Skickade in min telefon till försäljning. Längre än så kom jag inte. Fick aldrig några pengar för telefonen, enligt PostNord har telefonen levererats till företaget.. har försökt få tag på företage... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Köp inget ifrån dom! Varning! Dom säljer kopior. Köpte Samsung hörlurar och fick billiga kopior som inte ens funkade. Trasiga hörlurar. Blev erbjuden nya lurar tackade nej ville reklamera produkten fi... Zobacz więcej
Tyvärr är de kriminella numera, beställde Iphone den 25 september, 27 september fick jag att paketet fått en postnord länk, men de lämnar aldrig in paketet, och de har fortfarande inte gjord det. Väld... Zobacz więcej
Bedrägeri!!! Köp ej hos dem!! Beställde en iphone 11 pro max, tog telefonen hem med en skärm som kunde slockna själv eller att styra saker själv. Och det skulle vara i ny skick. Kontaktade dem, de... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi är en av Sveriges ledande aktörer på inköp/sälj av begagnade mobiler och surfplattor. Vi säljer även helt nya telefon som köps in i större partier för att på så vis kunna pressa priset till dig som kund. Våra begagnade mobiler köper vi in ifrån privatpersoner och företag som valt att köpa nya telefoner. Därefter så felsöker vi dem, byter ofta ut det som krävs och lämnar 12 månaders garanti som trygghet till dig som kund!
Dane kontaktowe
Ullavigatan 44, 703 57, Örebro, Szwecja
- info@mobilpart.se
- mobilpart.se
Inni użytkownicy przeglądali również
snabb och utmärk service
Mycket bra
Sålde min gamla mobil till Mobilpart.se, och fick ett riktigt bra pris och trevligt bemötande. Jag fick också svar snabbt när jag mejlade. Rekommenderas varmt!!!
MOBILEN!ÄR OBESKRIVLIG OCH JÄTTE!)Bra
Stort tack för all hjälp med att rätta…
Stort tack för all hjälp med att rätta till min beställning som först krånglade!
Vänligen
Peter
Har väntat 1 väcka och inte hört av…
Har väntat 1 väcka och inte hört av postnord så jag vet inte om det var ett bra köp. Men det är ju jul tid så hoppas de dyker upp
Ärligt snabb jag mycket nöjd
Bara jätte nöjd....
Mycket nöjd.
En värdering som kändes rättvis och pengarna kom efter ett par dagar som utlovats. Kommer absolut använda mig av deras tjänster igen.
Snabb leverans. Hoppas det fungerar lika bra om ngt skulle krångla. Men än så länge helt nöjd!
Värderade telefonen till över 1000kr
Värderade telefonen till över 1000kr, ska få 80kr. Klagade, inget svar

Odpowiedź od Mobilpart.se
Telefonen stämde bra överens med…
Telefonen stämde bra överens med beskrivningen. Hade dock kunnat vara mer hygieniskt och rengöra laddare och hörlurar eller eventuellt höja priset och skicka med nya tillbehör. Nu fick jag rengöra dessa själv.

Odpowiedź od Mobilpart.se
Ej original skärm på mobilen
Tog bort det förra omdömet pågrund av att det blev missförstånd och att dem ringde och ville diskutera om mitt omdöme. Men nu skriver jag ett nytt. Fick hem iPhone 11 men min son märkte att det var något annorlunda med skärmen. Det visar sig inte vara original skärm från Apple vilket medför dålig kvalitet på bilden, skärmen ser grå ut på ställen den ska vara svart.

Odpowiedź od Mobilpart.se
Snabb leverans, bra skick på den begagnade mobilen. Har inget att klaga på
Köpte en telefon och fick den
Bra telefon och jättebra service!
Superfin telefon som fungerade utmärkt
Superfin telefon som fungerade utmärkt! Tryggt och bra köp med snabb leverans. 👍
Mycket smidigt att köpa begagnad mobil…
Mycket smidigt att köpa begagnad mobil här!
Skicket stämde precis med vad som stod i beskrivningen.
Mycket gott skick stod det och telefonen hade inga synliga märken eller sprickor.
Även batteriet är i bra skick.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.