Minkirkeskat Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 4 z 5

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Minkirkeskat.dk lover en totalløsning som desværre ikke er tilfældet. Efter jeg havde betalt, (i øvrigt en højere pris end den de reklamerer for på websitet) modtager jeg et par timer efter en mail fr... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Få timer efter skrev jeg til dem, og det gjorde jeg også dagen efter, at de skulle lade være med at hjælpe mig, og sende mine penge tilbage. De kunne havde nået det, men ignorerede min henvendelse... Zobacz więcej

1. Usługi prawne

Napisane przez firmę

Meld dig ud af folkekirken på en nem, hurtig og sikker måde med MinKirkeSkat.dk. Brug dine penge på hvad, DU tror på!

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

120 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 41

Napisz recenzję

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Super service

Der findes flere der tilbyder samme service, og enda gratis. -jeg var sådan lidt tilbage holdene med st skulle dele mine oplysninger, valget blev her, da jeg kunne se at der var et cvr nummer bag. Servicen har været perfekt, og fik idag brev om udmeldelse og fået en ny dåbs attest med posten. Og pengene er først lige trukket fra min konto. Kan kun give positiv respons herfra👍🏻

-for os der ikke får os nosset sammen til at stå skoleret ved præsten, så er der her en perfekt løsning, -ja så må det jo koste lidt. -service koster. Sådan er det bare.

18 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Dyrt og stadig ikke udmeldt

Når man tænker på at have betalt over 300kr, og der kan gå op mod 3mdr førend jeg er udmeldt, er tåbelige dumme penge at bruge, især fordi det på Borger.dk er ganske gratis, og man dagen efter for bekræftelse på at være udmeldt. Så lad vær at bruge jeres penge, da det er lige ud i luften.

25 stycznia 2024

Nemt og bekvemt

Der fulgte god information med og jeg følte mig helt tryg ved det hele.

8 stycznia 2024

Odpowiedź od Minkirkeskat

Det er vi super glade for at høre Gitte!

Svindel side-betalt 308 kr for noget der er gratis øv

Øv jeg har så lige betalt 308kr til jer for udmelding af folkekirken. Det er gratis hvis jeg selv kontakter kirkekontoret . Svindelbutik i driver 😡
I dag den 20/1 er jeg i følge CPR stadig medlem af folkekirken. Så altså ikke udmeldt. Dvs 22 dage efter bestilling.☹️

29 grudnia 2023

Kære Tine Bjerre

Naturligvis er det gratis at melde sig ud af folkekirken - og alt andet ville da være mærkværdigt og ganske udansk.

Det forbavser os, hvis du var af den opfattelse, at det er afgiftpålagt at anmode om at blive fritaget for sin kirkeskat.

Sådan er det bestemt ikke i Danmark.

Du betaler 246,40 kr. tillagt 61,60 kr. i moms til os for, at vi på dine vegne fra start til slut varetager udmeldelsen, og uden du selv behøver at have en personlig dialog med fx præsten eller kordegnen i dit lokale sogn.

Hos os er processen digital - nem, hurtig og tryg.

Når vi tilbyder dig bistand til udmeldelsesprocessen, så skal du jo kun vælge os, når du eksempelvis vil spare tid i forhold til bl.a. at finde dit rigtige kirkekontor og skrive din udmeldelse.

Via vores hjemmeside og via vores bistand får du grundig information om din nye situation i forhold til de kirkelige handlinger, når du ikke længere betaler kirkeskat, og vi tager dig i hånden fra start til slut.

Det er denne bistand, som du betaler 246,40 kr. tillagt 61,60 kr. i moms for os.

Vi må sige, at det gør os kede af det, når du ikke ved, at det i sagens natur er gratis at blive frameldt sin kirkeskat, og det overrasker os, at du finder de under 250 kr. før moms for at være dyrt for en tjeneste, der håndterer hele udmeldelsesprocessen på dine vegne.

Du betaler os ikke for at blive udmeldt af folkekirken - derimod betaler du os for, at vi håndterer hele udmeldelsesprocessen fortrinsvis digitalt, at vi varetager efterfølgende en evt. dialog med præst eller kordegn omkring frameldelsen af kirkeskatten.

Vi er dig glade for, på dine vegne, at du nu blevet frameldt din kirkeskat, og du måned efter måned tjener penge.

MinKirkeSkat.dk

Oceniono na 4 z 5

Det var super nemt - men kan gøres gratis

Det var super nemt - og jeg har nu fået en kvittering fra kirkekontoret. Det hele på under 2 døgn. Men vær opmærksom på, at det kan gøres gratis ved at tage kontakt til dit lokale kirkekontor. Det opdagede jeg lidt sent. Det ville måske have gjort og sparet pengene, hvis jeg havde været lidt mindre impulsiv og undersøgt det lidt grundigere.

22 listopada 2023
Opinia niezależna

Odpowiedź od Minkirkeskat

Ja, vi hør tit, at “jeg kan jo bare gøre det selv”, men faktum er heldigvis, at når du benytter vores service, så “får du det gjort med det samme”, og din skattebesparelse kommer med det samme - og efter kun 30 dages udmeldelse er vores udmeldelsesservice tjent ind.

Du finder bare ikke det samme hos Folkekirken. Her er processen ikke velbeskrevet og konsekvenserne ved frameldelse af kirkeskatten er uklar, og det gælder både din lavere skat og din fortsatte evt. brug af kirken.

Vi giver dig derimod komplet information om udmeldelsen, udregner din lavere skat, finder det rigtige kirkekontor, vi får skrevet den rigtige tekst og du har samtidig vores udmeldelsesgaranti gennem hele forløbet.

Alt det får du ikke på dit lokale kirkekontor.

Super hurtig og nemt

Super hurtig og nem måde at måde blive meldt ud af folkekirken på. Det tog 3 minutter og så var det ude af verden.

4 sierpnia 2023
Opinia niezależna

Odpowiedź od Minkirkeskat

Tusinde tak for din anmeldelse!

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej