Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

*Jeg har over 900k investert via plattformen* Monio er godt i gang med "oppvask" og har overtatt risikoen for de kontroversielle prosjektene omtalt i media. Videre er de også igang med å sikre... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Unnlater å gi tilstrekkelige opplysninger og har en sær håndtering av endring i avtalevilkår som forskjellsbehandler investorer og som jeg vil anta øker sjansen for mislighold. Svarer arrogant og un... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dette er svindel satt i system av Monio og daglig leder Marius Dybdahl. De låner ut sparepengene til småsparere til blant annet svindlere og konkurs gjengangere. De sjekker ikke bakgrunnen til låntake... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Overgangen fra Monner til Monio har vært trøblete. Tar ikke nødvendige skritt for å sikre verdier ved mislighold, middels til svake kredittvurderinger, og gir låntaker utsettelser uten långivernes sam... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Pozabankowe usługi finansowe

Napisane przez firmę

Monio er løsningen både for eiendomsbedrifter som trenger kapital og for investorer som vil plassere penger i bedriftslån.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

For mange misligholdte lån

Jeg har investert i lån på Monner / Monio plattformen i ca 2 år nå. Til å begynne med ( da firmanavnet var Monner ) gikk det greit med lånene, de ble tilbakebetalt. Mrk, jeg investerer kun i risikoklasse a og b lån med dertil lavere rente for å minske risikoen så mye som mulig. Nå det siSte året har det vært mange forsinkelser på tilbakebetalingene og 2 av lånene jeg har investert i der har firmaene gått konkurs med påfølgende tap for meg. Er klar over at crowdfunding er en risiko men har ikke opplevd forsinkelser fra en annen stor Crowdfunding plattform jeg investerer i. Renter er også dårligere i forhold til risiko på Monner i forhold til andre plattformer. Det virker som Monner ikke bryr seg om kundene sine taper penger, de får sin provisjon uansett. Er meget skuffet, særlig når det var Monner som som inspirerte meg til å begynne med crowdfunding.

13 października 2022

Hei Gøran,

Takk for at du tar kontakt med Monio og takk for din tilbakemelding.

Det er leit å høre at du har hatt en dårlig opplevelse hos oss, og opplever at Monio ikke bryr seg om sine kunder. Våre investorer er ryggraden i vår bedrift, og hele businessmodellen vår er bygget på fornøyde kunder som investerer i våre kampanjer. Derfor ser vi på ethvert tap for våre investorer også som et tap for Monio. Vi jobber stadig for å minimalisere risikoen til våre investorer.

Som du nevner har det dessverre vært mange forsinkelser hos oss den siste tiden. Vi har tett oppfølging med de selskapene dette gjelder, og har imidlertid stor tro på at disse forsinkelsene vil løsne etterhvert. Grunnen til at vi tror at det vil løsne er at de aller fleste låntakerne har forelagt oss troverdige planer for hvordan de skal løse sine utfordringer, for eksempel ved snarlig salg av boliger. Vi sender ut løpende oppdateringer på forsinkelser over e-post til investorene, og dersom du skulle ha noe videre spørsmål må du ikke nøle med å ta ta direkte kontakt med oss via hei@monio.no.

Alle lån via Monio i trøbbel per juni 2023

Det er forsinkelser i tilbakebetaling eller konkurs for ALLE mine 4 lån (B sikkerhet) via Monio per juni 2023. (Oppdatert juni 2023) Jeg beklager jo at jeg har stolt på Monio, og slår også fast at jeg ikke har hatt noen problemer med FundingPartner. Monio skaper også et urealistisk positivt bilde av mislighold fordi saker med mislighold ikke avsluttes, slik tilfellet er for det eldste avviket blant mine fire lån.

7 lipca 2022

Hei,

Vi har dessverre hatt en sommer preget av flere forsinkelser enn vanlig. Mange av forsinkelsene gjelder samme selskap og prosjekt.

Heldigvis ser vi nå at situasjonen bedrer seg. Denne uken har mange av forsinkelsene blitt betalt, og forsinkede innfrielser har allerede blitt eller skal refinansieres den kommende tiden. Vi har oversikt over situasjonen hos samtlige låntakere og har tro på at forsinkelsene vil fortsette å falle videre.

Vi sender ut jevnlige oppdateringer på hvordan det går med selskapene. Skulle du mot formodning ha problemer med å motta disse eller noen ytterligere spørsmål så må du ikke nøle å ta direkte kontakt med oss på hei@monio.no.

Oceniono na 1 z 5

Gir veldig lite informasjon om hva som…

Gir veldig lite informasjon om hva som skjer med investeringen, jeg mistet alle pengene og de har ikke sendt e-post eller sagt noe - ikke bruk!

7 lipca 2022

Hei,

Monio utsender informasjon vedrørende forsinkelser fortløpende. Hvis du ikke har mottatt noen oppdateringer vedrørende forsinkelser så er det viktig at du tar kontakt med kundeservice på vår hjemmeside, slik at vi kan finne ut av hva som er årsaken til at du ikke har mottatt oppdateringer.

Det er også mulig å ta kontakt med oss direkte via hei@monio.no om du skulle ha noen ytterlige spørsmål.

Ser bra ut

Er foreløpig nybegynner, men det ser bra ut. Enkelt å investere, og det virker sikkert.

16 maja 2022

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

FundingPartner - app

FundingPartner har en app. Mye enklere og i tillegg har deres prospekter gitt høyere rente og bedre sikkerhet..

11 kwietnia 2022

Hei,

Monio har for tiden ingen app. Dette er noe vi ønsker å utvikle i fremtiden, men det er ingen foreløpige tidspunkt på når dette vil være. Du skal forresten ha tilgang til all funksjonalitet på websiden Monio.no, også på mobilen.

Monio og FundingPartner er to av de største aktørene innen lånebasert crowdfunding i Norge. Historisk sett har rentenivået vært ganske likt. Monio spesialiserer seg på lån til eiendomsselskaper med pant i fast eiendom. FundingPartner har og en del andre type lån som venture debt, til andre type selskaper enn eiendomsselskaper som kan stille fast sikkerhet.

Oceniono na 4 z 5

Litt kritisk til at man må opprette…

Litt kritisk til at man må opprette konto i SR-Bank for å kunne investere.

4 kwietnia 2022

Hei,

Vi har andre løsninger dersom man ikke ønsker å opprette en sparekonto i SR-Bank. Ta gjerne kontakt på e-post til hei@monio.no så vil du få hjelp!

Oceniono na 3 z 5

A better solution for mobile phones…

A better solution for mobile phones would be appreciated, as I'm often not using PC when new loans are available. A mobile solution should notify when new loans are available. You may take a look at the solution provided by FundingPartner, which I prefer over Monio due to the mobile app.

4 kwietnia 2022

Hello,

Monio currently does not have an app. This is something we would like to develop in the future, but there is no set date as to when this will be. By the way, you will have access to all functionality on the Monio.no website, also on your mobile.

Best regards,
Monio

Oceniono na 5 z 5

Deltagelse i utlån i eiendomsmarkedet

Svært låg misligholdelse av lån.
Enkelt og gjennomsiktig konsept
Proff. vurderings-team
Bankeiet plattforms-konsept
Tilnærmet kun realsikrede-lån
God og saklig veiledning uten skryt
Tar småinvestorer og diversifisering på alvor

19 marca 2022

Hei,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! :)

Renten bør ligge på 8-10%

Renten til oss som utlånere bør ligge 8-10% og sikkerheten bør ikke være noe dårligere enn kategori C, helst 1.prioritet eller likestilt 1.prioritet.

13 marca 2022

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi legger ut kampanjer med ulik risikoklasse, rente og sikkerhet slik at investorene selv kan ta en beslutning på hvilken investeringsstrategi som passer den enkelte.

Majoriteten av kampanjene som publiseres er sikret med 1. prioritets pant.

Oceniono na 3 z 5

Litt frusterende at man må være klar…

Litt frusterende at man må være klar 12.00 de dagene det kommer prosjekter og at det er utlånt i løpet av ett minutt

7 marca 2022

Hei,

Vi forstår at det kan være frustrerende å tegne seg når lånene blir fulltegnet så raskt. Vi har opplevd en økt etterspørsel etter å investere i eiendomslån og vi har derfor økt vår markedsføring for å tiltrekke oss flere solide prosjekter slik at vi kan publisere flere lån og følge etterspørselen. Vårt mål er å aldri bli utsolgt slik at det alltid ligger kampanjer ute tilgjengelig for våre investorer.

NB: Husk å laste ned siden på nytt klokken 12:00 dersom du skal investere i et lån som vil bli raskt fulltegnet.

Oceniono na 2 z 5

Har brukt tjenesten siden lansering

Har brukt tjenesten siden lansering. Ganske fornøyd i starten, men nå virker ting å stoppe opp.
Webappen blir tregere og tregere, tilgangen på lån er lav å tegne seg i er lav og når eneste tilgjengelige valg for pålogging er Facebook (kan ikke endres) er det begrenset hvor jeg får logget in.

7 stycznia 2022

Hei Marius,

Takk for at du tar kontakt med Monio!

Når det gjelder antall kampanjer vi legger ut så har Monio det siste året hatt en svært stor vekst. I 2020 formidlet Monio 89 kampanjer på totalt ca. 154 MNOK. I 2021 formildet Monio 138 kampanjer på totalt ca. 331 MNOK. Det har da vært en økning i antall kampanjer med 55% og lånevolum på 115% fra 2020 til 2021. Vi forventer også vekst i antall kampanjer og lånevolum i 2022.

Det er også mulig å endre innloggingsmetode fra Facebook innlogging til vanlig innlogging med mail og passord. Dette vil vår kundeservice kunne hjelpe deg med om du tar kontakt med de på hei@monio.no.

Oceniono na 5 z 5

Fikk anbefalt monnercrowd via…@slikblirdurik

Fikk anbefalt monnercrowd via Instagram. Vanvittig enkelt og opprette konto, overføre penger og velge hvilke prosjekter du vil investere i. Vanvittig fornøyd så langt og har lånt ut penger til mine første to prosjekter. Kommer garantert til å anbefale monner til mine egne følgere!

27 listopada 2021

Hei Else,

Tusen takk for fin tilbakemelding. Hyggelig å høre at du liker tjenesten vår!

Hilsen Monner Crowd

Oceniono na 3 z 5

Få appen opp og gå igjen

Få appen opp og gå igjen. Mye mer tungvint å gå via hjemmesidene. Kjedelig at det bare er eiendomsinvesteringer nå, men kjedelig og snitt på over 9% er en fin måte å spre risiko på.

11 października 2021

Hei Odd-Erik,

Takk for din tilbakemelding!

Det er dessverre blitt bestemt å legge ned appen inntil videre. Denne kommer derimot til å bli bygget opp igjen på et senere tidspunkt. Som app-bruker tar vi gjerne i mot forslag om forbedring og utvikling av appen. Vi beklager for ulempen dette medfører og håper å komme sterkere tilbake med en mer brukervennlig app i fremtiden.

Du skal forresten ha tilgang til all funksjonalitet på websiden Monnercrowd.no, også på mobilen.

Selv om vi primært formidler lån til eiendomsselskap vurderer vi også andre type selskaper og behov. Men da er sikkerheten som kan stilles for lånet sentralt. Sikkerheten vi godtar vil i hovedsak være pant i eiendom eller personlig garanti. Dette er for å minske risikoen til våre investorer mest mulig.

Si i fra om det er noe mer du lurer på. Du kan også nå oss på hei@monnercrowd.no.

Hilsen Monner Crowd

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej