*Jeg har over 900k investert via plattformen* Monio er godt i gang med "oppvask" og har overtatt risikoen for de kontroversielle prosjektene omtalt i media. Videre er de også igang med å sikre... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Unnlater å gi tilstrekkelige opplysninger og har en sær håndtering av endring i avtalevilkår som forskjellsbehandler investorer og som jeg vil anta øker sjansen for mislighold. Svarer arrogant og un... Zobacz więcej
Dette er svindel satt i system av Monio og daglig leder Marius Dybdahl. De låner ut sparepengene til småsparere til blant annet svindlere og konkurs gjengangere. De sjekker ikke bakgrunnen til låntake... Zobacz więcej
Overgangen fra Monner til Monio har vært trøblete. Tar ikke nødvendige skritt for å sikre verdier ved mislighold, middels til svake kredittvurderinger, og gir låntaker utsettelser uten långivernes sam... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Monio er løsningen både for eiendomsbedrifter som trenger kapital og for investorer som vil plassere penger i bedriftslån.
Dane kontaktowe
Kongens gate 12, 0153, OSLO, Norwegia
- hei@monio.no
- monner.no
Inni użytkownicy przeglądali również
For mange misligholdte lån
Jeg har investert i lån på Monner / Monio plattformen i ca 2 år nå. Til å begynne med ( da firmanavnet var Monner ) gikk det greit med lånene, de ble tilbakebetalt. Mrk, jeg investerer kun i risikoklasse a og b lån med dertil lavere rente for å minske risikoen så mye som mulig. Nå det siSte året har det vært mange forsinkelser på tilbakebetalingene og 2 av lånene jeg har investert i der har firmaene gått konkurs med påfølgende tap for meg. Er klar over at crowdfunding er en risiko men har ikke opplevd forsinkelser fra en annen stor Crowdfunding plattform jeg investerer i. Renter er også dårligere i forhold til risiko på Monner i forhold til andre plattformer. Det virker som Monner ikke bryr seg om kundene sine taper penger, de får sin provisjon uansett. Er meget skuffet, særlig når det var Monner som som inspirerte meg til å begynne med crowdfunding.

Odpowiedź od Monio
Den norske platformen med flest…
Den norske platformen med flest tilgjengelige lån til investering. I tillegg god sparekonto som fungerer godt i tandem med investeringene.
Alle lån via Monio i trøbbel per juni 2023
Det er forsinkelser i tilbakebetaling eller konkurs for ALLE mine 4 lån (B sikkerhet) via Monio per juni 2023. (Oppdatert juni 2023) Jeg beklager jo at jeg har stolt på Monio, og slår også fast at jeg ikke har hatt noen problemer med FundingPartner. Monio skaper også et urealistisk positivt bilde av mislighold fordi saker med mislighold ikke avsluttes, slik tilfellet er for det eldste avviket blant mine fire lån.

Odpowiedź od Monio
Gir veldig lite informasjon om hva som…
Gir veldig lite informasjon om hva som skjer med investeringen, jeg mistet alle pengene og de har ikke sendt e-post eller sagt noe - ikke bruk!

Ser bra ut
Er foreløpig nybegynner, men det ser bra ut. Enkelt å investere, og det virker sikkert.

FundingPartner - app
FundingPartner har en app. Mye enklere og i tillegg har deres prospekter gitt høyere rente og bedre sikkerhet..

Odpowiedź od Monio
Litt kritisk til at man må opprette…
Litt kritisk til at man må opprette konto i SR-Bank for å kunne investere.

Odpowiedź od Monio
A better solution for mobile phones…
A better solution for mobile phones would be appreciated, as I'm often not using PC when new loans are available. A mobile solution should notify when new loans are available. You may take a look at the solution provided by FundingPartner, which I prefer over Monio due to the mobile app.

Fornøgd så langt :-)
Fornøgd så langt. Sparer eventuell siste stjerne til eg har fått meir erfaring :-)

Odpowiedź od Monio
Deltagelse i utlån i eiendomsmarkedet
Svært låg misligholdelse av lån.
Enkelt og gjennomsiktig konsept
Proff. vurderings-team
Bankeiet plattforms-konsept
Tilnærmet kun realsikrede-lån
God og saklig veiledning uten skryt
Tar småinvestorer og diversifisering på alvor

Renten bør ligge på 8-10%
Renten til oss som utlånere bør ligge 8-10% og sikkerheten bør ikke være noe dårligere enn kategori C, helst 1.prioritet eller likestilt 1.prioritet.

Odpowiedź od Monio
Litt frusterende at man må være klar…
Litt frusterende at man må være klar 12.00 de dagene det kommer prosjekter og at det er utlånt i løpet av ett minutt

Odpowiedź od Monio
Har brukt tjenesten siden lansering
Har brukt tjenesten siden lansering. Ganske fornøyd i starten, men nå virker ting å stoppe opp.
Webappen blir tregere og tregere, tilgangen på lån er lav å tegne seg i er lav og når eneste tilgjengelige valg for pålogging er Facebook (kan ikke endres) er det begrenset hvor jeg får logget in.

Fikk anbefalt monnercrowd via…@slikblirdurik
Fikk anbefalt monnercrowd via Instagram. Vanvittig enkelt og opprette konto, overføre penger og velge hvilke prosjekter du vil investere i. Vanvittig fornøyd så langt og har lånt ut penger til mine første to prosjekter. Kommer garantert til å anbefale monner til mine egne følgere!

Odpowiedź od Monio
Få appen opp og gå igjen
Få appen opp og gå igjen. Mye mer tungvint å gå via hjemmesidene. Kjedelig at det bare er eiendomsinvesteringer nå, men kjedelig og snitt på over 9% er en fin måte å spre risiko på.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.