Det sidste farvel til min elskede kat…
Det sidste farvel til min elskede kat Odin på 16 år.
Carsten havde været her dagen før og skyllet Odins næsebor, og der var bedring, men næste dag kunne jeg se, at det ikke kun var det, der var årsagen til, at Odin ikke havde det så godt. Det havde Carsten og jeg også talt om, så jeg tog beslutningen om at få aflivet ham.
Jeg ringede tidligt om morgenen til Carsten og aftalte, at han ville komme senere den dag, så jeg lige kunne gå og sige farvel til Odin. Odin havde smerter, så Carsten fik lagt en recept på noget smertestillende på apoteket. Jeg gav Odin det, og vi hyggede os hele dagen sammen uden, at han havde smerter. Det var en meget værdifuld tid sammen.
Carsten kom senere og havde ikke travlt. Heldigvis for mig havde han ikke andre aftaler den dag, så der var god tid. Odin fik lov at være tryg, mens Carsten var her, og han sagde, at jeg bare skulle sige til, når jeg var klar. Da jeg var klar, tog jeg Odin op, og Carsten gav ham det beroligende. Jeg sad med Odin i armene, mens han langsomt forsvandt ind i drømmeland. Igen sagde Carsten, at jeg skulle sige til, når jeg var klar til den sidste, endelige sprøjte.
Alt var som jeg havde forestillet mig, det skulle være den dag, jeg skulle sige farvel til min elskede Odin, og endda meget bedre, end jeg havde turdet håbe på. Det sidste farvel er så dyrebart, og jeg følte, at Carsten var en engel, der kom, da tiden var inde, og hjalp så smukt og respektfuldt. Odin havde en dag uden smerte og stress.
Tak for dig Carsten.