Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Geen contact mee te krijgen. Nieuwe 3d pen, werkt gelijk al niet. Vervolgens geen reactie. Op mails komt alleen een standaard reply dat binnen 24 uur gereageerd wordt. Maar reactie blijft u... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Perfekt für kleine Künstler! Der 3D Stift ist kinderleicht zu bedienen und fördert die Kreativität auf spielerische Weise. Meine Tochter hat riesig Spaß damit. Dank der tollen, mitgelieferten Vorlage... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Deze 3D-pen is een geweldige aankoop geweest! Mijn kinderen spelen er veel mee en het prikkelt echt hun fantasie. Ze bedenken en maken de mooiste creaties, van simpele figuren tot ingewikkelde bouwwer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Onze zoon heeft de 3d-pen gekregen met Sinterklaas en was daar heel blij mee. Het was eventjes oefenen, maar deze pen is door kinderen heel goed te gebruiken. Hij heeft dan ook al mooie kunstwerke... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zabawkami dla dzieci

Napisane przez firmę

Bij MM Brands draait alles om kwaliteit, creativiteit en de glimlach van onze klanten. Opgericht en ontwikkeld in Nederland met een passie voor innovatie, brengen we 3D Pennen op de markt die niet alleen mooi zijn maar ook praktisch en duurzaam – perfect voor het hele gezin. Onze 3D Pennen zijn ontworpen om verbeelding te stimuleren, creatieve mogelijkheden te vergroten en schermvrije momenten nog leuker te maken. Wij staan voor een uitstekende service en helpen je graag bij al je vragen. Klanttevredenheid zit bij ons diep geworteld, en dat merk je in alles wat we doen: van de zorg die we in onze producten stoppen tot de aandacht die we geven aan elk klantcontact. Bekijk onze reviews en ervaar zelf waarom klanten kiezen voor MM Brands. We zijn hier om te inspireren, te ondersteunen en vooral om een glimlach op jouw gezicht te toveren! 🖌️✨

Dane kontaktowe

Odpowiada na 19% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 1 z 5

Super slechte levering

Super slechte levering! Wacht al ruim 1,5 week op mijn bestelling. Al 2 keer contact gehad met de klantenservice en die geven dan aan dat je een expres levering hebt tegen betaling en anders 3 tot 6 werkdagen. Dit klopt dus ook niet! En dan krijg je één of andere vage track en trace waar je dus ziet dat je pakketje uit China komt. Lijkt mij dus pure oplichting! En dan net wel een email sturen hoe je de 3d pen ervaart. Misschien eerst eens zorgen dat het aan komt! Super sneu ook voor mijn dochter die het zaterdag cadeau zou moeten krijgen... Dit gaat natuurlijk nooit meer op tijd komen (als het uberhaupt aan komt).

28 listopada 2024

Odpowiedź od MM Brands

Bedankt voor je feedback en wat ontzettend vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten. Onze oprechte excuses hiervoor! Door de drukte rond Sinterklaas en Black Friday heeft de koerier helaas vertraging opgelopen, wat absoluut niet de ervaring is die we willen bieden. We begrijpen dat dit extra teleurstellend is, zeker omdat het een cadeau voor je dochter was.

We hopen dat je pakket inmiddels is aangekomen en dat je dochter er veel plezier aan zal beleven. Mocht er ooit iets zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. 🙏

Oceniono na 2 z 5

3d pen besteld. Lange levertijd

Een 3d pen gekocht voor een verjaardagskado. Nu anderhalf week verder nog steeds niet mijn pakketje gekregen. Ik erachter aangemaild en kreeg netjes antwoord, de bezorgdienst had een achterstand van 3 tot 6 werkdagen. Ik heb postnl gebeld en dit bleek helemaal niet het geval te zijn. Track en trace code geeft aan 'shipped to the netherlands' typisch gevalletje dropshipping lijkt me.

26 listopada 2024

Odpowiedź od MM Brands

Beste Fernando, dankjewel voor je review. Wij hebben door de drukte een achterstand opgelopen in ons logistieke centrum waardoor we twee verzendopties momenteel aanbieden. Expres verzending: volgende werkdag in huis en de gratis verzending. Dit is 3 tot 6 werkdagen met een 1 verwerkingstijd. Als je contact had met onze klantenservice zou diegene dit ook moeten hebben vermeld. Onze gratis verzending wordt verzonden uit Schiedam en onze expres verzending uit Apeldoorn. Als je vragen hebt over je bestelling neem dan contact op met info@mmbrands.nl.

Alles op tijd binnen

Alles op tijd binnen . Of t werkt dat zien we na 6 december !

Odpowiedź od MM Brands

Wat fijn om te horen dat alles op tijd is binnengekomen! We hopen dat je na 6 december mooie creaties zult maken met de 3D Pen. Laat het ons vooral weten, we zijn benieuwd naar wat je maakt! Veel plezier ermee! 🎨✨

Odpowiedź od MM Brands

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop. Als we je ergens mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten! 😊

Oceniono na 4 z 5

Ik kreeg snel reactie en werd netjes…

Ik kreeg snel reactie en werd netjes geholpen

Odpowiedź od MM Brands

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! 😊 We vinden het belangrijk dat iedereen snel en goed geholpen wordt, dus het doet ons deugd dat je dit zo hebt ervaren. Bedankt voor je mooie woorden en vertrouwen in ons. We staan altijd voor je klaar! 🌟

Groetjes,
Het MM Brands Team 🎨

Good products

Good products, fast shipping and clear communication. 10/10!

15 listopada 2024

Odpowiedź od MM Brands

Thank you so much for your kind review! 😊 We’re glad to hear you’re happy with our products, shipping, and communication. We appreciate your support and look forward to serving you again in the future.

Best regards,
The MM Brands Team 🎨

Oceniono na 5 z 5

Niet lang op hoeven wachten

Niet lang op hoeven wachten, goed verpakt, mooi cadeau voor onze kleindochter!

Odpowiedź od MM Brands

Wat fijn om te horen dat het cadeau zo goed in de smaak viel bij jullie kleindochter! 🎁 We zijn blij dat alles naar verwachting was en hopen dat ze er veel plezier mee heeft. Dankjewel voor het vertrouwen in ons, en wie weet zien we jullie snel weer! 😊

Goede en snelle levering

Over de werking van het product kan ik pas na 5 december iets zeggen. De pen ziet er goed uit, mooie stevige doos. De levering was snel en goed.

Odpowiedź od MM Brands

Bedankt voor je mooie review! 🎁 Wat fijn dat de eerste indruk van de pen en de verpakking zo goed is. We zijn heel benieuwd naar je ervaring na 5 december en hopen dat het een groot succes wordt. Alvast veel creatief plezier gewenst! 😊✨

Oceniono na 3 z 5

De jas op de site zag er mooier uit dan…

De jas op de site zag er mooier uit dan hetgeen ik thuis bezorgd heb gekregen. Jammer ik heb de jas overigens gehouden.

30 października 2024

Odpowiedź od MM Brands

Hey! Bedankt voor je review, maar we verkopen eigenlijk helemaal geen jassen! 😊 Misschien heb je ons per ongeluk verwisseld met een andere webshop? Mocht je ooit op zoek zijn naar iets uit onze eigen collectie, we staan altijd voor je klaar om je te helpen.

Het perfecte cadeau!

Laatst de 3D pen van MM Brands gekocht voor mijn nichtje haar verjaardag. Echt fantastisch om haar zo creatief bezig te zien. Uren lang heeft ze zich hiermee vermaakt. Toen ik nog een vraag had over de pen werd hier dezelfde dag nog op gereageerd. Top service!

8 listopada 2024

Odpowiedź od MM Brands

Wat leuk om te horen dat je nichtje zo enthousiast bezig is met de 3D pen! 🎉 We vinden het geweldig dat ze er zoveel plezier aan beleeft en dat we je snel konden helpen met je vraag. Heel erg bedankt voor je review en de fijne woorden over onze service – dat maakt ons echt blij!

Top service!

10 listopada 2024

Odpowiedź od MM Brands

Bedankt voor je fijne compliment! 😊 We doen ons best om iedereen een geweldige ervaring te bieden, en het is fantastisch om te horen dat dit zo gewaardeerd wordt.

Big fan of MM Brands products

I am a big fan of MM Brands products. The quality is so good and fast delivery too. I ordered the 3D pen for my daughter's birthday and she loved it! Will definitely recommend this to other parents.

