Mingle.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

Meget dårlig service (eller mangel på samme). Bestilte en vare den 29. august og fik også en ordrebekræftelse. Derefter sker der ikke mere. Har skrevet til deres kundeservice 4 gange - uden svar. Har... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min oplevelse af mingle.dk er ganske positiv. Jeg modtog den vare jeg havde bestilt super hurtigt og i pakken lå der tilmed en lille hilsen og et stykke slik. Lidt cheesy, men det var da meget hyggeli... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte 9 tangles, som blev leveret dagen efter bestillingen. Dog var den ene defekt, men efter at have mailet et billede af det defekte tangleled, blev der omgående sendt et nyt. Så stor ro... Zobacz więcej

1. Sklep z grami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Mingle.dk ønsker vi at være førende indenfor salg af tangles! Vi har derfor altid de bedste priser, bedste sortiment, og du får selvfølgelig altid gratis fragt på alle ordrer over 50kr

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

79 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Rigtig god oplevelse

Jeg har købt to trangels på Mingle.dk, som jeg er rigtig glad for. Jeg har købt dem til min morfar der er blevet dement og dermed er lidt rastløs. Håber han bliver glad for dem :)
Det var super service og hurtig levering af et produkt der var som jeg håbede 👍
Jeg kan i den grad anbefale køb fra Mingle.dk

Annemette

10 listopada 2015
Oceniono na 4 z 5

Strålende service

Bestilte mine varer søndag aften, og havde dem i min postkasse tirsdag formiddag. Fornem service og barnet var lykkelig for legetøjet.

26 października 2015

Tangles

Min søns udtalelse : Den er F...... fed.
Oversættelse: Den er god at sidde med i timerne, uden at forstyrre lærerne og de andre elever :0))

14 października 2015

Super god service

Jeg er glad for at støtte dette iværksætter firma som, med pakken, giver en personlig hilsen og en pose slik. Varene lever op til mine forventninger og har allerede forslået siden til andre :-) hilsen en anden iværksætter

12 października 2015

Super Service

Super nemt at bestille, og hurtig levering. Fik lavet fejl i leveringsadressen, ringede ind, og så var det rettet. Kan helt sikkert anbefales :)

28 lipca 2015

Fremragende !

Hurtig ekspedition, glimrende service og der var vedlagt et lille kort med en tak, fordi jeg havde købt mine Tangles der.
Det giver en rar og personlig fornemmelse at man ikke bare er et nummer i rækken og at man føler at man hjælper en lille virksomhed.
Dét gør altså en forskel for mig og jeg vil uden tvivl købe der igen.
Kan varmt anbefales til andre !

22 lipca 2015
Oceniono na 5 z 5

Skønne produkter og hurtig levering

Stort udvalg, rimelige priser, glimrende service og hurtig levering. Tangles kan absolut anbefales til alle med uro i fingrene eller behov for afstressning, heriblandt autister. Det er virkeligt smart, at man kan få sendt dem "udpakket", så de kan komme gennem brevsprækken/postkassen.

6 czerwca 2015

kun godt at sige

Meget hurtigt levering på trods af helligdage. Gør stor lykke herhjemme og i skolen. Skulle hjælpe med koncentration i timerne og det gør den. Kan kun anbefales.

21 maja 2015
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej