Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Bestelling geplaatst bij deze webshop omdat het leek op een Nederlandse winkel, maar dit blijkt totaal niet te kloppen. Na ontvangst viel de kwaliteit van de jas erg tegen en de maatvoering klop... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

2 stuks kleding besteld, november 2024. Net voor kerst separaat geleverd door onbekende bezorgdienst. Een artikel te behouden, een artikel niet overeenkomstig het aanbod van het product, materiaal en... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1 gwiazdka

Odpowiada na 22% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 1 z 5

Bestelling geplaatst bij deze webshop…

Bestelling geplaatst bij deze webshop omdat het leek op een Nederlandse winkel, maar dit blijkt totaal niet te kloppen. Na ontvangst viel de kwaliteit van de jas erg tegen en de maatvoering klopte niet.

Bij retour blijkt dat het product naar China gestuurd moet worden op eigen kosten, wat vooraf nergens duidelijk vermeld stond. Op de website worden meerdere namen gebruikt (o.a. Jansen Utrecht, Jansen Schoenen Haarlem en Northfield Leather Milwaukee) en een KvK-nummer dat hoort bij een marketingbureau, niet bij een kledingwinkel.

Na veel mailcontact werd uiteindelijk een gedeeltelijke terugbetaling aangeboden, maar na akkoord hoor je vervolgens niets meer.

Dit voelt zeer misleidend. Wees voorzichtig en bestel hier niet.

18 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Dit is een nepwebsite die kleding…

Dit is een nepwebsite die kleding verkoopt. De afbeelding op de website is oplichterij. Ze bestellen de kleding uit China zonder enige kwaliteitscontrole en met goedkope materialen. Ze zeggen dat je 30 dagen retourrecht hebt, maar dat doen ze niet. Ze geven 75% korting op de volgende aankoop of 30% geld terug. De hele website is gewoon oplichterij.

9 października 2025

OPLICHTERS!!!

17 juli bestelling geplaatst twv 122 euro NADAT we trustpilot op de site zagen staan dachten we dat het goed was MAAR HELAAS...nog altijd niets ontvangen en nu bestaat de winkel niet meer op internet.
WALGELIJKE OPLICHTERS zijn het! NIET KOPEN het is oplichting vanuit het buitenland :(:(:(

17 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

IDEAL spant samen met oplichtende webshops en wordt steeds rijker

bestelling geplaatst met bestelnummer Bestelnummer #1751. Nooit wat gehad.
Doen alsof ze in Utrecht zitten met hun valse Hollandse naam Mode met Jansen.
Ze begrijpen nu dat we in Nederland die vreemde namen al doorhebben, dus spelen ze het hard met Hollandse namen en sturen af en toe wat prularia naar klanten om de boel draaiende te houden. Wat een valse tegenberichten lees ik hier allemaal van Jansen, wat een vuillakken.
Pure scam en IDEAL de MOB, doet er niks aan want die verdiend ook zijn centjes aan elke overmaking.
Schandalig dit, de regering moet deze hand en spandiensten van IDEAL aan banden leggen, vroeger haalden ze je geld terug en werd zo een shop gewaarschuwd.
Nu zegt IDEAL keihard: eigen schuld dikke bult.
Waarom kunnen de Amerikaanse de betaaldiensten je beschermen en Europa niet. Waarom doet de regering niks hier aan en geeft IDEAL vrij spel om met deze oplichters samen te spannen om de burgers zo in de tang te houden met deze oplichterij.
Kijk hoelang Mode met Jansen, zogenaamd in Utrecht "maar eigenlijk in HongKong" nog door mag gaan via IDEAL mensen op te lichten met hun zogenaamd goedkope kleding/vandaag besteld morgen in huis.
Mensen, als je geen Klarna,Riverty of telefoonnummer ziet, koop nooit, zelfs Riverty is tegenwoordig geen zuivere koffie, want ook die willen je soms het mes op de keel leggen als je niks hebt ontvangen en blijven ze je stalken voor een oplossing.

