiFi). När jag påtalade det fick jag omedelbart en annan mobil i utbyte. Den fungerar utan problem och den fö... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Moobil är en förmedlingstjänst anpassat för både privatpersoner och företag. Skicka mobilen till oss och vi gör resten. När mobilen är såld får du pengarna på kontot. - Vi raderar allt tidigare innehåll. - Vi diagnostiserar mobilen in- och utvändigt. - Vi fotograferar, betygsätter och värderar. - Vi säljer på moobil.se och i vår egen Tradera-butik.
Okvistavägen 14, 18640, Vallentuna, Szwecja
Jättenöjd med min nya moobil! Allting gick snabbt och smidigt från beställning till leverans. Billigt, tryggt och miljövänligt, 10 p!

Odpowiedź od moobil
Bra upplevelse och nöjd med mobilen. Känns bra att de ändå erbjuder 3 månaders garanti på begagnade mobiler!

Odpowiedź od moobil
Det var enkelt och säkert att skicka in sin telefon. Är så nöjd med min ”nya” iPhone jag köpte! Smidigt sätt att hjälpa naturen och ekonomin på.

Odpowiedź od moobil
Jättenöjd! Mobilen var precis som förväntat och ur ett miljösyfte känns det kanon!

Odpowiedź od moobil
Ingen laddare följde med vilket jag tycker är ett minimum om man är seriös försäljare. Fick bara en ren telefon utan skal och låda. Känns märkligt att bara sälja telefon och inget mer. Ställer mig frågan vad Moobil.se har gjort för att säkerställa att det inte är stöldgods. Vill inte gynna att svenska ungdomar förnedras och rånas på sina telefoner ute på stan. Fick tipset om Moobil.se från en försäljare på Mi Store och uppfattade som att det var företagsmobiler ni sålde. Men då skulle telefonerna garanterat sålts med laddare åtminstone. Har i alla år försökt undvika köpa stöldgods. Var mer tydlig i framtiden med att telefonerna kommer utan laddare mm, så att man lättare kan inse att vilken risk man tar.

Odpowiedź od moobil
Otroligt smidigt att sälja! Jag är jättenöjd och kommer skicka in ytterligare en mobil i veckan!

Odpowiedź od moobil
Snabb leverans o vara enligt beskrivningen

Odpowiedź od moobil
Snabb leverans och fin vara enligt annonsen

Odpowiedź od moobil
Mobil är ett bra sätt att sälja ina gamla telefoner.

Odpowiedź od moobil
Väldigt snabb leverans vilket uppskattas, jag kunde inte riktigt ge 5 stjärnor då lite tydligare info om att ingen laddare medföljer hade varit bra.

Odpowiedź od moobil
Mycket snabb leverans, bra telefon som motsvarade förväntningarna. Väldigt nöjd!

Odpowiedź od moobil
Jätte fin servis å hjälp .det kan jag rekommendera.

Odpowiedź od moobil
Fantastisk service! Tydligt och spårbart från början till slut. Bra pris både för mig och nya köparen. Jag är så nöjd!

Odpowiedź od moobil
Snabb leverans och telefonen i mycket fint skick.

Odpowiedź od moobil
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.