Helaas had ik een verkeerd artikel ontvangt. Dit was een jacket in plaats van een skipully. Super snelle reactie, zelfs in het weekend. Het juiste artikel zou na ontvangst van de retourzending verstuu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Ich habe bei Decathlon Skisocken bestellt. Am Ende des Bestellprozesses habe ich bemerkt, dass die Skisocken von Modemania sind. Die Socken waren viel zu lange und eine schlechte Qualität. Wir haben A... Zobacz więcej
Modemania.nl biedt A-merken ondermode en accessoires voor het hele gezin. Of je nu op zoek bent naar boxershorts, sokken, sportkleding of diverse winter accessoires; je shopt het op Modemania.nl!
Holandia
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Gekocht via BOL.com willen toch graag een review plaatsen om dat link niet werkte! Mijn vrouw heeft vaak van deze sportsokjes gekocht bij diverse bedrijven maar was er nooit tevreden over! Nu heeft ze voor de eerste keer deze sokje via Bol.com / Modemania en is echt enthousiast.
Heel lang moeten wachten,de kleding ruikt naar gedragen,het rugeticket is er netjes uitgeknipt door iemand anders,slechte kwaliteit,pure oplichting,nooit meer.. ik heb een vod gekocht,jammer
Slecht.
Mijn pakket is nog steeds niet bezorgd en is nog steeds onderweg... zogenaamd. In het begin was het contact oke en nu hoor ik niks meer van ze.
Bestel hier nooit meer!
Zelfde ervaring helaas als een andere klant: had direct bij modemania besteld (niet via Decathlon) direct betaald en nu na 10 dage nog steeds geen product ontvangen, klantenservice waardeloos, gaat niet op mijn vraag in dat ik mijn geld terug wil.
Prima website en bestelling snel ontvangen.
Ik had een set van 10 x boxershorts van Puma besteld. Helaas is de kwaliteit van deze boxers echt niet ok, maar daar kan modemania niets aan doen.
Ik zou dus wel nog een keer via deze site bestellen, maar ik zal nooit meer Puma kopen!
Bestelling werd door de site als "frauduleus/verdacht" ingedeeld, ondanks onmiddellijke betaling met Paypal bij bestelling. Hierdoor geen verzending en dus in de problemen door ontbrekende spullen. Deze site werkt ook samen et Bol en Decathlon, ik koos bewust om rechtstreeks bij hen zelf te bestellen om de handelaar zelf wat meer te gunnen. Dat had ik beter niet gedaan...
Bestelling van 70 euro geplaatst en is nooit geleverd. Chauffeur van de bezorgdienst heeft het ergens afgegeven maar weet zelf ook niet meer waar. Volgens modemania is het gewoon afgeleverd en is de zaak daarmee klaar.
Na het lezen van de ervaringen was ik sceptisch maar ze hadden precies wat ik zocht. Op Kiyoh stonden wel goede ervaringen dus toch besteld. Alles prima in orde. Snel geleverd door GLS. Ik raad deze winkel dus gewoon aan.
Bestelling werd snel geleverd. Helaas ontbrak er een item maar die werd nageleverd na een telefoontje én een mailtje. Daarom vier sterren in plaats van vijf. Vriendelijke klantenservice.
21/4 besteld, bevestigd, maar nooit geleverd, bleek achteraf niet op voorraad te zijn. Telefonisch wordt van alles beloofd maar nu op 2/6 is de terugbetaling nog steeds niet ontvangen.
Mijn vrouw en ik hebben al vaker iets besteld bij modemania.nl en zijn erg tevreden over de kwaliteit en de levering. De website heeft een fraai design en bestellen gaat heel gemakkelijk. Naar onze mening is modemania.nl zeker een aanrader. Wij zijn in ieder geval vaste klant.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.