10 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Als ik 0 sterren kon geven had ik het…

Als ik 0 sterren kon geven had ik het gedaan.
De website lijkt van een Nederlands modehuis te zijn maar is eigenlijk een dropshipper die waren levert van zeer slechte kwaliteit. De broeken die ik had besteld zouden van wol zijn maar waren uiteindelijk van plastic en waren zeker 3 maten kleiner dan beschreven. Ik heb recht op ontbinding of vernietiging van de overeenkomst wegens bedrog of dwaling. De chatbot-achtige email reacties boden mij een vergoeding van 20% van de prijs aan of het op eigen kosten terugsturen naar China. Wat hier gebeurt mag juridisch gezien niet, dus alstublieft schroom er niet om om hier melding van te maken bij autoriteiten of in het geval van grote bedragen, juridische hulp in te schakelen of dit bedrijf voor de rechter te dagen.

19 stycznia 2025

Beste klant,

Het spijt ons dat u niet de service heeft gekregen die u verwachtte. Hoewel onze webshop inmiddels is gesloten, staan we klaar om uw probleem alsnog netjes op te lossen.

📧 Mail ons op modehuisjansen@gmail.com met uw bestelnummer en een korte beschrijving van de klacht. Dan zoeken we direct een passende oplossing en – indien nodig – verzorgen we binnen 14 dagen een terugbetaling.

Ben er helaas ingetrapt!

Ben er helaas ingetrapt!. Ik heb helaas verzuimd eerst het bedrijf in kwestie te Googelen, alvorens iets te bestellen. Welnu, dacht een prachtige deal te hebben gemaakt. Mooie website en dito (kleding/schoenen) echter compleet gescamd! Ze hadden het ordinaire marketingverhaal, bedrijf moet helaas sluiten en algehele leegverkoop. Nou mooi niet dus. Het is gewoon oplichting. Het begon gelijk goed, betaling gedaan, daarna kort mailtje, dat wegens overweldigende belangstelling, de levering met 14 dagen verlengd werd. Toen had mij reeds een lampje moeten gaan branden. Ik heb het op 01 maart jl. besteld. Het is 1 mei 2025 en heb nog steeds NIETS ontvangen. Mijn geld krijg ik ook niet terug, ondanks met chat GTP verzonnen antwoordreacties op mijn emails. Jansenstyle is inmiddels uit de lucht. Maar ze hebben nog legio andere scam-bedrijven op de plank kennelijk liggen.

1 kwietnia 2025

Beste klant,

📧 Mail ons op modehuisjansen@gmail.com met uw bestelnummer en een korte beschrijving van de klacht. Dan zoeken we direct een passende oplossing en – indien nodig – verzorgen we binnen 14 dagen een terugbetaling.

Its a scam

Its a scam, you wont be receiving the same products you see on the website.
Trying to get your money back is impossible.

DO NOT BUY

20 kwietnia 2025

Oceniono na 1 z 5

Die ene ster zijn er eigenlijk nog 3…

Die ene ster zijn er eigenlijk nog 3 teveel!
Min 2 sterren zou dichter bij de waarheid zijn.
Ik bestelde en betaalde eind oktober 2024 bij dit geweldige modehuis 2 vestjes.
Deze werden maar niet geleverd, na meerdere keren gemaild te hebben kreeg ik midden december eindelijk contact.
Ze waren onderweg, op de vraag of dit nog voor kerst ging lukken kon men geen antwoord geven.
U raadt het al, het werd midden januari!
Wat kwam er binnen 2 vestjes in een andere kleur dan besteld, model jutten zak.
Ik volgens de regels de zaak teruggestuurd met een vreemde aanhef, H-101475, postbus 7272, 3109 AG Schiedam.
U raadt het al weer, nooit meer iets gehoord!
Op hun mailadres gestuurde berichten alleen maar radiostilte.
Naar mijn geld kan ik natuurlijk fluiten.
Het is in mijn ogen gewoon regelrechte oplichterij.
Ik hoop dat deze review mag bijdragen aan het totaal laten verdwijnen van dit soort bedrijven.

