Bestelling gedaan op begin april het is nu begin mei, dus een maand later. Het ging om 2 boeken, 1tje is ondertussen binnen en de andere is "stuck in limbo" schijnbaar. Naar herhaalde pogingen om in... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Een pre-order besteld, 3 weken na release nog steeds niks ontvangen. Toen aangegeven de order te willen cancellen en na herhaalde mails mijn geld na 6 weken nog steeds niet terug. Neemt zich niet eens... Zobacz więcej
DON'T ORDER THERE !!! I placed an order on January 21, 2026 (€169.60) and requested cancellation the next day. The cancellation was confirmed on January 27, yet the refund was never issued de... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Ik ben t wachten zat en ga andere stappen ondernemen
Eigenlijk wil ik helemaal geen ster geven, maar anders kan ik deze review niet schrijven...
Jammer dat dit bedrijf niet levert wat ze zeggen te leveren. Ik wacht al op bestellingen van november en december 2023! toen minigamers nog minihobby was.
Leuk dat er mensen zijn die zeggen dat Max en Angela prima mensen zijn, maar als dat waar is, waarom nemen ze dan, na meerdere keren gemaild te hebben over die anderhalve jaar dat ik al wacht op mijn bestellingen en antwoorden, geen contact op. Ik ga hier zeker werk van maken.
Ik heb in totaal € 190,79 uitgegeven, maar krijg geen gehoor over deze bestellingen! Alleen op 29 juli 2024 dat ze mijn mail ontvangen hebben en dat ze meestal binnen 3 dagen antwoorden.... Zeer zeer spijtig dit!
Update....
Afgelopen weekend ben ik naar de winkel geweest en heb een goed gesprek gehad met de eigenaar op een zeer rustige, fatsoenlijke manier.
Max heeft de situatie samen met mij bekeken en uiteindelijk is de kwestie goed opgelost. Dank je wel hiervoor. Natuurlijk is t jammer dat het zo lang heeft moeten duren, maar met de oplossing waren mijn zoon en ik tevreden. Vandaar dat ik nu de 1 ster heb gewijzigd in 4.
35 orders, everythings fine
What a witch hunt. This vendor is more than trustworthy. If you want it fast, buy what's in stock. Otherwise be willing to wait.
2 maand verder.
Inmiddels bijna 2 maand aan het wachten op de bestelling.
Op mail wordt niet gereageerd.
Hij maakt gebruik van een discord community, maar tevergeefs.
Na 3 week nog geen contact.
Ondertussen is hij wel heel druk met extra promotie berichten plaatsen, wat mij nogal tegen het verkeerde been schopt.
Just dont waste your time.
Just dont waste your time.
My order is 1 month late. I get no reply on my Emails. There is no telephone number to call them.
I cant even cancel the order
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling…
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling van februari 2024 toen Minigamers nog Minihobby was. Bij de overgang werd er mij beloofd dat mijn bestelling in orde zou komen met OF levering OF refund/overdracht naar nieuwe webshop. Tot vorige zomer minimaal antwoord gehad en daarna niks meer. Ik mailde verschillende keren en probeerde tenslotte op het platform 'Discord'. Na meerdere privé berichten te sturen die onbeantwoord bleven, probeerde ik het op de publieke groep in discord van *Minigamers* en werd daar ASAP terechtgewezen door 'iemand' dat, vragen stellen waar je bestelling blijft na een jaar niet mocht en dat ik maar privé moest sturen. Zéér jammer dat er geen communicatie noch refund OF levering is van een bestelling betaald met tegoedbonnen die ik van vrienden cadeau kreeg in februari 2024.
0 klantenservice
Gitmob doos besteld; maar voor deze (veel te laat) verzonden was ging hij al in de aanbieding. Via klantenservice EN hun discord service contact gezocht hierover en op beide platforms genegeerd en uiteindelijk ruim te laat verzonden. Nu is de box inmiddels nog meer in de aanbieding 153 -> 130 en zit nog in de retourtermijn. Nederland heeft betere winkels voor je veel te dure warhammer hobby.
Edit: het bedrijf begon te stunten met kortingen dus had een opmerking geplaatst op hun discord dat het misschien nuttiger was om eerst de klanten service te verbeteren, maar het enige wat ze daarmee deden is het verwijderen van hun forum. Bewijst dat het nuttig is dat het op dit onafhankelijke platform staat.
3 maanden tevergeefs op mijn bestelling gewacht
3 maanden op mijn bestelling gewacht, nooit reactie gekregen. Ik ben langs geweest in hun “winkel” en ze hebben mij verteld dat er vertraging is geweest tijdens het transport en mijn bestelling er zsm aankomt. Na 1,5 maand nog steeds geen reactie. Al die tijd heeft op hun website een levertijd van 10-15 dagen gestaan.
Hier NOOIT bestellen en voorkom jezelf veel gezeik.
Gewoon een Prima zaak en Eigenaar
max is gewoon een eerlijke jongen die zn best doet voor zn klanten en z'n familie. ja ik heb idd een maandje of 2 moeten wachten , ja er ging wat mis met mn order. Maar stuff happens. Als je iets overneemt of begint aan iets nieuws of een nieuw pad in gaat met je vorige winkel of bedrijf en afhankelijk bent van 3rde partijen kan dat rauw en hard zijn. Dat gebeurd als ondernemer. Part of life zullen we maar zeggen. ik heb gewoon mn order gekregen , fouten zijn opgelost. Mensen hebben geen geduld en vertrouwen. Max is gewoon een prima gozer, die moeite doet ondanks persoonlijke en zakelijke problemen. Mijn vertrouwen blijft gewoon, en ik hoop op de beste resultaten voor Max en zn Gezin
Geweldige winkel.Minigamers is…
Geweldige winkel.Minigamers is minihobbys en ja misschien reageren ze later maar ze reageren altijd en producten in bestelling dat is nu eenmaal wachten totdat ze het krijgen en ze sturen t meteen erna op dus ik snap echt niet de reviews hier zo slecht.Max en Angela zijn betrouwbaar en geven altijd geld terug.Deze mensen werken zich kapot om het allemaal goed te doen en ja misschien wat later een reactie maar ze zijn echt geen scam!wat jullie beweren.Misschien hebben ze wat fouten gemaakt maar niks is perfect.Ik ben zeer trots op ze en ik ken ze persoonlijk niet.Ik kan alleen zeggen jullie moeten ze kans geven en tijd want het loont zich.Goede deals en loyal points!Max en Angela ga zo door!respect!
Bedrijf reageerde eerst langzaam maar daarna goed
Bedrijf duurt extreem langzaam. Je kan geen contact hebben, reageren niet per e-mail.
Ik heb mijn order geannuleerd. Nu hopen dat ik snel mijn geld terug krijg. Als ik naar de reviews kijk hier maak ik mij wel zorgen. Zo zie je maar weer, je kan het beter checken. Dit was mijn eerste en laatste order hier.
Slechtste service en communicatie ever.
In Oktober een aantal zaken besteld. Na veel schrijven naar klantenservice, en later via discord, sporadisch antwoord gekregen. Helaas nooit tot bevrediging. Aantal keren gesommeerd geld terug te storten zonder resultaat. Daarna gedreigd met in gebreke stelling waarna ik begin januari eindelijk reactie en geld terug kreeg. Vreselijk bedrijf
oplichterij, bieden producten aan die ze niet hebben
Bestelling geplaatst voor een GW product. Bleek dat ze het eigenlijk niet hebben, komen met verhaal af dat het in bestelling is en volgende week toekomt. Product in kwestie wordt momenteel niet meer gemaakt, dus dat verhaal was een complete leugen. Reageren niet meer op mails en geven ook geld niet terug
A wolf in sheeps clothing.
Pricing is very appealing.
But that's really where it ends.
I ordered something for Christmas, the end of November, but nothing at all, i get into contact, they offer me an order cancellation, but nothing happens, i end up having to pay for a product that I no longer need, since i bought it somewhere else to actually have a present.
They offered a cancellation themselves, but then went full dark, leaving me guessing.
What was once a good store when it started, went downhill so fast. The owner said once that it was his dream to own a store like this, well then you should hone it and be more professional about things. This is unacceptable and appearantly always the fault of his distribution center.
Kant en klare onzin.
Na 1.5 maand nog niks van mijn codex gezien. Het zou nog verzonden worden. Ik heb nu nog niks in handen.
T valt allemaal wel mee
Minigamers is inderdaad de nieuwe MH, en dat heeft Max nooit verborgen. Ik was huiverig om bij Minigamers te bestellen na alle ophef rond het faillissement. Toch besloot ik het erop te wagen, aangezien ik nog een giftcard van 50 euro had. Ik bestelde wat last-minute kerst kadootjes in de hoop dat ze op tijd zouden arriveren.
Zondagavond 15 december om 19:30 heb ik mijn bestelling geplaatst, en op maandag 16 december om 16:00 werd alles netjes bezorgd. Ik begrijp niet hoe anderen zulke slechte ervaringen hebben gehad, want mijn bestelling verliep zoals het hoort.
Ik heb alle bonnen en e-mails van deze transactie bewaard en vond het wel zo eerlijk om mijn positieve ervaring ook te delen.
Ik herken de negatieve ervaringen…
Ik herken de negatieve ervaringen absoluut niet! Supergoed gedaan. Ik heb gisterenmiddag (zaterdag) een bestelling geplaatst en deze werd vandaag (dus zondag!) al geleverd. Dank voor de snelle service!
Friendly seller, very good experience
Recently made a purchase from the store for a product that became discontinued. Initially I contacted using email and it is true that by the end of next day i did not have a response (seeing the reviews here i got worried). I contacted the seller on the discord, his response was immediate and he was very friendly and he provided a very good solution very fast. Based on my current experience (also i do not live in the Netherlands and this was my first purchase from the site) I would definitely recommend the site (i normally do not spend time to write reviews but in this case i was a very satisfied customer).
Max is een keiharde werker die met man…
Max is een keiharde werker die met man en macht bezig is om alles op de rit te krijgen. Dat helpt niet met negatieve berichtgevingen. Een oplichter was al met de noordenzon vertrokken. Ik heb besteld en had alles met een paar weken in huis. Heb geduld mensen...komt echt goed.
Betreft idd zelfde site als minihobby…
Betreft idd zelfde site als minihobby voorheen. Er zijn problemen geweest maar die lijken nu opgelost. Het zijn heus geen oplichters zoals hier al snel wordt beweerd,maar gewone mensen die fouten hebben gemaakt en eruit willen leren. Heb gisteren mooi mijn bestellingen geleverd gekregen. Zoek gerust de discord van de site op als je op zoek bent naar meer open communicatie van de eigenaars/beheerders. Ik heb er alvast opnieuw vertrouwen in.
Zelfde als Minihobby, FAILLIET
Deze winkel gaat op zijn voorgangers toon verder.
Google minihobby en je ziet precies aan alle reviews wat er fout gaat en dat herhaalt zich hier.
Vriendin lief voor mij een kado besteld anderhalve maand terug en er is geen communicatie vanuit deze winkel en ze leveren ook niet.
trap hier niet in en laat max en zijn toxische discord lekker elkaar leuk vinden dit is een cirkeltje waar je niet in wilt zitten en voornamelijk ook niet moet bestellen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.