Skickade in min telefon till försäljning. Längre än så kom jag inte. Fick aldrig några pengar för telefonen, enligt PostNord har telefonen levererats till företaget.. har försökt få tag på företage... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Köp inget ifrån dom! Varning! Dom säljer kopior. Köpte Samsung hörlurar och fick billiga kopior som inte ens funkade. Trasiga hörlurar. Blev erbjuden nya lurar tackade nej ville reklamera produkten fi... Zobacz więcej
Tyvärr är de kriminella numera, beställde Iphone den 25 september, 27 september fick jag att paketet fått en postnord länk, men de lämnar aldrig in paketet, och de har fortfarande inte gjord det. Väld... Zobacz więcej
Bedrägeri!!! Köp ej hos dem!! Beställde en iphone 11 pro max, tog telefonen hem med en skärm som kunde slockna själv eller att styra saker själv. Och det skulle vara i ny skick. Kontaktade dem, de... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi är en av Sveriges ledande aktörer på inköp/sälj av begagnade mobiler och surfplattor. Vi säljer även helt nya telefon som köps in i större partier för att på så vis kunna pressa priset till dig som kund. Våra begagnade mobiler köper vi in ifrån privatpersoner och företag som valt att köpa nya telefoner. Därefter så felsöker vi dem, byter ofta ut det som krävs och lämnar 12 månaders garanti som trygghet till dig som kund!
Dane kontaktowe
Ullavigatan 44, 703 57, Örebro, Szwecja
- info@mobilpart.se
- mobilpart.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Super nöjd
Fick vad jag blev lovad en helt ny IPhone 13 PRO i obruten förpackning.. snabb leverans
Mycket nöjd med mobilen
Mycket nöjd med mobilen. Bra pris och snabb leverans.
Kan verkligen rekommendera denna firma
Supernöjd med allt
Supernöjd med allt. Köpte en iPhone 13 PRO och är nöjd med både kontakt med företaget och leveransen
Det gick snabbt att få varan och den…
Det gick snabbt att få varan och den ser helt ny ut, och priset var helt ok.
Easy and straightforward shopping
Easy and straightforward shopping, good quality of the product
Oseriös företag
Oseriös företag, kollade på deras hemsida hur mycket ger de för iPhone 12 pro 256gb det var 10000kr då skickade jag mobilen, Efter att de har fått telefonen fick ett mejl att priset har sjunkit ner till 9400kr jag sa okej, sen fick ett avtal som jag skrivit under och det står att betalning tar 1-3 dagar , efter tre dagar ficka ett mejl att de kan inte köpa telefon pga de har inte pengar på kontot.

Snabbt lätt Inga problem
Snabbt lätt Inga problem . Trevlig kundbemötande .🙃
Telefonen motsvarade inte mina…
Telefonen motsvarade inte mina förväntningar alls.

Jättebra support innan köp
Jättebra support innan köp
Fick snabbt tydliga bilder på telefonen jag var intresserad av
Bra pris också
Rekommenderas
Snabb leverans och bra pris
Jag beställde en iPhone 8 Plus och fick den inom en vecka från beställningen, det var en mycket enkel hemsida att navigera i och telefonen är helt perfekt
Mats Umeå
Snabb leverans och bra produkt.
Billigt snabbt leverans
100%
Jag är 57 år ock har ett snitt på 1.5 nya mobiler varje år !! Det var lite oroligt att köpa en beg mobil men det var långt över förväntan snabb leverans o info helt korrekt beskrivning … den är som ny!!
Tänk att det fortfarande finns seriösa Handlare… All heder åt er ..jag kommer tillbaka mvh RG
Jag är nöjd med mobilpart
Jag är nöjd med mobilpart. Det är andra gången på kort tid jag handlar hos dom. De är het OK.
Besviken och förbannad
Köpte en iPhone X och batteriet var dåligt. Skickade på lagning och fick tillbaka. Batteriet fortfarande dåligt och mobilen stängde av sig efter några minuters användning. Skickade den igen på lagning men fick tillbaka den med samma problem. Då ville jag reklamera och skickade tillbaka den igen. Då plötsligt hävdade Mobilpart att skärmen är spräckt vilket den inte var när jag skickade den!! De hävdar nu att jag själv orsakat felet på den och att de inte tar tillbaka den i retur. Nu har jag fått den åter och den är helt förstörd! Så jag har kastat pengarna i sjön bokstavligt talat och känner mig grundlurad.
Uppdatering och svar till Mobilpart nedan:
Ja det stämmer att mobilen hade små små, knappt synliga, sprickor på insidan av glaset i hörnen när jag köpte den. Helt ok på en begagnad mobil och inget som störde bildskärmen. Det var inte det som var problemet, utan problemet var att den stängde av sig efter kort tids användande. De sprickor du menar är de som finns först NU, som ingen vet hur de uppkommit. De fanns INTE de flertalet gånger den skickades för reparation och det vet ni också! Därför kan det omöjligt vara orsaken till problemet med att den stänger av sig.
Caroline Johansson

Dålig koll
Bra kontakt MEN som sinar när dom inte gör ett ordentligt arbete. Skickat tillbaka på garantin 3 gånger för samma fel plus flera fel än innan dom började försöka laga den. Det har nu gått över två månader och jag har fortfarande inte den hela mobilen jag betalade för!
Extremt nöjd
Extremt nöjd! Snabb leverans och varan var i otroligt gott skick, rekommenderas varmt!
Har fått en så bra återkoppling på…
Har fått en så bra återkoppling på transporten hit och hela kedjan från beställning till betalning har funkat riktigt bra. Supernöjd🥰
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.