7 listopada 2024

Odpowiedź od MM Brands

Wat een mooie review, dank je wel! 😊 We zijn superblij om te horen dat de 3D pen zo goed in de smaak valt bij je dochter. Niets maakt ons gelukkiger dan weten dat onze producten bijdragen aan creatief plezier. Dank je voor het vertrouwen en het aanraden aan andere ouders – dat waarderen we enorm!

betrouwbare producten

Mmbrands biedt betrouwbare producten van hoge kwaliteit. Hun aandacht voor detail en uitstekende klantenservice maken het een aanrader. Ik kon vertrouwen dat de producten voldoen aan hoge normen. Een topkeuze voor wie kwaliteit zoekt!

9 listopada 2024

Odpowiedź od MM Brands

Dank je wel voor deze mooie woorden! 😊 Geweldig om te lezen dat onze producten en service aan je verwachtingen voldoen. Wij streven er altijd naar om betrouwbare kwaliteit te leveren, en het is fijn om te weten dat dit opvalt. Jouw vertrouwen betekent veel voor ons, en we hopen dat je nog lang plezier hebt van je aankoop! ✨

Oceniono na 3 z 5

wat kan beter

wat kan beter, de verpakking was half open en gescheurd.
vond het jammer het is namelijk een cadeau maar de verpakking ziet er niet uit.

Odpowiedź od MM Brands

Wat ontzettend vervelend om te horen dat de verpakking niet in perfecte staat was! We doen ons uiterste best om onze producten met zorg te verpakken en hebben onlangs zelfs het materiaal van onze dozen versterkt om dit soort situaties te voorkomen. Mocht dit bij een toekomstige bestelling toch nog gebeuren, laat het ons dan gerust weten via info@mmbrands.nl. We helpen je graag verder!

Snelle levering ! Goede ervaringen

7 października 2024

Odpowiedź od MM Brands

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel en naar wens was. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! 😊

great

MM Brands offers exceptional quality and service. The products are well-crafted, durable, and exceeded my expectations. Their customer service is responsive and helpful, making the entire experience smooth and enjoyable. Highly recommend for anyone seeking top-quality items and great service!

9 października 2024

Odpowiedź od MM Brands

🌟 Thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear our products and service exceeded your expectations. Quality and customer care are at the heart of what we do, so knowing we made your experience enjoyable means the world to us. We look forward to helping you find more top-quality items in the future – thanks again for being a part of MM Brands!

Supergoeie klantenservice

Recentelijk contact gehad met de support van MM Brands, en ik was enorm blij met hun enthousiasme.

Hartelijk bedankt voor de mooie samenwerking, en shout-out naar Mex, je hebt me echt verrast met je extra service!

8 października 2024

Odpowiedź od MM Brands

Wat geweldig om te horen! 💫 We zijn ontzettend blij dat je onze service zo waardeert. Mex en het hele team van MM Brands doen altijd hun best om onze klanten te verrassen – fantastisch dat dit bij jou gelukt is! Dank voor je vertrouwen en enthousiasme; we kijken uit naar een mooie, langdurige samenwerking!

Oceniono na 5 z 5

3D Pen gekocht voor de verjaardag van…

3D Pen gekocht voor de verjaardag van mijn broertje. De pen was erg mooi verpakt en super snel geleverd. Mijn broertje heeft al een paar leuke dingen kunnen maken en is er ook erg blij mee!

3 października 2024

Odpowiedź od MM Brands

Wat fijn om te lezen dat je broertje zo blij is met zijn cadeau! 🎉 We zijn blij dat de 3D Pen snel en mooi verpakt is aangekomen en dat hij meteen aan de slag kon. Heel veel creatieve momenten toegewenst en bedankt voor je review! 🖊️✨

Super kwaliteit producten

Super kwaliteit producten, heb hier al een aantal keer besteld en altijd goed bevallen! Klantenservice was ook erg behulpzaam, dank Mex! :)

1 października 2024

Odpowiedź od MM Brands

Bedankt voor je geweldige review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en service. We zijn er altijd om te helpen, en Mex zal blij zijn met de shout-out! 😊 Tot de volgende bestelling!

Oceniono na 5 z 5

Great quality for a good price

MM brands delivers great products for a fair price. Besides that when you have any questions about the products they respond really fast and adequately. I would for sure recommend them!

3 października 2024

Odpowiedź od MM Brands

Thank you for your kind words! We’re thrilled to hear you’re happy with both our products and our customer service. Providing quality and support is our priority, and it’s wonderful to know we’ve met your expectations. Looking forward to welcoming you back to MM Brands! 😊

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej