Mingle.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Min oplevelse af mingle.dk er ganske positiv. Jeg modtog den vare jeg havde bestilt super hurtigt og i pakken lå der tilmed en lille hilsen og et stykke slik. Lidt cheesy, men det var da meget hyggeli... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Stort udvalg, rimelige priser, glimrende service og hurtig levering. Tangles kan absolut anbefales til alle med uro i fingrene eller behov for afstressning, heriblandt autister. Det er virkeligt smart... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte 9 tangles, som blev leveret dagen efter bestillingen. Dog var den ene defekt, men efter at have mailet et billede af det defekte tangleled, blev der omgående sendt et nyt. Så stor ro... Zobacz więcej

1. Sklep z grami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Mingle.dk ønsker vi at være førende indenfor salg af tangles! Vi har derfor altid de bedste priser, bedste sortiment, og du får selvfølgelig altid gratis fragt på alle ordrer over 50kr

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

79 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Meget dårlig service (eller mangel på…

Meget dårlig service (eller mangel på samme). Bestilte en vare den 29. august og fik også en ordrebekræftelse. Derefter sker der ikke mere. Har skrevet til deres kundeservice 4 gange - uden svar. Har derefter ringet adskillige gange og hver gang lover de at ringe tilbage. Der sker bare intet !!!!!!!
Nu vælger jeg at bestille min vare et andet sted

19 września 2018
Oceniono na 5 z 5

Manglende vare, nu sendt afsted med det samme.

Bestilte min tangle d. 24 maj, og da den ikke i dag (31 maj) er kommet, blev jeg lidt nervøs, da jeg netop har bestilt den til brug under en eksamen d. 2 juni. Jeg skrev en mail til kundeservic, en halv time efter blev jeg ringet op af en medarbejder, der fortalte mig, at han nu villle sende en ny afsted med kvikfragt så den ville være her inden for 1-2 dage.
Øv, at pakken ikke dukkede op, men super god kundeservic

31 maja 2017

Troværdigt firma

Jeg modtog ikke min pakke. Jeg bestilte varerne d. 27. april. Pengene blev trukket fra min konto d. 2. maj. Jeg kunne læse mig frem til, at jeg kunne forvente op til 5 dages levering, så jeg ventede indtil d. 10. maj med at tage kontakt til firmaet via. mail. Jeg hørte intet fra dem, så den følgende dag tog jeg telefonisk kontakt. Jeg har modtaget en mail fra dem, men der var ingen løsning. Firmaet venter på at Post Nord finder ud af, om de har mistet pakken, alt imens jeg skulle have brugt flere af varerne ifbm. en fødselsdag d. 14. maj. Jeg føler mig langt fra hjulpet som kunde.

Opfølgning: Jeg blev kontaktet af firmaets ejer, som beklagede ulejligheden. Post Nord havde mistet pakken. Der blev straks sendt en ny pakke afsted. Jeg endte med at føle mig meget godt behandlet. Produkterne taler for sig selv, Tangle er bare en fantastisk opfindelse.

12 maja 2017
Logo Mingle.dk

Odpowiedź od Mingle.dk

Hej Karina

Jeg er utrolig ked af din oplevelse hos os.
Vi bestræber os på at være de førende på markedet, samt have den bedste service, men må erkende at vi har fejlet i dit tilfælde, eftersom du ikke modtog din vare, inden du skulle bruge den til fødselsdagen.
Desværre er det ikke første gang vi oplever at Post Nord mister vores pakker, hvorfor vi har indledt en dialog med en ny leverandør af vores forsendelser, som vi håber kommer til gavn for vores kunder.

Jeg er dog glad for, at vi sammen fandt en løsning, og håber at vi en anden gang kan gøre os fortjent til at have dig som kunde igen :)

De bedste hilsner
Jeppe

Den lille forskel!

Pakken kom som forventet og har ikke haft brug for service.

Men kortet, det lille kort der lå i pakken gjorde hele forskellen:

Vi er forskellige som mennesker.
Nogen har svært ved at sidde stille,
andre har en livlig fantasi.
---------
Disse er ikke problemer, men muligheder,
og du har taget et skridt mod en løsning.

Tak

28 marca 2017

Super

Jeg er super tilfreds! Kom hurtig og ingen problemer overhovedet! Og perfekt tilstand

9 marca 2017

Rigtig tilfreds

Der stod at pakken ville komme 2-4 hverdage, den kom godt nok på 5. dagen, men når den så kom, var det hele som det skulle være!

17 lutego 2017

Utroværdig

Bestilte vare og nu 16 dage efter stadigvæk ikke modtaget noget. Har forsøgt ringe Nr eksisteret ikke mailet heller ikke der noget respons æv æv Michael Aarhus

11 października 2016

Super god service

Hurtig levering, gode vare...!
Jeg vil til enhver tid, gerne støtte op omkring vores små iværksættere i Danmark, og anbefaler gerne andre om at gøre det samme 👍

13 lipca 2016
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej