Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

*Jeg har over 900k investert via plattformen* Monio er godt i gang med "oppvask" og har overtatt risikoen for de kontroversielle prosjektene omtalt i media. Videre er de også igang med å sikre... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Unnlater å gi tilstrekkelige opplysninger og har en sær håndtering av endring i avtalevilkår som forskjellsbehandler investorer og som jeg vil anta øker sjansen for mislighold. Svarer arrogant og un... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dette er svindel satt i system av Monio og daglig leder Marius Dybdahl. De låner ut sparepengene til småsparere til blant annet svindlere og konkurs gjengangere. De sjekker ikke bakgrunnen til låntake... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Overgangen fra Monner til Monio har vært trøblete. Tar ikke nødvendige skritt for å sikre verdier ved mislighold, middels til svake kredittvurderinger, og gir låntaker utsettelser uten långivernes sam... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Pozabankowe usługi finansowe

Napisane przez firmę

Monio er løsningen både for eiendomsbedrifter som trenger kapital og for investorer som vil plassere penger i bedriftslån.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Veldig vanskelig p logge inn

Veldig vanskelig p logge inn. Av en aller annen grunn får jeg til svar at e-postadresse og passord ikke stemmer, og at fødselsnummeret allerede er i bruk. Håpløst

4 października 2021

Hei Wenche,

Takk for at du tar kontakt med Monner Crowd! Vi har forsøkt å kontakte deg over telefon slik at vi kan hjelpe deg å logge inn på din Monner Crowd profil. Det er bare å ringe tilbake når du har tid!

Håper å høre fra deg,

Oceniono na 1 z 5

Styr unna - slett analyse- og oppfølging

Skrev en anmeldelse av Monio tidligere her og gav selskapet 4/5 stjerner. Nå endrer jeg det til 1 stjerne i lys av de siste tiders misligholdte lån. Rett og slett dårlig analyse- og oppfølgingsarbeid av Monio.
Styr unna!

12 września 2021

Hei Kristian,

Tusen takk for fin tilbakemelding!

Vi evaluerer nå informasjonen som blir presentert i kampanjene og tar med oss dine innspill inn i dette arbeidet.

Oceniono na 3 z 5

Bra med flere tilbydere innen…

Bra med flere tilbydere innen crowdfunding. Men jeg likte ikke at man må ha egen konto der. Samt at de tar 1% i gebyr, det gjør ikke andre?!

22 sierpnia 2021

Hei Torunn!

Takk for din tilbakemelding.

Det er vanlig praksis blant crowdfundingplattformer å ta 1% i gebyr. Renten som står på hovedsiden er den faktiske renten investor mottar. Trykker du deg inn på kampanjen vil du se at den faktiske renten til bedriften (bedriftens rente) er 1% høyere enn den som er oppgitt for investor. Det er altså denne prosenten vi tar.

Når det gjelder Monner Sparekonto er dette noe vi kan avslutte for deg om du ikke ønsker å benytte deg av denne. Du vil da betale inn dine fremtidige investeringer med KID og kontonr. Ta gjerne kontakt med oss via hei@monnercrowd.no om dette er noe du ønsker.

Min første investering

Dette er min første investering. Så langt har det gått bra. Kommer til å invistere et mindre beløp en gang per mnd. Så får vi se hvilke erfaringer det vil gi. Er spent på fortsettelsen

16 lipca 2021

Hei Hallvard,

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi håper du blir fornøyd med tjenesten vår.

Oceniono na 5 z 5

Det er fint å vite at pengene går

Det er fint å vite at pengene går tilbake til sparekonto og ikke vanlig brukskonto, slik at man kan investere de på nytt. Hvis jeg kunne foreslå noe så var det å sette minstebeløp på 500 kroner slik de har i Kameo

10 lipca 2021

Hei Rikke,

Tusen takk for din tilbakemelding! 😊

Oceniono na 5 z 5

Ser ut til å fungere greit

Ser ut til å fungere greit. Spent på å se hvor mye jeg kan tjene på liten investering.

8 lipca 2021

Hei Marius,

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Oceniono na 5 z 5

Spennende måte å investere på

Spennende måte å investere på. Greit å ha et alternativ til aksjemarkedet som allikevel kan gi høy avkastning. Veldig brukervennlig og enkelt, så kommer til å investere mer her!

8 lipca 2021

Hei Ida,

Velding enkelt

Monner crowd fungerer veldig bra, god og sikker avkastning.

15 czerwca 2021

Hei Gøran,

Tusen takk for din tilbakemelding, hyggelig å høre at du liker tjenesten vår.

Fornøyd

Så langt, så bra.

9 czerwca 2021

Hei Ingve,

Helt topp

Helt topp. Gode nettsider og god mailservice.

11 maja 2021

Hei Kjell Ove,

Gir dere en sjangs

Må stadig på email å finne inngang i banken, negativt, finnes det ikke en app.
Har null oversikt over det jeg har investert, hvorfor har jeg ikke en kontooversikt som i en annen bank?
Negativt men gir en sjangs

19 kwietnia 2021

Hei Leo,

Takk for at du tar kontakt med Monner Crowd.

Her er vi ikke helt sikker på hva du lurer på. Du kan finne din Monner Sparekonto ved å logge inn hos Monner Crowd, eller du kan logge direkte inn på kontoen inne på SR-Bank sine sider. Monner Crowd har også en app for iPhone, denne kan du finne på app-store.

Inne på "Dine investeringer" finner du din oversikt på hva du har investert, hva du har mottatt i renter, når neste betaling er osv. Selve transaksjonene (betalingene) finner du på din Monner Sparekonto.

Om du har noen flere tilbakemeldinger eller spørsmål er det bare å ta kontakt på hei@monnercrowd.no

Tips til forbedring

Må logge på etter hver gang jeg invisterte i et nytt prosjekt. Litt få prosjekter å invistere i.

Kunne stått mer utfyllene hva du får igjen inen betalingsplan, ig ikke hva de totalt betaler.

17 kwietnia 2021

Hei Lauritz,

Takk for at du tar kontakt med Monner Crowd.

Vi tar sikkerhet på alvor og synes dermed både innlogging og bankID ved investering er viktig.

Når det kommer til betalingsplanen må du gjerne sende oss forslag på hei@monnercrowd.no om hvordan vi kan lage denne mer brukervennlig for deg som investor.

Virker seriøst

Virker seriøst. Sparekonto-konseptet funker bra. Diverse tekniske problemer i det siste (f.eks. BankID-feil, feil i e-postutsending og lange lastetider uten loading-indikasjon) trekker ned. Konkurser/tap trekker også ned. Rundt 5-7 av 100 lån på monner er misligholdt. Monner Crowd sin framside viser i skrivende stund et tap på 0,36 %, og det føler jeg er misvisende, fordi det faktiske tapet jeg ser er kanskje rundt ti ganger høyere enn det. Føler at det er vanskelig å vite om jeg går i pluss eller ikke.

25 marca 2021

Hei Iver,

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Som nevnt i tidligere dialog så opplevde vi dessverre tekniske problemer hos vår mellomleverandør for BankID. De er på saken og vi jobber for at dette ikke skal skje igjen. Vi forstår at slike situasjoner kan skape frustrasjon for våre investorer, og beklager for dette.

Statistikken på vår hjemmeside viser konstatert tap. Dette er altså det totale tapet etter inndrivelsen av pengene er ferdig.

Vi ønsker å være transparente og jobber med å lage en statistikk side som skal vise disse tallene offentlig.

Om du har noen flere spørsmål angående statistikker er det bare å ta kontakt!

Fornøyd så langt

Veldig fornøyd så langt! Hadde vært fint om man kunne lagt til monner-kontoen inn i sin egen nettbank på samme måte som man kan legge til konti fra andre banker.

Jeg opprettet min profil på monner før jeg investerte i det første prosjektet. Når jeg skulle investere i prosjektet fra hjemmesiden (på mobil) kom det bare opp alternativ for å opprette konto, men ikke for å logge inn i eksisterende konto. Litt tungvint å gå til forsiden å logge inn for så å lete opp prosjektet igjen. Generelt litt bedre brukervennlighet på mobil hadde vært fint. Men dette er bare småpirk, er ellers veldig fornøyd med Monner og all informasjon man finner på nettsiden.

7 lutego 2021

Hei Line,

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det gjør at vi kan forbedre tjenesten vår.

Useriøst selskap

Useriøst selskap

Selve konseptet er veldig god, men gjennomføringen er på bunn. Dårlig informasjonsflyt - usikkerhetsmomenter med store investeringer. Styr unna.

27 stycznia 2021

Hei,

Tenkte vi skulle svare deg her også, dersom andre investorer har lignende tanker.

Monio utsender informasjon vedrørende generelle oppdateringer og eventuelle forsinkelser fortløpende.

Dersom det er noe du skulle lure på så er du alltid velkommen til å kontakte oss direkte på e-post hei@monio.no.

Hilsen Monio

Seriøs og veldig bra

Seriøs og veldig bra. God tilbakemelding og oppfølging.

13 stycznia 2021

Odpowiedź od Monio

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Jan!

Oceniono na 5 z 5

Virker som dette er seriøst

Virker som dette er seriøst. Er ny i dette gamet, nedbetalingen av lån har ikke begynt ennå men håper dette er en smart måte å investere på.
Savner litt mer utfyllende statistikk på lånene som nedbetales og evt utviklingen på lån som misligholdes lik den statistikken Funding Partner har.

11 stycznia 2021

Seriøst opplegg

Seriøst opplegg. Investerer gjerne en tusenlapp her og der via Monner Crowd. Den nye sparekontoen som er tett knyttet til Monner Crowd har gjort prosessen enklere.

6 stycznia 2021

Hei Iver,

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej