Jeg har være kunde på Her & Nu og benyttede mig deres tilbud. Her finder jeg så ud af, at man ikke kan opsige et løbende abonnement hos dem og starte et nyt tilbuds abonnement. Det står ingen steder p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Bliver vildledt til abonnementordning. Modtog besked om, at der var blevet trukket 1454,74 kr til Hendes Verden fra MitBlad. Jeg havde købt 14 ugers Hjemmet til et familiemedlem og var ret sikk... Zobacz więcej
Alla våra prenumerationer har strulat. Leveranser uteblir ständigt och vi måste ringa och meddela detta. Kundtjänst är trevliga och skickar ut tidningarna som saknas men det är otroligt jobbigt att be... Zobacz więcej
Det er nogle fine blade I sælger, men Jeres kundeservice er på neandertaler-niveau. Jeg fik den 12/3 bekræftet at mit abonnement var opsagt, så sender I af ukendte grunde en ny opkrævning som je... Zobacz więcej
Vi udgiver stærke magasiner og driver succesfulde forretninger inden for digitale medier, e-handel og agencies. Vi er publicister af hjertet og har med udgangspunkt i storytelling bygget vækstforretninger, så vi både laver indhold og journalistik i verdensklasse samtidig med, at vi skaber stærke forbrugerfællesskaber og brands.
Strødamvej, 2100, København Ø, Dania
Odpowiada na 5% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jeg skulle jo give en stjerne, men det har de ikke fortjent. De snyder og bedrager folk, opkræver penge de ikke har ret til. Og betaler man ikke, selv om man kan bevise at man ikke skylder noget. Så sender de en til et inkasso firma som bare bliver ved til de får ret. Så hold jer langt væk fra dem.
Var nødt til at give en stjerne for at anmelde. Ville have givet MINUS 10.
Hold da op et skod firma. Blevet anklaget for at skylde dem 1500,- kr. for abonnent jeg har tegnet. Sagen gik til incasso og jeg blev nødt til at betale. 🥲
Kan kun istemme: Et års abonnement på RUM til 500kr blev fornyet til tredobbelt pris uden info. Man kan opsige med 1 måneds varsel som de skriver. Men jeg bemærkede ikke min opsigelse var dateret ...ET ÅR senere end hvad nogen måde gav mening.
Hold jer væk.
Det ringeste lo..har tidligere opsagt abonnementet men de her ikke modtaget den og ikke sende en mail med opsigelsen så nu skal jeg betale for noget som jeg ikke ønsker HOLD JER VÆK
Jeg blev sendt til inkasso af Story House Egmont.
Story House Egmont mener jeg har modtaget faktura og 3 rykkere i postkassen. Jeg får aldrig post, så det ville jeg have opdaget.
Jeg har både snakket i telefon og E-mail med dem tidligere, så de havde alle chancer for også at sende en rykker på mail eller ringe.
Jeg har været glad abbonnent i et par år, men det her synes jeg er en uordentlig måde at gøre det på.
Jeg fortryder at jeg har tegbet abonnement. De sender slet ikke bladet. De har ikke engang sendt det først i udgaven og jeg har opsagt med det samme. Hold jer væk fra dem
Imponerende dårlig service.
Bestilte et abonnement på otte numre af Gastro. Modtog det første, og tilsyneladende sidste, nummer relativt hurtigt med posten, men derefter skete der ikke mere. Jeg gik lidt naivt ud fra, at der bare var bøvl med leveringen - eller at bladet udkom med noget større interval end jeg troede, men nej. Da jeg stadig ikke har modtaget de følgende to numre henvender jeg mig for at høre, om de kan sende mig de manglende blade. Her får jeg koldt og køligt at vide, at det kan jeg ikke, da der er to ugers reklamationsfrist, og da fristen er udløbet, så er det mit problem. Undskyld, men siden hvornår er det kundens problem, at man ikke får leveret den vare, man har betalt for? Jeg tilbyder så, at de bare kan forlænge mit abonnement med to måneder, så jeg kan få de sidste syv numre jeg har betalt for. Men igen er svaret nej, da reklamationsfristen er overskredet. Der står i øvrigt intet om nogen reklamationsfrist i de mails, jeg har modtaget fra mitblad - i så tilfælde havde jeg jo nok reageret noget før. Det er så patetisk ringe service, at de ikke bare erkender fejlen og forlænger abonnementet, da det ville koste dem nærmest ingenting. Burde nok have læst på Trustpilot først, da deres kundeservice åbenbart sejler. Not recommended!
Glad kunde i mange år men aldrig igen! Købte gave til min mor på Bolig Liv et år siden ca. Pludselig kommer der brev fra Intrium Inkasso. Aldrig prøvet lignende. Egmont har både min mail, tlf og adresse, men ingen kommunikation, bare direkte til inkasso. De påstår at have sendt rykker til mig 5 gange men intet modtaget! Nu har de overhånd og jeg må betale 1732,40 kr. For hvordan kan jeg bevise at jeg ikke har modtaget noget i min postkasse? Er faktisk i chok og Egmont “kundeservice” kan ikke kommentere når det er en inkasso sag. Så er fanget. Fuldstændig uacceptabel forretningsmodel, for kan nu se jeg ikke er alene om oplevelsen, det virker næsten overlagt. Vil fraråde alt handel med dem!!
Gav for 2024 et blad til min datter betalt for 1 år. Abonnementet fortsatte ....og pludselig i marts 2025 kom mail fra inkasso intrum, om ubetalte regninger . Jeg havde ikke fået mail derom fra Story House Egmont!!!! De kunne intet gøre, da "sagen" var sendt til inkasso. De har nu "behandlet sagen" og for 2 blade kunne sagen afsluttes med betaling: 1732,40 kr. For at betale skal cpr nummer opgives!!!!!
Forfærdeligt firma der beskyldte mig for at snyde da jeg ville købe abonnement til min mor. Jeg skulle åbenbart kunne vide at hun nogle uger forinden havde benyttet sig af et medlemstilbud og jeg derfor ikke kunne give hente et abonnement. Da gaven var en overraskelse til mors dag kunne jeg naturligvis ikke spørge hende om hun allerede havde et.
Efter endt periode på 1 år er mit medlemskab blevet fornyet uden at få nogen former for notifikation på det. Nu koster det så bare 3000,- i stedet for 999,- som jeg gav for 12 blade. Hold jer langt væk, kundeservice er til ingen hjælp og den form for forretningsmodel burde ikke være lovlig.

Odpowiedź od Story House Egmont
Rent svindel. Efter første abbonements periode, er prisen næsten tredoblet, som er trukket på MobilPay uden nogen form for notifikation
Benny Christiansen
Utroligt skuffende og tæt på svindel
Jeg tegnede et abonnement på Jumbobøger til min søn, som elsker dem. Det startede fint med et introduktionstilbud, men efter tilbudsperioden steg prisen markant. Nu trækker virksomheden 245 kr. for 3 bøger – det svarer til over 80 kr. per bog!
Det giver ingen mening, når man kan købe de samme Jumbobøger i en kiosk til ca. 65 kr. stykket. Det burde jo være billigere at abonnere, ikke dyrere. Jeg har svært ved at se, hvordan det kan forsvares.
Det virker uærlig og som bevidst vildledning
My son got an issue of Lego Ninjago magazine that we regularly buy. In the number 2/2025, there was written that in the next issue (3/2025) there will be playing cards -spillekort. We bought the next issue, but no playing cards were included. I contacted mitblad and after an email exchange, where they tried to blame the shop we got it from, they accepted that "a mistake has occurred" and when I asked them for a compensation they replied that they "reserve the right for printing errors, and therefore, we are unable to take further action from our side"
Dette er den største svindel med dine data
Jeg ved ikke hvad jeg har gjort for at ende i dette cirkus. Men allerede i efteråret ringede jeg til min bank ang
Nogle mystiske transaktioner på min konto men banken kunne ikke se hvem der trak disse penge på min konto. Skulle så selv prøve at finde deres konto.
Navnet på transaktionen var op boks
Jeg søgte forgæves der var ingen der reageret på det navn. Så banken spæretde så kontoen
Resultat, har fået ind indkrævning fra en kredit bureo på 1748 kr
Prøvede og ringe til firmaet men de ville ikke snakke med mig fordi det var gået til inkasso
Udover det var rykkeren sendt til en forkert adresse
Jeg prøver lige Forbrugerstyrelsen da ikke ser ud til at jeg er den eneste der er faldet dette
Så gik det igen galt hos Story House Egmont
0 stjerner herfra.
På trods af aftale om stop af abonnement (på Her og Nu) kommer jeg til at betale næsten 50 kr pr blad for et blad til 29,95 kr i løssalg.
Faktisk bare dårlig kundepleje !
Bliver (åbenbart) ringet op fra kundeservice, da jeg tidligere har givet et abonnement i gave.
Kvinden kunne lave et “godt tilbud” til mig, da jeg jo havde været kunde før og det kunne ikke fås billigere.
Efter endt samtale, tjekker jeg deres hjemmeside ud, hvor det rent faktisk var billigere selv at bestille derinde!! Jeg skriver til dem, at jeg ikke ønsker deres tilbud, da det jo er billigere over nettet. Eneste svar var “ok - modtaget”. What? Hvor er kundeservicen egentlig henne her?! Det er simpelthen at snyde folk og ovenikøbet at ringe mig op, for at stikke mig en løgn, så elendigt!
I 2022 modtog jeg en barselsgave fra min svigerindes mor – 6 numre af Vores Børn magasinet fra Story House Egmont. Hun bestilte og betalte det som gave, og bad blot om min adresse og mail for levering. Jeg har aldrig selv bestilt, accepteret eller tilmeldt mig noget abonnement.
Jeg modtog de 6 blade, og troede naturligvis, at gaven var slut der. Jeg blev aldrig informeret om, at det ville fortsætte som et abonnement, eller at jeg selv skulle afmelde noget, jeg ikke havde tilmeldt mig i første omgang.
I 2025 finder jeg så ud af, at jeg har fået rykkere og et inkassokrav sendt til en gammel adresse – på noget jeg ikke kendte til, ikke har modtaget, og ikke har sagt ja til. Tilmed er mit navn stavet forkert i deres system. Det virker mildest talt uprofessionelt og vildt urimeligt.
Hvordan kan man sende en gave – og så ende med at modtageren af gaven bliver bondefanget af et skjult abonnement og ryger i inkasso flere år senere?
Jeg håber virkelig, Story House Egmont begynder at tage ansvar for deres gaveabonnementer og den måde, de bliver videreført på. Det her burde ikke kunne ske.
Jeg vil desuden politianmelde dem for deres praksis!
En stjerne fordi man ikke kan give mindre.
Jeg skal hjælpe min svigermor, der ikke er digital på nogen måde, med at opsige sit abonnement. Der bliver ikke svaret på telefonen, da der er travlt, og man kan ikke opsige via mail. Fantastisk service.
Det eneste tidspunkt man kommer igennem på er, når det er uden for åbningstid. Absolut ikke anbefalelsesværdigt.
Da jeg så kom igennem et par dage efter, fik jeg den bedste betjening. Så jeg har lavet min anmeldelse om.
Tak for det.

Odpowiedź od Story House Egmont
Jeg gav min mor abonnement i julegave, derefter blev jeg trukket for næste abonnement, selvom det var en gave, lad vær med at tegne abonnement, det er det største bondefangeri og der er ikke noget at gøre, slet ikke når man har betalt med MobilePay, betal ALTID med Mastercard, så kan man lave indsigelse.

Odpowiedź od Story House Egmont
Efter at have holdt Magasinet Gastro i over 8 år, smider Storyhouse Egmont sjovt nok et girokort afsted med en prisstigning på tæt på 400 kr. for et nyt abonnement.
Jeg mailer til dem, at jeg er uforstående overfor denne model, og prisstigningen.
Jeg hører først fra dem, da de sender mig en rykker?
Kommer jeg til at handle med Storyhouse Egmont igen, NEJ, ikke med den slags abonnementer.
Før i tiden skulle jeg selv oprette et nyt abonnement fremfor at blive bondefanget.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.