Geen contact mee te krijgen. Nieuwe 3d pen, werkt gelijk al niet. Vervolgens geen reactie. Op mails komt alleen een standaard reply dat binnen 24 uur gereageerd wordt. Maar reactie blijft u... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Perfekt für kleine Künstler! Der 3D Stift ist kinderleicht zu bedienen und fördert die Kreativität auf spielerische Weise. Meine Tochter hat riesig Spaß damit. Dank der tollen, mitgelieferten Vorlage... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Deze 3D-pen is een geweldige aankoop geweest! Mijn kinderen spelen er veel mee en het prikkelt echt hun fantasie. Ze bedenken en maken de mooiste creaties, van simpele figuren tot ingewikkelde bouwwer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Onze zoon heeft de 3d-pen gekregen met Sinterklaas en was daar heel blij mee. Het was eventjes oefenen, maar deze pen is door kinderen heel goed te gebruiken. Hij heeft dan ook al mooie kunstwerke... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij MM Brands draait alles om kwaliteit, creativiteit en de glimlach van onze klanten. Opgericht en ontwikkeld in Nederland met een passie voor innovatie, brengen we 3D Pennen op de markt die niet alleen mooi zijn maar ook praktisch en duurzaam – perfect voor het hele gezin. Onze 3D Pennen zijn ontworpen om verbeelding te stimuleren, creatieve mogelijkheden te vergroten en schermvrije momenten nog leuker te maken. Wij staan voor een uitstekende service en helpen je graag bij al je vragen. Klanttevredenheid zit bij ons diep geworteld, en dat merk je in alles wat we doen: van de zorg die we in onze producten stoppen tot de aandacht die we geven aan elk klantcontact. Bekijk onze reviews en ervaar zelf waarom klanten kiezen voor MM Brands. We zijn hier om te inspireren, te ondersteunen en vooral om een glimlach op jouw gezicht te toveren! 🖌️✨
Dane kontaktowe
De Corridor 14 J, 3621 ZB, Breukelen, Holandia
- 0850876550
- info@mmbrands.nl
- mmbrands.nl
Odpowiada na 19% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Een 3d pen voor mijn dochter gekocht en…
Een 3d pen voor mijn dochter gekocht en ze vind het zeer leuk om te doen een aanrader voor andere kindjes.
Helaas was er een probleem mee en heb ik contact gezocht met de klantenservice. Ze reageerden vlot en heel vriendelijk en gaan het probleem oplossen.

Tevreden met de 3D Pen!
Voor de feestdagen heeft mijn zoontje deze pen cadeau gekregen. Hij was er ontzettend blij mee en heeft er al vele uren lol aan beleefd. De pen is makkelijk in gebruik en hij kan er de mooiste creaties mee maken. Het apparaat is gebruiksvriendelijk.

Bestilte d. 19/12-24
Bestilte d. 19/12-24 med lovet kort leveringstid.
Jeg har ikke modtaget pakken endnu 28/12 !!
Den kom med DAO d. 29/12-24.
mvh Leif P

Odpowiedź od MM Brands
Wat onwijs leuk is de 3D pen van MM…
Wat onwijs leuk is de 3D pen van MM Brands. Mijn 10 jarige dochter vind het geweldig en mama is blij als ze ook even mag😁. Deze pen van MM Brands is zeker geen miskoop en mijn dochter zal er veel plezier van hebben! Bedankt MM Brands!

Goede klantenservice
5-sterren voor de klantenservice van MM Brands! We hebben een 3D-pen starterspakket besteld en binnen de gestelde termijn is deze geleverd. Helaas bleek bij het uitpakken 1 knopje niet te werken. Nadat ik een mail heb gestuurd naar de klantenservice, kreeg ik binnen een dag al reactie met de bevestiging dat er een nieuwe 3D-pen gestuurd zou worden. Zo'n vlotte klantenservice is erg fijn, complimenten!

Odpowiedź od MM Brands
Mijn dochter wilde niets liever dan…
Mijn dochter wilde niets liever dan deze 3D pen, na ontvangst ging ze er gelijk mee aan de gang. Helaas stopte de pen ermee. Contact opgenomen met de klantenservice en het probleem werd gelijk opgelost! Wij zijn fan!

Lange levertijd
Inmiddels al twee weken aan het wachten op de bestelling. Tot op heden nog niks ontvangen. Helaas, was dit cadeau voor kerst maar is niet op tijd binnen.

Odpowiedź od MM Brands
Heb meer veertien dagen geleden pen…
Heb meer veertien dagen geleden pen besteld en betaald. Ondanks aankondiging dat pen geleverd zou worden tussen 20/12 en 23/12 niets mogen ontvangen. Totaal niet klantvriendelijk bedrijf en totaal onbegrijpbaar dat product dat op voorraad is na meer dan 2 weken niet kan geleverd worden. Leve de e commerce en de onpersoonlijke chat gpt gestuurde mailmachines. Klantvriendelijkheid staat als kernwaarde in hun communicatie. Laat me niet lachen.
Nog niks ontvangen
Op 12 december een bestelling gedaan pas op 20 december een trackingcode gekregen maar blijkbaar is het pakket nog steeds niet verzonden . Mijn kleindochter zal deze avond helaas geen geschenk krijgen voor kerst . Op al mijn mails wordt steeds gezegd dat het pakket uit is voor bezorging en dat het vandaag of morgen zal geleverd worden . Ik heb het gevoel dat ik opgelicht wordt .
Waardeloos!
Zoals hier al vaker beschreven: waardeloos bedrijf! Levertijd mega lang. Zonder dat van te voren te melden. Dus nee, geen kerstcadeau voor mijn dochter. Producten zijn niet op voorraad in Breukelen, want dan waren ze wel de volgende dag gewoon geleverd. Desnoods kon ik het gewoon ophalen, want dat is vlakbij voor mij. Spullen komen waarschijnlijk gewoon van de AliExpress. Wat prima is, maar niet voor die prijs. Afschuwelijk dat dit nog bestaat vandaag de dag, bah!
Zeer lange levertijd.
Zeer lange levertijd!
Op 7/12 bestelling geplaatst. Op 11/12 bericht gekregen dat het pakket verzonden is. Op 20/12 nog steeds niets ontvangen. Via mail contact opgenomen. Kregen antwoord dat het pakket onderweg is naar de lokale koerierdienst (9 dagen onderweg?!) en dat ze ons op de hoogte zullen houden. Geen updates van MM Brands zelf meer gehad.
Update: Op 24/12 het pakket omstreeks 19u toch mogen ontvangen.

Great Customer Service
We bought MM Brands 3D pen as a gift for our daughter, she was so happy with it but there was a technical problem.
Therefore, we contacted MM Brands who in turn has a great customer service who responded within no time and they saved us the trouble by suggesting to send a replacement for the item we have which made our daughter smile again. We are looking forward to receiving it.

Julegaverne som aldrig kom
Har bestilt mine børnebørns julegaver her i god tro om at pakken kunne nå frem , bestil d 9 /12,og at det var et Hollandsk firma.
Der er nu gået 15 dage og pakken er ikke i DK, og erfarer fra andre at det kommer fra Hong Kong. Pengene er trukket.
Køb aldrig her fra.
Onlangs 2 opbergtassen besteld
Onlangs 2 opbergtassen besteld. Heb niet een een bestelbevestiging ontvangen. En op contact formulier wordt er niet gereageerd. Jammer weer!
Garantie
I bought 2 pens, blue for my grandson and pink for my granddaughter. They got them for sinterklaas and are very happy with them. After a short use the blue one didn't work anymore. I send an email to MM Brands and they prommissed me to sent me a New one. My grandson will be very happy when he gets it

Uitstekende service
We hadden een kapotte 3D pen ontvangen, ik dacht even dat de communicatie moeizaam zou gaan toen ik een aantal dagen na de eerste melding nog geen reactie had ontvangen. Maar niks is minder waar. Keurige en vriendelijke mail mogen ontvangen en meteen een passende oplossing. Uiteindelijk na een paar dagen een goed werkende 3D pen mogen ontvangen en we hebben er al veel plezier van gehad. Dank je Frances!

Dropshipper
Dropshipper. Nergens staat op de website vermeld dat ze de producten niet zelf op voorraad hebben in Nederland.

Hold jer langt væk
Jeg har købt en 3D pen hos dem, og for det første kom den senere end lovet og da vi endelig fik den pakket op og taget i brug, kunne delene ikke sættes ordentligt og stabilt på - desværre da vi bruger den 2 gang, begynder der at flyde materiale ud af siden på den..
Da jeg henvender mig omkring dette til dem, og beder om at få mine penge retur, får jeg en mail om at det ikke er noget de ofte høre om, men at hvis jeg vil lave en god anmeldelse af dem, så sender de mig en ny… Dette afviser jeg og ber om at få pengene retur.. Efter der har jeg ingenting hørt og de ignorere mine beskeder…
Kan på ingen måder anbefale dette sted - dårlig service og ekstrem dårlig kvalitet af produkt!

Super fijne service
Super snelle levering! Ik bestelde 2 3D-pennen, maar helaas was één defect. Omdat het vakantieperiode was, was ik bang dat het te laat zou zijn. Gelukkig was de klantenservice snel en heel behulpzaam. Ze stuurden direct een vervangend exemplaar op, zodat ik beide pennen nog voor de vakantie in huis had. Top service!

Odpowiedź od MM Brands
Deze pen is echt een aanrader
Onze dochter heeft deze pen van sinterklaas gekregen want dit stond al heel lang op haar verlanglijstje.
Wat een leuke creaties kan je ermee maken, zo heeft ze haar 1e design bril gemaakt en zo gaan er nog meer creaties volgen, ze heeft extra filament erbij gekregen voor nog uren speelplezier. De pen is echt een aanrader voor kinderen die hun creativiteit erin kwijt kunnen.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.