29 marca 2025

Oceniono na 1 z 5

Geen echt bedrijf of ze gebruiken naam…

Geen echt bedrijf of ze gebruiken naam van deze modezaak. Dacht wat te scoren omdat ze alles moesten leeg verkopen. Komt alles gewoon uit China. Bagger

27 marca 2025

V E R M I J D E N

Helaas lees ik nu pas eenzelfde soort ervaring als waar ik in terecht ben gekomen. Slecht product geleverd qua gelijkenis foto, kwaliteit en maatvoering. Inmiddels al 3 mailtjes verder aan ze zonder enige reactie. Je denkt een nederlandse site te benaderen, maar is dus niet zo. Ik hoop dat ik deze review nog in een positievere om kan gaan zetten, door een keurige gepaste oplossing te verkrijgen.....

16 marca 2025

OPLICHTERS

Kleur en kwaliteit héél erg slecht. Komt niet overeen met de website. Na veel over en weer mailen (foto's moeten doorsturen om tijd te rekken) krijg ik de melding dat ik de 2 producten naar 2 verschillende adressen in CHINA moet terugsturen binnen 30 dagen. Kosten verzending en verzekering op eigen rekening. Veel duurder dan de producten. OPLICHTERS

17 marca 2025

Oceniono na 1 z 5

Nog nooit online kledij gekocht

Nog nooit online kledij gekocht , nu laten verleiden door mooie website en direct prijs ! Trui van 40 euro , oogde mooi op de website . Geleverd bleek het een ineengekrompen gebreide zak te zijn . Mail gestuurd voor teruggave van ons geld , eenmaal vriendelijke terug voor omruiling waar wij niet akkoord mee gingen . Geen reacties meer ontvangen , terug mails gestuurd maar nooit geen antwoord meer gekregen . Frauduleus bedrijf , niet in zee mee gaan !!!

30 stycznia 2025

Slechter kan niet

Zelfde slechte ervaring als iedereen. Kwaliteit van de kleding is ver onder de maat, kun je voor een derde van de prijs bij een supermarktketen kopen.
Aanvankelijk een vriendelijke mail van Daan maar vervolgens kun je niet meer terug mailen, is het adres als wel het bedrijf niet meer bestaande...
Weggegooid geld!
Frauduleus bedrijf,schandalig!

27 lutego 2025

Het is minder dan 1 ster waard

Het is minder dan 1 ster waard
Lang wachten op de bestelling ( 8 weken) , veel vriendelijke mailtjes, uiteindelijk is de kleur en de kwaliteit niet OK, dus vraag ik hoe ik kan retourneren. Ook daarop vriendelijke reacties van DAAN, met vraag het product en de verpakking te mailen, daarna zou een adres komen en bij ontvangst door hen van mijn product zou geld terug komen.
Maar vanaf dat moment wordt ik geblokkeerd, en wordt aangegeven dat dit mailadres niet bestaat.
Ik kan dus fluiten naar mijn geld!
Schandalig, hoe kunnen we hier verder over in actie komen? ( ik lees zoveel vergelijkbare ervaringen!)

7 marca 2025

Oceniono na 1 z 5

Ook hier jas besteld ,past niet eerst…

Ook hier jas besteld ,past niet zou winterjas moeten zijn ,is erg dun slecht afgewerkt .eerst vriendelijk of ik iets anders in ruil wou hebben mocht jas houden,gaf aan retour en geld terug.
Moest foto,s aanleveren ,dan zou het beoordeeld worden en dan geld terug.
Onder de naam stond Daan
Helaas iedere keer komt de mail niet aan en lijkt die uit de lucht te zijn ,kan geen enkel kontakt met hun krijgen.
Wil echt mijn geld terug zodat ik een andere jas voor mijn dochter kan kopen

5 marca 2025

Oplichters

Oplichters. En niks anders

6 stycznia 2025

Oceniono na 2 z 5

Geen antwoord

Geen antwoord op mijn retourlevering en geen geld teruggestort.

6 listopada 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej