Oceniono na 5 z 5

God oplevelse! Lige nu afventer jeg stadig modtagelse af svar fra præsten, men mon ikke det lykkedes! Jeg nåede at blive lidt frustreret over den lange svartid, men det er selvfølgelig forståeli... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Let og ligetil - tog 2 minutter. I mit tilfælde begik kirken en fejl som bevirkede at min udmeldelse blev ignoreret. Da det gik op for mig i forbindelse med årsopgørelsen fra skat, hjalp afmeldkirke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde bestilt afmelding til 4 personer (man får rabat for flere personer). Desværre kom jeg ved et uheld til at bestille det af to gange da jeg havde bøvl med min browser. Jeg skrev til deres info... Zobacz więcej

1. Pomoc w egzekwowaniu drobnych roszczeń

Napisane przez firmę

Afmeldkirkeskat fjerner barrieren mellem kirkemedlemmet og udmeldelsen af den danskefolkekirke. Er du medlem, men orker ikke at gå ned i kirken, eller snakke med en præst? Lad os hjælpe dig. Så kommer du hurtigt ud. Har du haft en god eller dårlig oplevelse? Så hører vi meget gerne fra dig. Men skriv gerne dit fulde navn og telefonnummer, hvis du ønsker at høre fra os. Alle trustpilotanmeldelser der er under 5 stjerner får pengene tilbage, samt en opringning fra os. Fuldtilfredshed eller pengene tilbage.

4,0

1 gwiazdka

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 3 z 5

Hurtig refundering, men begrænset værdi af ydelsen

Jeg betalte for hjælp til udmeldelse af Folkekirken, og beløbet blev trukket den 30. januar. I første omgang modtog jeg ingen bekræftelse eller information om, hvorvidt sagen var blevet behandlet.

Jeg forsøgte at kontakte virksomheden flere gange, men e-mails blev returneret som undeliverede, og kontaktformularen på hjemmesiden virkede ikke. Det gjorde det umuligt at få klarhed over, om ydelsen var leveret.

Efter min anmeldelse blev offentliggjort, kontaktede virksomheden mig samme dag. Jeg modtog en guide samt et brev, de havde udarbejdet, som jeg kunne bruge til udmeldelsen.
Personligt fandt jeg dog ikke materialet tilfredsstillende, da processen i guiden svarer til den, man selv kan følge. Dokumentet indeholdt heller ikke oplysninger, som ikke allerede fremgår ved at indsende den formular, de selv henviser til.

Virksomheden har været venlige i dialogen og tilbagebetalte hurtigt mine penge, hvilket jeg sætter pris på. På den baggrund har jeg hævet antallet af stjerner.

Jeg vil dog fortsat opfordre andre til at være opmærksomme. Det kan være både hurtigere og lige så enkelt at klare processen selv, og det materiale, virksomheden udarbejder, kan ikke stå alene – man skal igennem samme procedure som uden deres service.

Om processen varierer fra kommune til kommune eller sogn til sogn, ved jeg ikke, men jeg vil anbefale, at man undersøger mulighederne selv først.

30 stycznia 2026

Virker ikke

Virker ikke.
Det er over et år siden jeg benyttede deres service og de har trukket pengene uden at afmelde mig.

Vælg en anden udbyder.

1 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Har betalt, men ingen afmelding eller kontakt

Det er pt over 50 timer jeg forsøgte af afmelde mig kirkeskatten igennem betaling på denne hjemmeside. Jeg har intet modtaget eller hørt fra dem siden, selvom de skriver det tager 2 minutter og gøres via en tilsendt e-mail. Jeg har forgæves forsøgt at kontakte dem via e-mail 2 gange, uden svar.
Derudover virker deres kontaktformular på deres hjemmeside ikke - i hvert fald ikke i safari.

20 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Får ingen kvittering på at jeg har…

Får ingen kvittering på at jeg har indbetalt beløb
Svarer i på chatten
Ikke muligt at afsende besked via deres formular

11 sierpnia 2025
Logo AfmeldKirkeskat.dk

Odpowiedź od AfmeldKirkeskat.dk

Hej Marianne,

Tak for din feedback.

Jeg er ked af, at 14 minutters svartid i vores kundeservice, var for lang tid for dig til at give os en chance for at undgå en 1-stjernet trustpilotanmeldelse.

Jeg bringer her dialogen med vores kundeservice til din reference, som du lader til at have glemt. Og jeg fik ellers et indtryk af, at vi efterlod dig glad of tilfreds: https://app.screencast.com/0zE2GeUxPDmDW

Men jeg tog så fejl, og kort efter tikkede der en 1-stjernet anmeldelse ind, og nu nægter nu at samarbejde med os eller tage anmeldelsen ned eller på anden måde give os en fair mulighed for at samarbejde.

Jeg håber, at du vil tage din anmeldelse til genovervejelse. Vi står altid til rådighed, skulle du have flere spørgsmål.

Bedste hilsner,

Oceniono na 5 z 5

Helt fantastisk nemt og brugervenligt

Helt fantastisk nemt og brugervenligt. Der gik desværre lidt mere end de 48 timer så de lover, men det tager til gengæld kun 2 min at følge deres vejledning. De gør alt arbejdet :) Kan stærkt anbefales. De svarede endda på mine utålmodige mails. haha,

7 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Der er overhovedet ingen grund til

Der er overhovedet ingen grund til, at nogen skal score kr 189,- på at melde dig ud.
Du kontakter bare det sogn, du tilhører. Det koster INGENTING!
Personerne bag hjemmesiden skriver, at de har hjulpet over 5.000 med at blive meldt ud. De har altså indtil videre franarret folk for tilsammen over kr 945.000,- på en helt unødvendig "service".

16 lutego 2025
Logo AfmeldKirkeskat.dk

Odpowiedź od AfmeldKirkeskat.dk

Hej Bolette,

Tak for din personlige mening omkring vores forretning. Som du kan se, har vi mange tilfredse kunder. Også selvom du ikke er en af dem.

Men jeg forstår godt, at du føler dig stødt. Det er ikke rart at blive ramt på sit levebrød, og det er ikke let at forholde sig til en forretning som vores, når du som præst ser medlemstallet blive mindre, og mindre, og mindre.

Vi har set, at du har haft travlt med at dele 1-stjernede anmeldelser ud til andre juridiske virksomheder der ligesom vores assisterer borgere med at melde sig ud. Husk at det er mod Trustpilots retningslinjer at lave falske anmeldelser, der ikke er funderet i ægte købsoplevelser. Du risikerer at få din konto suspenderet, ligesom du risikerer følgevirkninger fra din arbejdsplads. Vi er bare glade for opmærksomheden da alle anmeldelser (gode som dårlige) hjælper os i Trustpilot algoritment. Så tak for det. ☺️

Hvis du en dag har lyst til at blive kunde hos os, er du altid velkommen.

Held og lykke med dit korstog indtil da, og ha' ellers en dejlig dag.

Bedste hilsner,

Sarah fra Afmeldkirkeskat.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej