Jeg er glad for at jeg fikk hjelp. Det tok tid, men jeg er glad. Nå betaler jeg regningene. Jeg fikk betale to kredit kort. Disse betaler jeg hver måned, UTEN renter.
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg er veldig fornøyd med uScore, der er det lett å følge med på hva du har i gjeld og om man kan få lavere rente..så takk for at uScore gjør det lettere for oss. Mvh Torild
Syns det er merkelig at så mange har sagt at Uscore driver med svindel da jeg selv aldri har opplevd dette, og jeg har brukt gratis tjenesten flere ganger og det fungerer helt utmerket. Bruker... Zobacz więcej
Idag fick jag sms med"Hej M....gå in och kolla att du inte betalar för mycket för dina lån och krediter" och en bifogad länk! Sannolikt bedrägeri. För OM det inte är det hoppas jag att Uscore slutar... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
uScore er Norges største plattform for økonomisk innsikt – med over 1 million medlemmer. Vi gir deg oversikt over egen økonomi, helt gratis. Som medlem får du tilgang til din kredittscore og innsikt i hva som påvirker den. Du kan se om scoren går opp eller ned, og få konkrete tips til hvordan den kan forbedres. Du får også full oversikt over din gjeld, og uScore henter automatisk oppdateringer når noe endrer seg – helt uten at du trenger å løfte en finger. I tillegg får du verdifull innsikt i hva boligen og bilen din er verdt, basert på markedsdata. Dette gir deg bedre grunnlag når du skal refinansiere, søke lån eller bare ønsker å forstå hele din økonomiske situasjon. uScore viser deg også hvilke renter andre med lignende kredittscore har fått, slik at du enklere kan sammenligne og forhandle deg frem til bedre betingelser. Vi bygger alt på ett viktig prinsipp: Din data. Dine muligheter. Hos uScore er det du som eier innsikten, og vi gjør det enkelt for deg å bruke den til din fordel – for lavere kostnader, mer kontroll og smartere økonomiske valg.
Dane kontaktowe
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
👍 Veldig bra!
Lett forståelig informasjon som treffer…
Lett forståelig informasjon som treffer markedet
Alt er enkelt og tilgjengelig.
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
KONKRET STATUS PÅ ØKONOMIEN
Klar og god info
Det er viktig informasjon.
Jeg er glad for at jeg fikk hjelp
bra..servise.
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd! Det eneste er når du selger bil og kjøper ny, finner ikke en måte å bytte bil på appen deres.
Bra veldig hjelpesom
Greit og se min score
En grei side som følger opp
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.