Ik ben al lang op zoek naar satijnen beddengoed. De meeste polyester overtrekken zijn ronduit teleurstellend. Daarom een aantal echte zijden gekocht; heel fijn en mooi, maar erg duur! Nu deze van Mi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Écht luxe en romantisch ; Heerlijk om onder te slapen of anderzijds .. door deze luxe en romantische uitstraling . .zowel winter als zomer .. Het glijdt zo lekker en is niet zwaar.. Ook prijs/kwalitei... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Beste Fleur, Bedankt voor het satijnen bovenlaken . Mijn ervaring met misteria.nl : vlotte,correcte klantenservice,een luisterend oor en een grote bereidwilligheid om de verwachting van de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wel de kwaliteit is echt uitstekend. k heb in het verleden andere producten ergens besteld,maar het verschil is merkbaar. Ik had een probleempje en verstuurde een mail met mijn vraag en daags nadi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij Misteria.nl draait alles om luxe, comfort en stijl. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment woon- en lifestyleproducten die niet alleen mooi ogen, maar ook bijdragen aan jouw dagelijks comfort. Van zijdezacht beddengoed tot slimme oplossingen voor in huis, elk product wordt gekozen met oog voor kwaliteit en design. We geloven in service met een persoonlijke touch. Daarom staan we altijd klaar om vragen te beantwoorden, mee te denken en eventuele problemen snel op te lossen. Klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats, en we doen er alles aan om jouw winkelervaring soepel en prettig te laten verlopen.
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Ik heb een hoodie met bijpassende sweatpant gekocht en ben zeer te spreken over de kwaliteit en maatvoering. Hele dikke kwalitiet en lekker zacht aan de binnenkant. En omdat ik niet de lichtste ben is het altijd even afwachten hoe de maat uitvalt maar die was zoals verwacht.
Product was boven verwachting goed, contact gehad en service erg vriendelijk. Zal zeker vaker bestellen!
Product bevalt erg goed. Had wat problemen met het bestellen maar dat werd gelijk goed opgelost. Kwaliteit beter dan verwacht!
Goeie klanten service snelle service geen enkel probleem gehad!
Wilde mijn product omruilen voor een andere kleur, gelukkig kon dit gratis en was het contact met de klantenservice perfect!