Mycket dåligt företag
Mycket dåligt företag, ingen transparens och skickar inte faktura utan hoppar direkt till inkasso. Mycket fult företag, rekommenderar inte.
UC ger olika riskprognoser för exakt samma profil. Jag har fått allt från 10 % till 84 % beroende på vem som frågar. Det är oacceptabelt. Ingen transparens, ingen förklaring. Hur ska man som konsument kunna planera något? UC måste sluta leka med siffror och börja respektera användaren.
MinUC har ett fakturabolag som heter Riverty. När man läser det finstilta så har de en dröjsmålsränta på hela 20%. Fick fakturan på posten idag den 12 augusti och de vill ha pengarna senast den 19 augusti. Kanske bara är jag som får känslan av att de är väldigt sugna på att köra igång sin dröjsmålsränta. Eller?
Inte så imponerande av er företag som jobbar med att få människor att känna sig trygga. Jag har för länge sedan valt bort företag som arbetar på det här sättet. Om jag som en helt vanlig människa glömmer att betala en faktura. Ja då ser jag det som en självklar service att få en påminnelse utan att behöva betala en skyhög dröjsmålsränta.
Beträffande produkten så har jag som tur var sluppit att bli utsatt för det jag försäkrar mig mot. Men jag hade hoppats på att komma in här och läsa om fall där människor är glada och tacksamma för MinUC ovärderliga hjälp. Men då ser jag mest andra människor som skriver om deras pinsamma samarbetspartner Riverty.
Varje år har jag fått en faktura från dem och insett att det är för sent att säga upp tjänsten. Ha lite självrespekt som företag. Om någon vill säga upp er tjänst. Lös det lite snyggt. Då blir jag som kund lite imponerad och känner mig trygg i att komma tillbaka. Jag kommer då också att skriva något fint här istället och berätta för de jag känner om det rakryggade företaget minUC. Men jag känner mig faktiskt lurad en gång om året när den här fakturan dyker upp.
Och gör nu inte som alla andra företag som får kritik här på Trustpilot. Alltså att skriva att det är tråkigt att jag känner så men....
Det jag skulle vilja läsa är att vi som företag tar till oss och kommer att ta tag i de här problemen.
Men som sagt. Jag har ingen aning om hur bra ni är när något väl händer? Ni kanske är fantastiska? Ingen vet?
Blev uppringd av en säljare från UC som frågade om jag vet vad det är och vad det sysslar med.
Efter en kort samtal skickar en faktura på nästan 5 tusen.
Helt otroligt. Jag har inte godkänt något har sagt att kollar upp och återkommer.
Har bett samma säljare dra tillbaka det men än så länge fick ingen bekräftelse.
Uc behandlar vanligt folk precis som…
Uc behandlar vanligt folk precis som dom vill. Du kan aldrig aldrig få rätt mot idioterna hur mycket rätt du än har . Jag försökte med jurister men uc påstod att dom inte fått breven trots att dom var skickade med rek.
Du är rättslösa mot uc. Totalt rättslösa. Jämför med socialtjänsten så finns det klart samband. Skulle kunna använda många ful ord men hoppar. Mats Andersson
Idiotföretag, de orsakar problem för människor, de sänker mitt betyg utan förklaring. De hindrade mig från att köpa lägenhet, för just den dagen sänkte de mitt betyg utan logik eller förklaring. IDIOTER! Jag hatar dem. De förstörde mitt liv..
Hemskt Dålig / Aldrig anlita på .UC Ni får inte bara skicka fakturor utan Att Fråga . Jag hade så Dålig erfarenhet av er. Sluta skicka fakturor utan att fråga om man vill ha med Er att göra .
Mvh
JS
Riktig hitta på sida. Betalade av lån på ca 2,3 miljoner och mitt kreditbetyg gick från tidigare 0,6 upp till 1,2. Alltså betalade av skulder och stängde krediter vilket resulterade ett sämre kreditbetyg.
49 Kr to see your credit score when is free with kreddy and many others who is actually much much better more detailed than min uc.
Doesn't reveal everything is really bad don't pay for this
Is just another money making machine milking ignorant Swedish people.
Disgusting
Otrevlig/nedlåtande kundtjänst.
Erbjuder tjänster som i stort sätt är onödig för de flesta människor och som du kan få bättre eller gratis hos andra företag.
Mitt råd är att lägga dina pengar på något bättre eller spara dom.
OK tjänst antar jag men ställer för dåliga krav på sin faktura-leverantör Riverty (riktigt usel).
VARNING - Riktigt scam bolag som lurar folk. De går inte att säga upp tjänsten, de vägrar svara på mail och istället får man sjukt saftiga inkassokrav.
Beställer och får en personlig kreditupplysning från minuc. Några dagar senare ringer det på min telefon då Minuc.se lämnat/sålt uppgifter om mig till annan part. Kan man lita på MINUC? Inte ett dugg då sekretess inte ingår i deras affärsverksamhet. Passa dig använd ej denna aktör!!!
28/09/2023
Ringde mig en man från minuc och han gav mig information om tjänsten och jag blev tvungen att teckna tjänsten plus han sa till mig att jag har rätt och ångra tjänsten.. dagen efter Ringde jag och ångrade jag tjänsten att jag vill inte ha tjänsten och dom sa till mig okej vi tar bort tjänsten men tyvärr efter en månad fick jag påminnelse faktura så minuc är själv bedragare som lurar folk...
De drar pengar på märkliga datum och när de inte går in pengarna så skickar de vidare till inkasso istället för att säga upp tjänsten. Så har fått 500kr extra i utgifter denna månad.
Verkar på de flesta andra som betygsatt detta företag att jag nu efter att jag avslutat abonnemanget kommer höra av dom mer än under den tid jag haft abonnemang.
Jag skulle vilja varna för det här företaget, nu pratar jag om privatperson-delen av UC, vet inte om det är samma som övriga UC.
I frustation räknat är nog det här bland det värre jag behövt genomlida (under många år!), hade kanske en värre upplevelse med Telia förut men där kunde man iaf inte bli arg med de man pratade med då de "försökta hjälpa en" till skillnad från UC där de totalt skiter fullständigt i mitt ärende.
Skulle vilja dela upp det i 3 delar,
1. Deras site har historiskt sätt haft en användarupplevelsen längst ned i botten, allt från bankidinloggning till att se sina tjänster till att skaffa autogiro. Så som den ser ut idag är en dröm mot hur det har varit - MEN den suger fortfarande!
2. Det andra är hur de har hanterat mitt ärende om att tjänsten jag köper inte alls fungerar. Efter MÅNGA epost (långsamma) och samtal fram och tillbaka, ingenting!
3. Persondata, helt plötsligt ändras min epost till min epost för en annan tjänst (Kreddy), och hur gick det här till plötsligt?!?! Och nu verkar de ha ändrat tillbaka igen till ursprungliga. Verkligen otrevlig feeling här.
Och nu när jag skulle säga upp skräpet, på deras websida under kundtjänst finns ett formulär där man fyller i sina uppgifter för att avsluta sin tjänst. Får ett mail tillbaka "du måste logga in med bankid och säga upp den bland dina tjänster". Okej, loggar in, har "inga abonnemang" står det. Loggar in med mobilen istället, nu har jag tjänster, klickar på avsluta.. händer ingenting.. klickar flera gånger.. händer ingenting. Däremot får jag massa epost om att tjänsten är avslutad. Det här är jag dock inte det minsta överaskad över, det ligger helt i linje med deras användarupplevelse enligt punkterna ovan.
ps, just det ja, när jag fick min senaste faktura förra månaden valde jag att vänta med att betala den pga problemen (och glömde så klart) och nu i veckan kom det ett inkassokrav från UC (läs deras betalningspartner) med påminnelseavgift och inkassoavgift. Och då är frågan vad påminnelseavgiften avser för något? De var dock tydliga i brevet att berätta att "påminnelse behöver de minsann inte skicka ut enligt lag".
Gör som ni vill, men nu har jag iaf gjort vad jag kan. Det som är bra är att UC inte längre har någon stark position, sällan vanliga företag använder deras UC-undersökningar och inte ens rapportrade krediter verkar synas där. Så låt skiten självdö.
Bedrägerier och lureri.
Jag hade deras ID-koll ett år och sen sa jag upp det. Nu så ringde dom mig och sa att jag måste fortsätta om jag ska vara säker. Försäljaren försökte tjata hål i huvudet på mig med "Om du får x procent rabatt då?". Och bad om min adress, telefonnummer, mail och personnummer. Jag svarade med att den infon borde dom redan ha. Jag la på efter försäljaren prackade på mig mer struntprat. Ge INTE ut någon personlig info och lägg på direkt.
They are scammer!
Hook you with free trial and does not allow you to cancel the subscription in 2 weeks on the website as it does not show buttons until day 15.
And calling customer service, it says you are forced to have it for a year if you do not cancel in 2 weeks.
This is their trick, don't use it!
This is a fraud!
I hope this business will go bankrupt as soon as possible!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.