Mobilevet Recenzje 4

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Det sidste farvel til min elskede kat…

Det sidste farvel til min elskede kat Odin på 16 år.
Carsten havde været her dagen før og skyllet Odins næsebor, og der var bedring, men næste dag kunne jeg se, at det ikke kun var det, der var årsagen til, at Odin ikke havde det så godt. Det havde Carsten og jeg også talt om, så jeg tog beslutningen om at få aflivet ham.

Jeg ringede tidligt om morgenen til Carsten og aftalte, at han ville komme senere den dag, så jeg lige kunne gå og sige farvel til Odin. Odin havde smerter, så Carsten fik lagt en recept på noget smertestillende på apoteket. Jeg gav Odin det, og vi hyggede os hele dagen sammen uden, at han havde smerter. Det var en meget værdifuld tid sammen.

Carsten kom senere og havde ikke travlt. Heldigvis for mig havde han ikke andre aftaler den dag, så der var god tid. Odin fik lov at være tryg, mens Carsten var her, og han sagde, at jeg bare skulle sige til, når jeg var klar. Da jeg var klar, tog jeg Odin op, og Carsten gav ham det beroligende. Jeg sad med Odin i armene, mens han langsomt forsvandt ind i drømmeland. Igen sagde Carsten, at jeg skulle sige til, når jeg var klar til den sidste, endelige sprøjte.

Alt var som jeg havde forestillet mig, det skulle være den dag, jeg skulle sige farvel til min elskede Odin, og endda meget bedre, end jeg havde turdet håbe på. Det sidste farvel er så dyrebart, og jeg følte, at Carsten var en engel, der kom, da tiden var inde, og hjalp så smukt og respektfuldt. Odin havde en dag uden smerte og stress.

Tak for dig Carsten.

14 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Tryg og professionel dyrlægehjælp i eget hjem

Carsten kom hurtigt på hjemmebesøg, da vores kat blev syg. Han mødte os med professionalisme, grundighed, ro og empati. Under hele forløbet fulgte han op og sikrede sig, at vi var grundigt instrueret i medicineringen og i, hvad vi skulle være opmærksomme på. Vi følte os derfor i trygge hænder hele vejen igennem. Vi vil uden tvivl kontakte Carsten igen, næste gang vores kat får brug for dyrlæge

15 lutego 2026

Vaccine

Vaccine, sommeren stod for døren og skulle på ferie. (hund) Kunne ikke nå egen dyrlæge -panik!
Carsten var tæt på hvor jeg bor og fandt tid til os.
Super kompetent og virkelig sød.
Har ikke længere brug for vores egentlige dyrlæge -vi har fundet Carsten!
Super smidigt og vigtigst min vovvov var helt tryg!

9 lipca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej