*Jeg har over 900k investert via plattformen* Monio er godt i gang med "oppvask" og har overtatt risikoen for de kontroversielle prosjektene omtalt i media. Videre er de også igang med å sikre... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Unnlater å gi tilstrekkelige opplysninger og har en sær håndtering av endring i avtalevilkår som forskjellsbehandler investorer og som jeg vil anta øker sjansen for mislighold. Svarer arrogant og un... Zobacz więcej
Dette er svindel satt i system av Monio og daglig leder Marius Dybdahl. De låner ut sparepengene til småsparere til blant annet svindlere og konkurs gjengangere. De sjekker ikke bakgrunnen til låntake... Zobacz więcej
Overgangen fra Monner til Monio har vært trøblete. Tar ikke nødvendige skritt for å sikre verdier ved mislighold, middels til svake kredittvurderinger, og gir låntaker utsettelser uten långivernes sam... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Monio er løsningen både for eiendomsbedrifter som trenger kapital og for investorer som vil plassere penger i bedriftslån.
Dane kontaktowe
Kongens gate 12, 0153, OSLO, Norwegia
- hei@monio.no
- monner.no
Inni użytkownicy przeglądali również
Veldig vanskelig p logge inn
Veldig vanskelig p logge inn. Av en aller annen grunn får jeg til svar at e-postadresse og passord ikke stemmer, og at fødselsnummeret allerede er i bruk. Håpløst

Odpowiedź od Monio
Styr unna - slett analyse- og oppfølging
Skrev en anmeldelse av Monio tidligere her og gav selskapet 4/5 stjerner. Nå endrer jeg det til 1 stjerne i lys av de siste tiders misligholdte lån. Rett og slett dårlig analyse- og oppfølgingsarbeid av Monio.
Styr unna!

Odpowiedź od Monio
Bra med flere tilbydere innen…
Bra med flere tilbydere innen crowdfunding. Men jeg likte ikke at man må ha egen konto der. Samt at de tar 1% i gebyr, det gjør ikke andre?!

Min første investering
Dette er min første investering. Så langt har det gått bra. Kommer til å invistere et mindre beløp en gang per mnd. Så får vi se hvilke erfaringer det vil gi. Er spent på fortsettelsen

Odpowiedź od Monio
Det er fint å vite at pengene går
Det er fint å vite at pengene går tilbake til sparekonto og ikke vanlig brukskonto, slik at man kan investere de på nytt. Hvis jeg kunne foreslå noe så var det å sette minstebeløp på 500 kroner slik de har i Kameo

Odpowiedź od Monio
Ser ut til å fungere greit
Ser ut til å fungere greit. Spent på å se hvor mye jeg kan tjene på liten investering.

Odpowiedź od Monio
Spennende måte å investere på
Spennende måte å investere på. Greit å ha et alternativ til aksjemarkedet som allikevel kan gi høy avkastning. Veldig brukervennlig og enkelt, så kommer til å investere mer her!

Velding enkelt
Monner crowd fungerer veldig bra, god og sikker avkastning.

Odpowiedź od Monio
Det er ganske enkelt å investere i…
Det er ganske enkelt å investere i Monner Crowd, deres hjemme side er oversiktlig og brukervennlig.

Gir dere en sjangs
Må stadig på email å finne inngang i banken, negativt, finnes det ikke en app.
Har null oversikt over det jeg har investert, hvorfor har jeg ikke en kontooversikt som i en annen bank?
Negativt men gir en sjangs

Tips til forbedring
Må logge på etter hver gang jeg invisterte i et nytt prosjekt. Litt få prosjekter å invistere i.
Kunne stått mer utfyllene hva du får igjen inen betalingsplan, ig ikke hva de totalt betaler.

Virker seriøst
Virker seriøst. Sparekonto-konseptet funker bra. Diverse tekniske problemer i det siste (f.eks. BankID-feil, feil i e-postutsending og lange lastetider uten loading-indikasjon) trekker ned. Konkurser/tap trekker også ned. Rundt 5-7 av 100 lån på monner er misligholdt. Monner Crowd sin framside viser i skrivende stund et tap på 0,36 %, og det føler jeg er misvisende, fordi det faktiske tapet jeg ser er kanskje rundt ti ganger høyere enn det. Føler at det er vanskelig å vite om jeg går i pluss eller ikke.

Fornøyd så langt
Veldig fornøyd så langt! Hadde vært fint om man kunne lagt til monner-kontoen inn i sin egen nettbank på samme måte som man kan legge til konti fra andre banker.
Jeg opprettet min profil på monner før jeg investerte i det første prosjektet. Når jeg skulle investere i prosjektet fra hjemmesiden (på mobil) kom det bare opp alternativ for å opprette konto, men ikke for å logge inn i eksisterende konto. Litt tungvint å gå til forsiden å logge inn for så å lete opp prosjektet igjen. Generelt litt bedre brukervennlighet på mobil hadde vært fint. Men dette er bare småpirk, er ellers veldig fornøyd med Monner og all informasjon man finner på nettsiden.

Useriøst selskap
Useriøst selskap
Selve konseptet er veldig god, men gjennomføringen er på bunn. Dårlig informasjonsflyt - usikkerhetsmomenter med store investeringer. Styr unna.

Seriøs og veldig bra
Seriøs og veldig bra. God tilbakemelding og oppfølging.

Odpowiedź od Monio
Virker som dette er seriøst
Virker som dette er seriøst. Er ny i dette gamet, nedbetalingen av lån har ikke begynt ennå men håper dette er en smart måte å investere på.
Savner litt mer utfyllende statistikk på lånene som nedbetales og evt utviklingen på lån som misligholdes lik den statistikken Funding Partner har.
Seriøst opplegg
Seriøst opplegg. Investerer gjerne en tusenlapp her og der via Monner Crowd. Den nye sparekontoen som er tett knyttet til Monner Crowd har gjort prosessen enklere.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.